Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu kutsal persembe menusu vayytt dıger gunler bu kadar az yemıyorm bılıyosn ben bıseyı hemen yapamıyorm gun gun azaltıp cogaltıyorm 2 bardak ıcıyodm 1 bardak afedersn sıdık rengınde cay loooo o da mı yasak ne yapaym cay olnadan doydugumu anlamıyorm.aksamı bugun persembe dıye az yıgcem ve erken saate aldm

Sebze ekle salata ekle yada yoğurt ekle bu menü emziren anne için uygun değil bak kuzum kızım 14 aylık oldu 14 ayda 4 bardak içmedim oda misafirliğe gidince yani kahvaltıda değil
Şimdi gelelim ben sana çay içme demiyorum iş ama kahvaltıda içme diyorum kahvaltıyı yap suyunu iç yarım saat bekle iç çayını suya gelince en az 3 litre bir anda yapamıyorum ne demek ya iki bardak daha suyu bebeğin için fazla icsen ne eksilir ki senden ben bu inadida anlamıyorum
Kendin için çay zevkinden vazgecmiyorsun ama bebeğin için 1 litre suyu fazla içmeye üşeniyorsun oylemi

Tamam ooyyyy tamam cay ıcmıycem.tarhana corbası zaten yogurtlu ve yarmalı kiiiii

Geleceksin ahum her gün geleceksin, burdan kopunca motivasyon olmaz canım.

Çok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorum

Ya çocuklar var onları adamla bırakıp gidemem zaten ama kendim açıp çorba içtim sonra kızı doyurdum misafir vardı yemekleri ayarladım sonra devam ettim
Benim eşim çocuklara bakar canım öyle durumlarda hele namaz kılacaksam hiç ses etmez kıl sen der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…