Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepsini ardarda yapma kız.dükkana giderken kahverengi yol çizgisi mi çekmek istiyon
Yaw beni anca bu kombo paklar

Kız Perşembe’den beri tık yok, bir hareketlilik yok, yeltenme bile yok, ayıptır söylemesi gaz bile yok, sanki vücudum kara delik, giren kayboluyor

Yaw beni anca bu kombo paklar

Kız Perşembe’den beri tık yok, bir hareketlilik yok, yeltenme bile yok, ayıptır söylemesi gaz bile yok, sanki vücudum kara delik, giren kayboluyor
proya ara ver bence ,en azından bikaç gün.wayt wc için ekmek yer arada,belki sana da itici güç olur.ekmek yemeyi dene

proya ara ver bence ,en azından bikaç gün.wayt wc için ekmek yer arada,belki sana da itici güç olur.ekmek yemeyi dene
O yüzden. bugün t.b ekmek yedim
Yık
Geçen hafta sadece sebze yedim, ancak ilaçla çıktım 4 günün sonunda
Proyu kesmek işe yarasaydı geçen hafta yarardı

ulan hiçbişeyden haberim yok haa
e hayırlı olsun diyim ne diyim artık
yeme o zaman dondurma gebertirim
evde şuan baklava var ev yapımı dondurma var önümde ben kahve ile ilaç içiyorum mali yemem hele listede kesmen lazım beni ama yarına attığım pro artı getiriyor bana bu sabah eksi 1.3 ama

evde şuan baklava var ev yapımı dondurma var önümde ben kahve ile ilaç içiyorum mali yemem hele listede kesmen lazım beni ama yarına attığım pro artı getiriyor bana bu sabah eksi 1.3 ama
hay maşallah kemik mi aldırıyon gizli gizli napıyon anlamıyomki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…