- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ne ayıpNe yapayım çok güzel oluyorsun vurulunca
Çok sert bir diyet bizim Müdür 4.gün bozdu ama bünyesi alışmıştıakşamları çok kötü olduğunu söyledi ama dayanmıştı sanırım güzel kilo verdiriyor 5 gün yapıyorsun onunda baldızları yapmış bir süre önce 5 kg falan vermişler ama sonradan geri aldılar mı bilmiyorum Oruç tutacaksan zaten alıyor musun Ramazanda misal ben hemen hemen aynı kalırım ya da zayıflarım
Ayıp nerede olur diyeceğim Mali koşarak gelecekNe ayıp
hayır cnaım ben oruç tutmuyorum
ama bi denemek istiyorum hurma diyetini
kaç hurma yedi günlüknehirnil111
Geçmiş olsun canım yeni gördüm
@Whiteblacklife nası oldun kuzum?
matematik61 hastaymışsın galiba. Çok geçmiş olsun
Başka hastamız varsa onlar da tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Geçmiş yapamayınca göremiyorum
Sagolun canlarGeçmiş olsun canım
Canim kızma hemen bence tutmuştur çünkü cuma azıcık şey ettim bidaha etmedim bugün düzeldi şükür ama 3 gün oruç tutup tartılacagiz cuma tartışından korkuyorum bi susuzluk ödemi falan vücudun oruca alışması nasıl olur-400 hedefi tutmamış
geçmiş olsun balım nasıl oldunSagolun canlar
Iyiyim cok şükür pembik normal döndümgeçmiş olsun balım nasıl oldun
AmiiiinGünaydın
Bize gün aydı başka müslümanlara aymadı yine... Şu mübarek günde allah yardımcıları olsun ne ağır bir imtihanları var...
Bana nasip olmazda çocuklarım görsün inşallah soyları kurusun.
Ramazan girmeden temizlik yapıyordur evdekiler ben gibi muhtemelenKendi kendime konuşuyorsam ne var ki
Deli mi olmak lazım illa
Belki herkes spor yapıyordur
Benim bu hafta temizlik ve hastane işleri ile geçecek yoğun olucam maalesefÖdevi tamamladım kızlar derste sunacağım.. bir panik oldum anlatamam şu gün bir bitseydi..
herkesler neredetakım kime emanet
okula bitmesine az kaldı ondan sonra çok rahatlayacağım ben ama bu ara dönem sonu ödevleri
cumaya az kaldı.. herkesler yediğini içtiğine ağzına attığı her lokmaya dikkat ediyor mu
cuma #nedefbeştebeş in 2. roundu var ve kazanacağız değil mi???
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTdediğinizi duydum
o zaman hedef için çalışmaya spor yapmaya devammmmmmmmmm
Adet olsa daha iyi miu. Cidden arka bacağı feci yakıyor tavsiye ederim herkeseZıplama ise de adet olarak jumping jack gibi sayabiliriz benziyorlar
Nasıl olabildim acaba soru mu bu şimdiNasılsın eflal
Aman iyi anladık belli oluyor zaten sinirli olduğunNasıl olabildim acaba soru mu bu şimdiyorgun sinirli
Beni hiç anlamıyorsun yorgunum diyorum sen sadece sinirimi görüyorsunAman iyi anladık belli oluyor zaten sinirli olduğun
Hemen de ağla sanki sende çok şeysinBeni hiç anlamıyorsun yorgunum diyorum sen sadece sinirimi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?