Süt sadece sana. Başkasına yohGünaydın Malim ben yokken kimseye süt verdin mi
Günaydın Eflalim geçmiş olsun
Günaydın canım Allah yardımcın olsun
Günaydın kuzum regliden dolayıdır bir olsan rahatlarsın
Günaydın fıstıklar
Kaptanım gel spor gruplarına gir
Fazla bir şey değil hafta sonunu atlatmışsın sağsalim çok iyi
Günaydın Waytım
Belki artıdır ama o tartı yanlış oda kesin kaptanım
Günaydın canım gel dümdük gir artık burada ol ama
İğde bile isteye mi çıkıyorsun en son 55lerde bırakmıştım seni
Tamam ekledim kuzumSpor gruplarından çıkarırız seni 2 hafta sonra yeniden müsaitsen haber verirsin girersin listeye
Banu ne kadar artısin balım bildirsene bana
Ben Sinbo kullanıyorum memnunum balim@MiuLegoWhiteblacklife tartım bozuldu dün yazdım temizlik yaparken gitti çalışmıyor ama regli olduğum için Yen’i şişlik var dehşet birde damla damla geliyor olamıyorum
Ben tefal kullanıyordum yine aynı tartıyı mı alayım Başka tartı markası vermek isteyen var mı ne alayım
benimki de fakir kaç senedir kullanıyorum çok memnunum@MiuLegoWhiteblacklife tartım bozuldu dün yazdım temizlik yaparken gitti çalışmıyor ama regli olduğum için Yen’i şişlik var dehşet birde damla damla geliyor olamıyorum
Ben tefal kullanıyordum yine aynı tartıyı mı alayım Başka tartı markası vermek isteyen var mı ne alayım
Ben Sinbo kullanıyorum memnunum balim
Hemen de laf sokmalar falanWhiteblacklife TARTI VERDİ
@Lunya TARTI VERDİ
arden32 İFTAR ÖNCESİ TARTI VERECEK
pekiiiiiiiiiiii
malipina
@Bonus
@Esra_4378
KIZLAR TARTILAR NEREDE??
veeeeeeeeeeeeeeee
LİSTE DIŞI BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA TARTI BİLİDİRİMLERİ NEREDE???
AŞIRI MI ZOR ACABA TARTI BİLDİRMEK???
Mesela ben sabah uyanıyorum tartılıyorum ve ilk deidğim şey: bugün tartı günü hemen bildireyim..
Sizde bu olmuyor mu Allah aşkına ya
Hemen de laf sokmalar falan
Cuma:79.7
Pazartesi:80.0
Fark :+300
Kuş kadar ye ama artı çık, harika
Kilo bildirimim:
Dün 56.9 idim cumaya göre -200
Gelelim bugüne neden delirdim?
Bi çıktım 57.5
Bi çıktım 57.1
Bi çıktım 57.2
Bi çıktım 57.3
Bunları her seferinde 5 kez falan tekrarladım.
Çıkıyorum 5 kere 57.5 gösteriyor
Kapanıyor tartı açılıyor çıkıyorum 5 kkere
57.2
İşte böyle.. sonuçta hiçbiri eksi değil.
En son çıktığımda 57.3 te takıldı.
Ben inanmadım tartıya açıkçası. Evet artıyım kesin (neden hiç anlamadom) ama kaç artıyım bilemiyorum canlar siz karar verin
Cuma:57.1 idim
matematik61
@hepfit mortim
bende artıyım ya ama gram su içemeidm hafta sonu fosur fosur şiştim
reglide yok
Kilo bildirimi
Cuma: 64.2
Pazartesi : 64.5
Fark : +300
Halam geldi bugün daha çok artı bekliyordum açıkçası
@MiuLegomatematik61
Whiteblacklife Nare83
Feci bir tartı geliyor
Cuma:52.5
Pazartesi: 53.4
Fark ARTI 900
@MiuLegomatematik61
Cuma:54.5
Cumartesi:54
Bugün: 55.5 ( aha bak niye tarti tekmeledigimi gör) üstelik yiyerek gelen bi artı değil
Cuma =71.2
Pazartesi = 71.6
Fark = 400
Ama sisim inerdi su içmeseydim bekleseydim
@MiuLegoWhiteblacklife
Esin konusunda sevindim diğer konuda ne desem simdik içimden geçen o adama saymakta durduk yere Ban yerim sıkma canını ya sende karşı dava açselam kızlar,
herkese iyi haftalar dilerim. benim haftam tuhaf başladı. haftasonu, anneler günü için eşimin bizi yemeğe çıkarması ve aramızdaki buzların erimeye başlaması filan derken...
sabah kapı çaldı bi baktım postacı. şeri xxx siz misiniz dedi evet dedim.
elime bi celp bırakıp gitti.
bi baktım eski patronum bana şirket telini sıfırlayıp verdiğim için dava açmış. bilirkişiden silinen verilerin kurtarılmasını istemiş. bana ihtar çekip dava açıcaz filan demişti ama mesnetsiz olduğu için ciddiye almamıştım. adam gidip ciddi ciddi masraf edip avukatına talimat vermiş ve açtırmış davayı. sıfırlamamın tek sebebi de çok fazla kişisel foto vs vardı. telefon çok yavaştı ve dosyaları alamadığım için komple sıfırlayayım demiştim. zaten bir hafta önce de cihaz değiştirdiğim için sıfırlamıştım. çok fazla bişi yoktu ki telefonda..
neyse ;bi kaç kişisel cep teli ve bi kaç eski müşteri telefonu bulunumuş öyle diyor raporda. hepi topu 3 ayı evden olmak üzere 9 ay çalıştığım bi şirketten ne bilgisi silip çalabilirim ki? tüm bilgiler şirket bilgisayarında idi ve benimle kimse çıkıp odadan görüşmediği için onu da kişisel bi kaç dosyamı silip başka bişiye dokunmadan şirket sekreterine teslim ettiğim halde.
gerçekten şu yaşıma geldim böyle bi konu ile karşılaşmadım. demek ki insanın evladı hasta iken yarı yolda bırakmayayım diye işten çıkıp yalnız bırakmayayım dediği insanlar da bunları yapabiliyormuş.demek ki çıkıcakmışsın pat diye kimseye aldırmadan. gerçekten yazıklar olsun..
dava filan da açabilir ama korkmuyorum. çünkü yapmadığım birşeyi ispat edemezler. ama sadece çok şaşkınım ve bu saçmalıklar ile uğraşmak istemiyorum. ama gerekirse de uğraşırız yapacak bişi yok.
eski eşimin bana olan borcunun ödememesinden dolayı açamadığım icra dosyası yeterince sinir bozucu değilken ve avukatların kendi çıkarları yoksa bu tür davaları almamasından sonra. gerçekten bu ülke bitmiş ve küçük amerika olmuş anlaşılan. keşke acımasız davalar konusunda amerika gibi olabilse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?