Esin konusunda sevindim diğer konuda ne desem simdik içimden geçen o adama saymakta durduk yere Ban yerim sıkma canını ya sende karşı dava aç
selam kızlar,
herkese iyi haftalar dilerim. benim haftam tuhaf başladı. haftasonu, anneler günü için eşimin bizi yemeğe çıkarması ve aramızdaki buzların erimeye başlaması filan derken...
sabah kapı çaldı bi baktım postacı. şeri xxx siz misiniz dedi evet dedim.
elime bi celp bırakıp gitti.
bi baktım eski patronum bana şirket telini sıfırlayıp verdiğim için dava açmış. bilirkişiden silinen verilerin kurtarılmasını istemiş. bana ihtar çekip dava açıcaz filan demişti ama mesnetsiz olduğu için ciddiye almamıştım. adam gidip ciddi ciddi masraf edip avukatına talimat vermiş ve açtırmış davayı. sıfırlamamın tek sebebi de çok fazla kişisel foto vs vardı. telefon çok yavaştı ve dosyaları alamadığım için komple sıfırlayayım demiştim. zaten bir hafta önce de cihaz değiştirdiğim için sıfırlamıştım. çok fazla bişi yoktu ki telefonda..
neyse ;bi kaç kişisel cep teli ve bi kaç eski müşteri telefonu bulunumuş öyle diyor raporda. hepi topu 3 ayı evden olmak üzere 9 ay çalıştığım bi şirketten ne bilgisi silip çalabilirim ki? tüm bilgiler şirket bilgisayarında idi ve benimle kimse çıkıp odadan görüşmediği için onu da kişisel bi kaç dosyamı silip başka bişiye dokunmadan şirket sekreterine teslim ettiğim halde.
gerçekten şu yaşıma geldim böyle bi konu ile karşılaşmadım. demek ki insanın evladı hasta iken yarı yolda bırakmayayım diye işten çıkıp yalnız bırakmayayım dediği insanlar da bunları yapabiliyormuş.demek ki çıkıcakmışsın pat diye kimseye aldırmadan. gerçekten yazıklar olsun..
dava filan da açabilir ama korkmuyorum. çünkü yapmadığım birşeyi ispat edemezler. ama sadece çok şaşkınım ve bu saçmalıklar ile uğraşmak istemiyorum. ama gerekirse de uğraşırız yapacak bişi yok.
eski eşimin bana olan borcunun ödememesinden dolayı açamadığım icra dosyası yeterince sinir bozucu değilken ve avukatların kendi çıkarları yoksa bu tür davaları almamasından sonra. gerçekten bu ülke bitmiş ve küçük amerika olmuş anlaşılan. keşke acımasız davalar konusunda amerika gibi olabilse tabi.
Nare83 canım konu tam olarak nedir bilmiyorum ama normal günlerde ögle tatilini uzatmışlarsa cumartesi ögleye kadar gitmek zorunlu diye bilyorum. eski şirkette bana öyle demişlerdi kanunu da göstermişlerdi.
yine de dikkatli ol saçma sapan bi konudan hakkını ymesinler
Allah bildiği gibi yapsın o patronuselam kızlar,
herkese iyi haftalar dilerim. benim haftam tuhaf başladı. haftasonu, anneler günü için eşimin bizi yemeğe çıkarması ve aramızdaki buzların erimeye başlaması filan derken...
sabah kapı çaldı bi baktım postacı. şeri xxx siz misiniz dedi evet dedim.
elime bi celp bırakıp gitti.
bi baktım eski patronum bana şirket telini sıfırlayıp verdiğim için dava açmış. bilirkişiden silinen verilerin kurtarılmasını istemiş. bana ihtar çekip dava açıcaz filan demişti ama mesnetsiz olduğu için ciddiye almamıştım. adam gidip ciddi ciddi masraf edip avukatına talimat vermiş ve açtırmış davayı. sıfırlamamın tek sebebi de çok fazla kişisel foto vs vardı. telefon çok yavaştı ve dosyaları alamadığım için komple sıfırlayayım demiştim. zaten bir hafta önce de cihaz değiştirdiğim için sıfırlamıştım. çok fazla bişi yoktu ki telefonda..
