Şükür balım biraz daha sabah oğlum yanlışlıkla bı ayağıma bastı bı hava kalktım ama binada şükür morluk var biraz sağında solunda baş ağrısı gitti regl ağrısı regl bitince gider şükürWhiteblacklife nası oldun kuzum?
matematik61 hastaymışsın galiba. Çok geçmiş olsun
Başka hastamız varsa onlar da tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Geçmiş yapamayınca göremiyorum
Ne oldu stop iyi misin stop sinirleri kovalamaca stop bak ne güzel yarın ramazan stop :)Selam merak eden olmuşum diye ce diyim dedim :) temizlik yapıyorum stop sinir çok tepemde stop . Yemek yerken bakayım dedim stop :)
Ben bu kadar kendimi paralarken evi boyamadı kocam stop , niye temizliyorsam stop. Ona sinirliyim. Basım ağrıyor zaten günlerdir öyle işteNe oldu stop iyi misin stop sinirleri kovalamaca stop bak ne güzel yarın ramazan stop :)
Ben bu kadar kendimi paralarken evi boyamadı kocam stop , niye temizliyorsam stop. Ona sinirliyim. Basım ağrıyor zaten günlerdir öyle işte
Canım bırak kalsın diyecek gibi değil cidden çok berbateflal ya boşver napacan boyasız olsun
benim evede boya badana gerekiyor ama ona ayıracak bütçe yok napalım öyle kalsın bu senede
sıkma canını
sen hurma yapmıştın dimi yapayım mı bende 3 gün ne dersin ?
Boyasa hiç çıkmaz belki çıkarsınız herşey de vardır bı bı hr o baş ağrısı çok meret bişey geçmiş olsunBen bu kadar kendimi paralarken evi boyamadı kocam stop , niye temizliyorsam stop. Ona sinirliyim. Basım ağrıyor zaten günlerdir öyle işte
Canım bırak kalsın diyecek gibi değil cidden çok berbat6 sene önce boyandı o da sıva üstüne iki kat silinen boya değil , silmeye kalktım boya çıktı. Leş gibi duvarlar kapılar yaptığın temizlik görünür mü. Küçük oğlum sakın bir çocuk olsa boyuycam valla ya ama burnumdan getirir.
Hurma yaptım evet, niye yapacaksın ki? Bozma bende düzenini hiç böyle devam et. Ramazanda ben sahurda sadece hurma yoğurt yiyicem , hiç iştahım olmuyor çünkü sahurda zorla yiyorum
Haa ondan diyorsun. Kahvaltı yap evde o zaman öğlen hurma yoğurt ye akşam salata olsun. Ramazanda diyorsun dimi bu düzeni. Böyle yapabilirsin bence.kız tutarmı sadece hurma
?
ya hazır yemek yokkken detoks filan denesem diye düşünüyorum
yemek çıkmayacak çünkü
Keşke öyle olsa white çıkmaya da niyeti yok of boş ver. ..Boyasa hiç çıkmaz belki çıkarsınız herşey de vardır bı bı hr o baş ağrısı çok meret bişey geçmiş olsun
Dün de ben ağlayacaktım kuş kadar beslenmeye o tartiyi görünce
Ağlayacam tutmayın beni
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.
Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.
Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersinnehirnil111
Whiteblacklife
NihahahaFit beni yenecek mi yabenim tartı bana mısın demiyor
Haa ondan diyorsun. Kahvaltı yap evde o zaman öğlen hurma yoğurt ye akşam salata olsun. Ramazanda diyorsun dimi bu düzeni. Böyle yapabilirsin bence.
Tutar canım üç gün yapınca hem oruç tuttum hem hurma detoksu yaptım iyiydim. Bunda sadece sahurda yiycem inşaallah
Bence yapabiliyorsanevet cnm ramazanda diyorum
ya yemek çıkmıyor
hergün ne getircem yiyecek bilmiyorum
bu arada detoks denesem diyorum
yada sabah evde sıkı kahvaltı yapsam
beni baya tutar diyorum bilemedim
Çok sert bir diyet bizim Müdür 4.gün bozdu ama bünyesi alışmıştıyarından itibaren yemek yok kızlar napcam ben
bu arada hurma diyeti filanmı denesem @Sherrysherrylady ne dersin tavsiye edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?