Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111

Çarşamba : 40 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş / 260

Perşembe : 25 dk eliptik, 25 dk tempolu yürüyüş / 162
Ekledim kuzum
Kilo bildirimi
Cuma:58.1
Dün 56.7
Ve bugün 56.9
Fark :1.2
Dün ki pro yine artı getirdi bana olculu yediğin halde

N Nana @MiuLego Nego Nare83 matematik61
Fazla artmamış cumaya göre harikasın
Cuma: 25 dk eliptik, 35 dk tempolu yürüyüş, 500 zıplama / 190

Tamam canım

ben tartılmaıdm açıkcası artı görecegim modum düşecek
çünkü hiç su içmedim, az uyudum , hhep ayakta ve gelmeyen halam la artı kaçınılmazdı

Baş ağrısı baş hatırı hala=baş ağrısı, sinir küpü olma gözümde ağrıyor , gözüme vurdu ağrı.

Bugün isim çok kahvaltı bitsin kurabiye yapıcam , elbisemi az yandan daraltıcam anneler günü kutlaması yapacak öğretmen, şık olamıycam hepsi bol oluyor
Dün süsleme yaptım sınıf için falan filan internet milan

Geçen haftanın tablosu 2 hafta toplam puanlarını da aşağıda paylaşıyorum canlar sporunuza emeğinize sağlık @MiuLego begum75

Kayısılarda derecelerimiz
igdedali 4.794 pointle 1.
N Nana 3.832,5 pointle 2.
Nevreste 2.970 pointle 3.

Çağlalar da derecelerimiz

malipina 1.790 pointle 1.
matematik61 1.675 pointle 2.
suspushanimcim 995 pointle 3. / bu hafta spor gruplarına geri alalım mı seni kayısılara yükseltebilirim dereceye girdin canım o yüzden bana dön olur mu

ben tartılmaıdm bile eflal biliyorum artı çıkacaktı
Daha hırslanıyorum artık banu artı görünce, önceden olsa dibe çökerdim hemen . Nasıl oyu hissediyorsan öyle yap sende. Benim sana güvenim tam bayrama güzel bir rakam göreceksin

Daha hırslanıyorum artık banu artı görünce, önceden olsa dibe çökerdim hemen . Nasıl oyu hissediyorsan öyle yap sende. Benim sana güvenim tam bayrama güzel bir rakam göreceksin

cumartesi çalışınca kötü oldu sporda yapmadım
fırsat kalmıyrorki zamanla yarıştımm
inşş canım ya bayrama 65 olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…