selamlar canımSelamlarrrrr
kaptancık nasılsın bakalımHerşey bir anda gelişti diyorsun
Ay ne güzel olmuş
İyiyim pembikkk sen nasılsın canom?kaptancık nasılsın bakalım
İyiyim pembikkk sen nasılsın canom?
Dünle bugün arasında -1000Fazla mayalanmış poğaça gibiyim bugün bu nası bi şişlik. Yakında helyumlu balon misali uçacam
Takvime göre 5 gün var regle... Dünki hibisküse rağmen +700 gr
benimde aynı ama hiç spor yapamadım bugun düzene koyacağım inşallahNiye görmedin
Görme zaten
+300dü
Benim wc az az geliyo hep ondan sanırımbenimde aynı ama hiç spor yapamadım bugun düzene koyacağım inşallah
Valla indi gün de-1000 le geliyorum sen hesaplaödemin mi indi mortim neye havalandın çabuk söyle
Kız böyle sapkın bi şarkı olamaz, nefret ederim o şarkıdanYaw çok cahil kalmışım bu konuda
Şarkıyı hiç duymadım, espiriyi de anlamamışım
Olur kuzum ben yaptim valla.bugun baslayayim diyince baslayamiyom hic hep bisey cikiyo 7 nisanda olculerimi almistim guya baslicaktim baslasam bittiydi simdiye kadar..kahvaltimi yaptim evin de kaba islerini.topladim oglan uyuyordu spor yapayim dedim aklima geldi actim yaptim.
Ayyy sinir oluyorum patroncuklaraBu işyerine kafam bozulmaya başlıyo yavaştan. Yok yere fırça yedim durduk yere
Müdürden fırça yedim. Sevkiyatçı niye küçük arabayı almamış diye fırçaladı beni. Söyledim diyorum adama, bi de arkasından mı koşim töbe yarabbimAyyy sinir oluyorum patroncuklara
Zıplama ise de adet olarak jumping jack gibi sayabiliriz benziyorlar@MiuLego miuşum portim zıplamayı adet yazmış ondan hesabını alamadım
dakika yazsa zumba gibi 3,5 la çarpıcamda adette napıcam bilemedim, tam 500 kere zıplamış porti
kız porti çekirgemisin sen niye zıplıyon ip atlasana@Portakal Sulu Ordek
Tamam ben de başlıyorum o zaman bugün. Sor bana hergünOlur kuzum ben yaptim valla.bugun baslayayim diyince baslayamiyom hic hep bisey cikiyo 7 nisanda olculerimi almistim guya baslicaktim baslasam bittiydi simdiye kadar..kahvaltimi yaptim evin de kaba islerini.topladim oglan uyuyordu spor yapayim dedim aklima geldi actim yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?