Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süt sadece sana. Başkasına yoh

@MiuLego Whiteblacklife tartım bozuldu dün yazdım temizlik yaparken gitti çalışmıyor ama regli olduğum için Yen’i şişlik var dehşet birde damla damla geliyor olamıyorum

Ben tefal kullanıyordum yine aynı tartıyı mı alayım Başka tartı markası vermek isteyen var mı ne alayım

Ben Sinbo kullanıyorum memnunum balim

benimki de fakir kaç senedir kullanıyorum çok memnunum

Hemen de laf sokmalar falan
Cuma:79.7
Pazartesi:80.0
Fark :+300
Kuş kadar ye ama artı çık, harika

Kendi bildirimimi yapayim

Cuma 56.5
Pazartesi 56.6
Fark +0.1
@MiuLego Whiteblacklife

bende artıyım ya ama gram su içemeidm hafta sonu fosur fosur şiştim
reglide yok

Kilo bildirimi

Cuma: 64.2
Pazartesi : 64.5
Fark : +300

Halam geldi bugün daha çok artı bekliyordum açıkçası

@MiuLego matematik61
Whiteblacklife Nare83

Feci bir tartı geliyor
Cuma:52.5
Pazartesi: 53.4
Fark ARTI 900

@MiuLego matematik61

Cuma:54.5
Cumartesi:54
Bugün: 55.5 ( aha bak niye tarti tekmeledigimi gör) üstelik yiyerek gelen bi artı değil

Cuma =71.2
Pazartesi = 71.6
Fark = 400
Ama sisim inerdi su içmeseydim bekleseydim
@MiuLego Whiteblacklife

Vuruldunuz çıkınız

selam kızlar,

herkese iyi haftalar dilerim. benim haftam tuhaf başladı. haftasonu, anneler günü için eşimin bizi yemeğe çıkarması ve aramızdaki buzların erimeye başlaması filan derken...

sabah kapı çaldı bi baktım postacı. şeri xxx siz misiniz dedi evet dedim.
elime bi celp bırakıp gitti.
bi baktım eski patronum bana şirket telini sıfırlayıp verdiğim için dava açmış. bilirkişiden silinen verilerin kurtarılmasını istemiş. bana ihtar çekip dava açıcaz filan demişti ama mesnetsiz olduğu için ciddiye almamıştım. adam gidip ciddi ciddi masraf edip avukatına talimat vermiş ve açtırmış davayı. sıfırlamamın tek sebebi de çok fazla kişisel foto vs vardı. telefon çok yavaştı ve dosyaları alamadığım için komple sıfırlayayım demiştim. zaten bir hafta önce de cihaz değiştirdiğim için sıfırlamıştım. çok fazla bişi yoktu ki telefonda..
neyse ;bi kaç kişisel cep teli ve bi kaç eski müşteri telefonu bulunumuş öyle diyor raporda. hepi topu 3 ayı evden olmak üzere 9 ay çalıştığım bi şirketten ne bilgisi silip çalabilirim ki? tüm bilgiler şirket bilgisayarında idi ve benimle kimse çıkıp odadan görüşmediği için onu da kişisel bi kaç dosyamı silip başka bişiye dokunmadan şirket sekreterine teslim ettiğim halde.
gerçekten şu yaşıma geldim böyle bi konu ile karşılaşmadım. demek ki insanın evladı hasta iken yarı yolda bırakmayayım diye işten çıkıp yalnız bırakmayayım dediği insanlar da bunları yapabiliyormuş.demek ki çıkıcakmışsın pat diye kimseye aldırmadan. gerçekten yazıklar olsun..
dava filan da açabilir ama korkmuyorum. çünkü yapmadığım birşeyi ispat edemezler. ama sadece çok şaşkınım ve bu saçmalıklar ile uğraşmak istemiyorum. ama gerekirse de uğraşırız yapacak bişi yok.
eski eşimin bana olan borcunun ödememesinden dolayı açamadığım icra dosyası yeterince sinir bozucu değilken ve avukatların kendi çıkarları yoksa bu tür davaları almamasından sonra. gerçekten bu ülke bitmiş ve küçük amerika olmuş anlaşılan. keşke acımasız davalar konusunda amerika gibi olabilse tabi.

Esin konusunda sevindim diğer konuda ne desem simdik içimden geçen o adama saymakta durduk yere Ban yerim sıkma canını ya sende karşı dava aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…