Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şükür balım biraz daha sabah oğlum yanlışlıkla bı ayağıma bastı bı hava kalktım ama binada şükür morluk var biraz sağında solunda baş ağrısı gitti regl ağrısı regl bitince gider şükür

Ben bu kadar kendimi paralarken evi boyamadı kocam stop , niye temizliyorsam stop. Ona sinirliyim. Basım ağrıyor zaten günlerdir öyle işte

eflal ya boşver napacan boyasız olsun
benim evede boya badana gerekiyor ama ona ayıracak bütçe yok napalım öyle kalsın bu senede
sıkma canını

sen hurma yapmıştın dimi yapayım mı bende 3 gün ne dersin ?

Canım bırak kalsın diyecek gibi değil cidden çok berbat 6 sene önce boyandı o da sıva üstüne iki kat silinen boya değil , silmeye kalktım boya çıktı. Leş gibi duvarlar kapılar yaptığın temizlik görünür mü. Küçük oğlum sakın bir çocuk olsa boyuycam valla ya ama burnumdan getirir.

Hurma yaptım evet, niye yapacaksın ki? Bozma bende düzenini hiç böyle devam et. Ramazanda ben sahurda sadece hurma yoğurt yiyicem , hiç iştahım olmuyor çünkü sahurda zorla yiyorum

kız tutarmı sadece hurma
?

ya hazır yemek yokkken detoks filan denesem diye düşünüyorum
yemek çıkmayacak çünkü

kız tutarmı sadece hurma
?

ya hazır yemek yokkken detoks filan denesem diye düşünüyorum
yemek çıkmayacak çünkü
Haa ondan diyorsun. Kahvaltı yap evde o zaman öğlen hurma yoğurt ye akşam salata olsun. Ramazanda diyorsun dimi bu düzeni. Böyle yapabilirsin bence.

Tutar canım üç gün yapınca hem oruç tuttum hem hurma detoksu yaptım iyiydim. Bunda sadece sahurda yiycem inşaallah

Geçmiş olsun canım

Ben kaçtım az geçmişe baktım. Kalkıştım bir işe bitireyim. Koltuk yıkadım hali yıkadım stor perde yıkadım çünkü canıma kastım var çünkü salağım yarın mutfak dolaplarını yapayım, yarın düşe randevu aldım birde puffff

evet cnm ramazanda diyorum
ya yemek çıkmıyor
hergün ne getircem yiyecek bilmiyorum
bu arada detoks denesem diyorum
yada sabah evde sıkı kahvaltı yapsam
beni baya tutar diyorum bilemedim

evet cnm ramazanda diyorum
ya yemek çıkmıyor
hergün ne getircem yiyecek bilmiyorum
bu arada detoks denesem diyorum
yada sabah evde sıkı kahvaltı yapsam
beni baya tutar diyorum bilemedim
Bence yapabiliyorsan

Sabah 09:00
Kahve 2 hurma 1 ceviz

Öğlen 12:30
Kahvaltı

Akşam
Hafif bi yemek

Ben olsam böyle yapardım

yarından itibaren yemek yok kızlar napcam ben

bu arada hurma diyeti filanmı denesem @Sherrysherrylady ne dersin tavsiye edermisin
Çok sert bir diyet bizim Müdür 4.gün bozdu ama bünyesi alışmıştı akşamları çok kötü olduğunu söyledi ama dayanmıştı sanırım güzel kilo verdiriyor 5 gün yapıyorsun onunda baldızları yapmış bir süre önce 5 kg falan vermişler ama sonradan geri aldılar mı bilmiyorumOruç tutacaksan zaten alıyor musun Ramazanda misal ben hemen hemen aynı kalırım ya da zayıflarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…