Ben deTemizlik yapmaktan mefret ediyorum
Ben de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.Ben verdim valla ayaklarım çok ağrıyor mecburen veriyorum. Flo dan aldım 1 kes 12 saat sonra agliyordum agridan işte dayanamadim. Mecburen rahat ayakkabı almam gerekiyor. Uzun süre ayaginizda kaliyorsa ayakkabı çok önemli ihmal etmeyin sonra çok acitiyorlar
Aklimdan geçti benim de ama yuzsuzluk olmasın dedim 3 hafta yapamayacagim umarım evde yeni evcil surungenlerim olmazhazır elin değmişken benim eve de el atsana
Bunlar mtv nin ilk açıldığı günleri de bilmezlersiz o zamanlar kuççüktünüz nerden biliceksiniz
Mtv diyince aklima motorlu tasitlar vergisi geldi dusunBunlar mtv nin ilk açıldığı günleri de bilmezler
Teşekkürler bonus.bugun bile isteye biraz burdan biraz sosyal medyadan TV uzak geçirmek istedim seninde anneler.gunun kutlu olsunAnneler gününüz kutlu olsun
Hepinizin
Anne olmak isteyen burdaki bütün arkadaşlarımın en çok sizin anneler gününüz kutlu olsun
Allah gönlünüzdekini ve hayırlısını nasip etsin sizlere.
Hepiniz bi çok anneden daha çok annesiniz zaten.
Evlat özlemini çok yakından bildiğim için çok şey ifade ediyosunuz benim için.
Etiket yapacağım çok kişi var hem burdan hem eskilerden ama böyle olsun.
@Ausencia seninde ayrıca kutlu olsun anneler gününtakımın anasız kaldı aylardır için el vermez artık inşallah.
Anneciğininde mekanı cennet olsun
Whiteblacklife evlatlarından yana allah yüzünü hep güldürsün inşallah.
İçimden çok fazlası geçsede başka bişey yazamıyorum şu an.
Özel bir annesin anneler günün kutlu olsun.
Terapiyi ihmal etme sadece dietle basarili olamiyoruz. biz doktorla telefonda konuştuk o bile beni rahatlatti. Çalışma saatlerimi duyunca depresyon çok normal dedi. Bolca peçete kullanacagiz dedi bakalım umarım hersey yolunda gider.saol tatlım. evet anlıyorum seni. işteki aşırı yoğunluk, yemek ve dinlenme saatleri, zamansızlık vs. herşeyi alt üst ediyor. inşallah yoluna girer çakılım. Allah kolaylık versin. bir terapist de bana lazım. benim kilo olayım psikolojik kökenli. hırsımı yemekten çıkarıyorum. yiyerek rahatlıyorum. bundan acele vazgeçmem lazım.
kayısıya devam et ama bence probiyotik kapsül al. fermente yiyecekler tüket. ev yoğurdu, ev yapımı kefir, ev turşusu vs. bol lifli besinler. hepsi sana yardımcı olur.
Yaaa çok üzüldüm. . Bende bi kere evi süpürürken görmedim hızlıca duvara ittirmişim tuz buz olduKızlar temizlik yaparken tartımı düşürdüm çalışmıyor
Ya Yen’i de almıştım
Asıl ucuz ayakkabiya verecek paran olmasin. Az olsun iyi olsun ayaklarina verdiğin zarara değer mi ben 1 ayda biriktirdigim kola parası ile aldım. Her ay yapıyorum 1 ayda kolaya vereceğim parayi kendim için birseyler alarak harciyorum böylece para wc ye gitmiyor. Ben o ayakkabiya 1 yıl tepe tepe giyecegim bundan eminimBen de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.
Ay bana da hatırlatma vergiler sgklar görmek bile istemiyorumMtv diyince aklima motorlu tasitlar vergisi geldi dusun
Bi yanda bi kutu kurabiye kek bi yanda vayt.
tarafın vayt olsun bence. o kurabiye kutusundan daha dost çünküTarafımı seçmeliyim.
Kızım ağzıma koyuyodu göstermelik ucundan küçük ısırdım güzeldi
Misafir falan görmek istemiyorum ya
inşallah canım.Terapiyi ihmal etme sadece dietle basarili olamiyoruz. biz doktorla telefonda konuştuk o bile beni rahatlatti. Çalışma saatlerimi duyunca depresyon çok normal dedi. Bolca peçete kullanacagiz dedi bakalım umarım hersey yolunda gider.
Benim ki kırılmadı ama çalışmıyor cuma ya kadar tartı almalıyımYaaa çok üzüldüm. . Bende bi kere evi süpürürken görmedim hızlıca duvara ittirmişim tuz buz oldu
Zor seçim ama white i seç derim sonuçta kurabiye 1 dakikaBi yanda bi kutu kurabiye kek bi yanda vayt.
Tarafımı seçmeliyim.
Kızım ağzıma koyuyodu göstermelik ucundan küçük ısırdım güzeldi
Misafir falan görmek istemiyorum ya
vayt ömür boyuZor seçim ama white i seç derim sonuçta kurabiye 1 dakika
Sucuk sayisi azalsinMenü
Bugün camış gibi uyuma eylemini gerçekleştirdik
Sabah yok
1 kaşık zeytinyağı (12.30)
Öğlen (13.30)
İki yağda yumurta
2 dilim t.b ekmeği
Yarım kapya biber
5 zeytin
5 dilim sucuk
4 çilek
1 bardak portakal suyu
Ara:1 sütlü kahve(14.30)
Akşam(20.30)
2 dilim et
Salata
Spor yürüyüş (112,5 p)
Su bol
Wc Perşembe’den beri yok
@MiuLegohepfit @begum75 Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?