- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Verseydin cevabını gerizekalıyaBu işyerine kafam bozulmaya başlıyo yavaştan. Yok yere fırça yedim durduk yere
Şaka yapıyorsun ya nasıl nedenNiye görmedin
Görme zaten
+300dü
Dünle bugün arasında -1000attım odemlerimi
aynen benimde oyleBenim wc az az geliyo hep ondan sanırım
Gelirsin gelirsin hani enerji nerde sinerjiOkuyup bitirip gelmek istedim çok Yorgun’um misafir gelmeden temizlik gidince temizlik hazırlık yap bu gün kendime gelemiyorum ya ben
Evett bayrama sıkı sıkı olalimmmmTamam ben de başlıyorum o zaman bugün. Sor bana hergünben de sana bitirelim şu 30 günü
Tartıl gülbe bi yüzleş bakalımNe kadar artıdayım ya da ekside tartılmak istiyorum
Wc az az geliyo kuzu ondan heralde yoksa menülerim tamamŞaka yapıyorsun ya nasıl nedencumaya n kaldı artı da ne demek ya
AnlaştıkEvett bayrama sıkı sıkı olalimmmm
Ozele bak bu arada
Tabi ki kuzumFarklı tartı olacak ya kilo değişik çıkabilir dimi ya
Menü veriyorum tartı almış eşim arzum varmış onu almış benim tefal di bakalım yarın belli olur be kadar olmuşumTartıl gülbe bi yüzleş bakalım
Artı ihtimali öi var? Menülerini her gün veriyor musun?
Vermelisin!
SEN ARTIDA MISIN PEMBİK? Neden ??????sporu şimdiden yapsam zorlanırmıyımki kaptancık @MiuLego
Anladım su ile denersen doğru mu gösteriyor tartı anlatsın hemMenü veriyorum tartı almış eşim arzum varmış onu almış benim tefal di bakalım yarın belli olur be kadar olmuşum
Acı ye bolca.. ve sana elma detoksu mu iyi gelmişti detoks suyu onu yap mutlakaWc az az geliyo kuzu ondan heralde yoksa menülerim tamam
hasta olunca hiç spor yapamadım kaptanım ya cuma ile pazar karbon vardı gerçi pzar baya yuruyuş yaptım gunude 3 de kapadım bugun düzene koyarım inşallah ödem çünkü artı ve oruç olmama rağmen 3 lt suyumu içiyorumSEN ARTIDA MISIN PEMBİK? Neden ??????
Bak şimdi gördüm ben bunu.. ne yapacaksın iyi eksi için? Geçen hafta da ucu ucuna 1 idin..
Zorlanırsın daha çok erken 4-5 gibi yap sporu
İyiyim kaptancık toparlandım biraz grip bulaşıği var idare ediyorum bugüne yemeklerim var spor çok yapacam inşallah yoksa gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?