Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.

Teşekkürler bonus.bugun bile isteye biraz burdan biraz sosyal medyadan TV uzak geçirmek istedim seninde anneler.gunun kutlu olsun

Terapiyi ihmal etme sadece dietle basarili olamiyoruz. biz doktorla telefonda konuştuk o bile beni rahatlatti. Çalışma saatlerimi duyunca depresyon çok normal dedi. Bolca peçete kullanacagiz dedi bakalım umarım hersey yolunda gider.

Ben de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.
Asıl ucuz ayakkabiya verecek paran olmasin. Az olsun iyi olsun ayaklarina verdiğin zarara değer mi ben 1 ayda biriktirdigim kola parası ile aldım. Her ay yapıyorum 1 ayda kolaya vereceğim parayi kendim için birseyler alarak harciyorum böylece para wc ye gitmiyor. Ben o ayakkabiya 1 yıl tepe tepe giyecegim bundan eminim

Bi yanda bi kutu kurabiye kek bi yanda vayt.
Tarafımı seçmeliyim.
Kızım ağzıma koyuyodu göstermelik ucundan küçük ısırdım güzeldi
Misafir falan görmek istemiyorum ya

tarafın vayt olsun bence. o kurabiye kutusundan daha dost çünkü

inşallah canım.

Sucuk sayisi azalsin
Portakal suyu hem kabizim diyosun hem posasını yemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…