Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepsini ardarda yapma kız.dükkana giderken kahverengi yol çizgisi mi çekmek istiyon

Yaw beni anca bu kombo paklar

Kız Perşembe’den beri tık yok, bir hareketlilik yok, yeltenme bile yok, ayıptır söylemesi gaz bile yok, sanki vücudum kara delik, giren kayboluyor

proya ara ver bence ,en azından bikaç gün.wayt wc için ekmek yer arada,belki sana da itici güç olur.ekmek yemeyi dene
Allah iyiliginizi öldurdunuz beni gülmektenn

Güzellikle istedim olmadı sopayla istedim olmadı bilmem ben şu mübarek günlerde kimin duası kabul olur bilinmez bilmem anlatabildim menü vermeyenlere
Oh rabbim şükür içim rahat

Menü vermiyorsun bence alin
White canım ben menüyü şu sebeple vermiyorum.Mesela bugün menüm tam diyete uygun oluyor.Ama yarın menü ufakta olsa bozuluyor.Bu sefer menü vermek istemiyorum veya aykırı birşey yapmak istemiyorum.Bu seferde menü güzel olunca menü paylaş kötü olunca paylaşma gibi oluyor.
Ama Şubat ayından beri 63-64 arası gidip geliyorum.Hafta başı 65 lere çıktığım oluyor.Ama o mutlaka hafta içi tekrar düşüyor.Bugün 63.500 düm...Uzun zamandır hep bu şekilde

Slm vaytt bugun gecıktm cunku kayserıden gelırken arabamız bozuldu yolda kaldk yeni musaıt oldm(sagolsun babam pek arabasına bakmaz).sonra esım geldı aldı yoldan bızı
Sabah menü 10.30
2 dılım cavdarlı ekmek
1 has yumurta
1 koz bıber
3 catal peynır
1 zeytın
1 bardak acık cay
Ara ogun 13.00
sade kahve
Aksam menü 17.00
Tavuk sote yarım tabak
El kadar cok ınce lavas
1 bardak ayran
Su 2 lıtre
Spor yok malum yoldaydk
Whiteblacklife

Lavaş gereksiz su az sabah çaya hayır
Puanın:8

Menüm Whiteblacklife @MiuLego
Gecikme icin özür dilerim. Yeni alabiliyorum teli elime.
Sabah 12:00
1,5 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
2 dilim sucuk
1 dilim tb ekmegi
Domates
Öğle 16:00
Bir tabak yoğurtlu semizotu salatası
Akşam 19:00
Limonlu ton balığı (160 gr)
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş

Kuzum bak ne güzel kruyorsun sen zaten çok ciss yiyen biri değilsin belki birilerine korumada örnek olursun bu yüzden korumada ki arkadaşların menü vermesi önemli bu benim fikrim 3 yiyorsun mesela 4 gün diyet yapıyorsun spor yapıyorsun ve koruyorsun 1 gün de 1 kaçamak yapıyorsun mesela ama burada mesela bı kere bozdum diye devamını getiren arkadaşlar var örnek.olursun onlara

Spor az menü güzel su güzel
Puanın:9 yarın sana sağlam kafayla yazacağım balım bana hatırlat emi su menü vermedigin günler için ona önlem almamız sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…