neyse ;bi kaç kişisel cep teli ve bi kaç eski müşteri telefonu bulunumuş öyle diyor raporda. hepi topu 3 ayı evden olmak üzere 9 ay çalıştığım bi şirketten ne bilgisi silip çalabilirim ki? tüm bilgiler şirket bilgisayarında idi ve benimle kimse çıkıp odadan görüşmediği için onu da kişisel bi kaç dosyamı silip başka bişiye dokunmadan şirket sekreterine teslim ettiğim halde.
gerçekten şu yaşıma geldim böyle bi konu ile karşılaşmadım. demek ki insanın evladı hasta iken yarı yolda bırakmayayım diye işten çıkıp yalnız bırakmayayım dediği insanlar da bunları yapabiliyormuş.demek ki çıkıcakmışsın pat diye kimseye aldırmadan. gerçekten yazıklar olsun..
dava filan da açabilir ama korkmuyorum. çünkü yapmadığım birşeyi ispat edemezler. ama sadece çok şaşkınım ve bu saçmalıklar ile uğraşmak istemiyorum. ama gerekirse de uğraşırız yapacak bişi yok.
eski eşimin bana olan borcunun ödememesinden dolayı açamadığım icra dosyası yeterince sinir bozucu değilken ve avukatların kendi çıkarları yoksa bu tür davaları almamasından sonra. gerçekten bu ülke bitmiş ve küçük amerika olmuş anlaşılan. keşke acımasız davalar konusunda amerika gibi olabilse tabi.
ah şerim neler olmuş öyle ya
ne bilgisi alacaksın ki yada sileceksin yani çok saçma
ayrıca pat diyede çıkacaksın umrund aolmayack özel sektörde
kuzum öglen iznimiz filan yok bizim
hep ofisteyiz
sabah 8:30 akşam 5:30
bu tamamen keyfi yaa
Allah bildiği gibi yapsın o patronu(başka bi şekilde ifade etmek istiyorum ama ban yemiyim insan vücudunda bulunan bir hayvan için)
evladım hastanede enfeksiyondan acile kaldırılmış iken bile bu insan musveddesi beni arayıp iş ile ilgili sorular sorabiliyordu.
ben işime olan sorumluluğumdan dolayı da o telefonu hep açtım. keşke bunları yapmasa idim cidden. yazıklar olsun.
o zaman hakları yok canım. haftalık mesai süresi 45 saat diye biliyorum. üstü mesai yazmak zorundalar.
ay tabikide yok ya sömürge remen
valla gözümü kararttım ben çıkarımda gerekirse şeri
salak degilim ben ya ,
patron milleti canı cehenneme.
hakkını ara canım, işe gelmemi istiyorsanız mesai yazmalısınız de. yoksa çıkışını versinler madem. biz sessiz kaldıkça inan bu patron milleti bu kadar azıttı.
bu yeni bir mevzu mu? işe girerken yoktudimi bu?ay şeri mesaide istemiyorum ya
sonra alışkanlık oluyor iyice ya
bakalım bayram sonu toplantı var konuşacagım
Sadece pazar günü yiyorum zaten.Su az zaten kurabiye hiç olmamış hafta içi sucuklu yumurta yemeyelim
Puanın:3
bu yeni bir mevzu mu? işe girerken yoktudimi bu?
cumartesi benim için de önemli. yeni işe girerken bu konuyu da ayrıntılı konuşacağım başka konuları da.
hepsini yazılı hale getirip imza attıracağım. son yaşadığım acı tecrübeler beni bu hale getirdi. kimseye güvenmiceksin.
yoktu şeri ya veben üzerine bastıra bastıra hafta sonu benim için önemli o yzüden sizinle çalışmak istiyorum filan dmeiştim
şimdi iş yüklemeye çalışıyorlar
karşılıksız, karşılıklıda olsa istemiyorum ya ben kesinlikle cumartesi çalışmak istemiyorum
ben son sözümü söyledim , bayram sonu belli olacak bakalım
Vücudu dinlendir vaytSpor yap vayt spor yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?