Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam o iş sende. Karbon yeme sakın. Bol su maydonoz unutma.

Şişko iğde dünkü su içmelerimi nasıl kıskandıysa bugün daha yarım lt su ve bir maden suyu içebildim. Neden? İşyerinde su bitmişhep iğdenin yüzünden kıskanç dobik

Dostum ben ip atlayamıyorum :)) ama zıplıyorum ip aldığımda elime birbirine giriyor :))

Zıplama ise de adet olarak jumping jack gibi sayabiliriz benziyorlar

yani

SPOR SÜRE/ADET PUAN
HIIT Cardio dk 5 Puan
Spinning dk 4.5 Puan
Eliptik dk 4 Puan
Koşu dk 4 Puan
Tempolu Yüzme dk 4 Puan
Jillian dk 4 Puan
Cardio dk 3.5 Puan
Zumba/Oryantal/zıplama dk 3.5 Puan
Step dk 3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk 3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) adet 100 e kadar 10 tanesi 1 Puan 100 den sonrası 5 tanesi 1 Puan
Video Pilates dk 2.5 Puan
Leslie dk 3 Puan
Stepper dk 2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş dk 1 Puan
Keyfi Yüzme dk 1 Puan
Park Aletleri dk 1 Puan
İp atlama 5 Adet 1 Puan

şu tabloda bi türlü yerini bulamadım
kız çekirce porti @Portakal Sulu Ordek karıştırdın ortalığı

Sporsuz gitmez tabi. Pazartesi -400 gelinecek dedim sen geldin +300 ya

Vallahi vuracam çiviliyle haaaa
hasta hasta nasıl yapayım kaptan pazar gık sesim çıkmıyordu kısıldı gitti her tarafım ağrıyor kızlar bi tarafa durmaz haftasonu öldüm resmen yoksa kaçak goçek yapmıyorum ki cuma 1 kepçe nohut 2 kaşık bulgur pilavı. Pazar tatlı tabağı buyukluğunde lahmacun küçük kase mercimek çorbası. Bunu da eşim kıza kıza yedirdi ne çektim haftasonu

hergün bin zıplıyorum. Bu arada dün 120 dk normal yürüyüş var
120 puan

Egzersiz canom

@MiuLego ben geçmiş okuyamıyorum memleketteyim. Tartımı da çantaya attım geldim. Yulaf ezmemi keten tohumu evde ne var ne yok. :)) sporu bildirip biraz bakınıp çıkıyorum. Ayıp ediyorum evet ama seni seviyorum. Öperim. Benlik bir durum olursa whatsapp tan hertürlü hazırım bilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…