Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

BUGÜN Kİ MENÜ;

Sabah,09.00
Tb. ekmekli küçük 2 dilim arası lor+domates+5 zeytin

Ara; 10.30
Şekersiz t.kahvesi
1 Hurma

Öğlen;12.40
5 adet ızgara köfte + 1 ayran + 1 dilim ekmek + yarım domates

Ara; 16.30
1 sadece soda

Akşam;19.00
Tarçınlı süt ile kapatacağım..

Sahura kadar da 3+2 litre su içilmiş olur..

Whiteblacklife @MiuLego

Vee Çok şükür ki cuma içtiğim hibiskus çayına bağlıyorum ben REGL oldummm..

Halen devam ediyor ama 10 gün geçtiği için lekelenme ile birlikte niyetleneceğim..

şişlik var dün +geldim cumaya kadar telafi edeceğim..

Okul saati geldi ne çabuk geldi ya daha kahve içemedim bes dk uzanıp dinleneyim dedim kaldım

Ramazana herkesle beraber oruca başlayamamaya gıcık oluyorum ya . Oruç gibi olucam ben yoksa zorlanıyorum sonradan . Su içerim sadece çocuklara çaktırmadan

Off ben de de bir iş var evde çamaşır ütü temizlik vs bu akşam başlayacağım bende biraz biraz oruçta zor olacak bir günde çünkü akşamları spor niyetine iftar sonrası yavaş yavaş yapıpı hafta sonu da cam kapı vs halletmem lqazım kadın olmak ne zor beee….

Menü de öğle ki ekmeği at sabah yeter spor yok su okey
Menü :4
Neslihan düzenli menü ver Neslihan böyle faydamiz olmuyor Neslihan bayrama kilo vermiş olarak girmek görenleri şaşırtmak istemiyor musun Neslihan spor yap Neslihan

Ramazana herkesle beraber oruca başlayamamaya gıcık oluyorum ya . Oruç gibi olucam ben yoksa zorlanıyorum sonradan . Su içerim sadece çocuklara çaktırmadan
Şuan aynı duruma bende kilim ve her sene hem başını hem sonunu yiyorum Ramazan'ın en istediğim arife günlerini kadir gecesini hep adetli geçiriyorum ya ama ben yerim 4 gün evde benden başka oruç tutan yok oda beni çok etkiliyor sanki eve ramazan gelmemis gibi kendimi yanlız hissediyorum tek başıma oruç açınca herkes kalabalık sofralarda ben yanlız eşim işte oluyor zaten olmasa da tutmuyor ayyy ne çok derdim varmış bree

canım oyle bi zamandayızki dişarı bakınca kimse oruç tutmuyor hasta olanlara sozum yok ama keyif için hava sıcak diye tutmayanlar bayramı ne yüzle kutluyorlar geçen yıl hamile olunca tutamadım dışarıda ne bile yiyebildim ne içebildim rabbim hidayet versin ne diyelim

ay sporu yazmayı unutuyorum cnm maalesef.. İş çıkışnda bir yere uğrayacağım ve güdüş dönüş tempoulu yürürüm yaklaşık 2 saat sürer..

Valla şu an ofiste ramazan öncesi tatlı partisi var ve ben yemiyorum.. Gerisini düşünün.. yemiyorummm yemiyeceğimmm

Valla ofiste 18 kişiyiz 4 oda var ve çok büyük bir tevafuk ki sadece bizim odada 4 kişiyiz ve 4 ümüz tutuyoruz bu kadar denk gelir.. Çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…