- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bu hafta ipe başlıyom inşallah iyi olcak puanlarım
Miu öyle dediyse yapma kuzumHergün spor yapıyorum ama miu bugün yapma dedi iftara misafirim var ne yapayım leslie yapayimmi ama miu ne der bilemedim
Bugün 17:00 gibi yürüyüş yap. Bi tartil yürüyüş sonrası bana özelden atsana tartini
Anladım canımhepfit bide regl oldum olacağım neredeyse ve regl öncesi ilk gün falan artı 2 bile cikmisligim vardir
Küsüm ben sana
Spor geçici ödem yapar başka birşey yapmaz bünye alışacak ama 30 dk bı spor kimseyi şişirmek balım ekmek konusu tercihte balım ister ye ister yemeWhiteblacklife @MiuLego ekmek hiç yemesem mi ben birde uzun süredir spor yapmayıp başladım o mu şişirdi beni anlamadım ya Kızlar
O cislari yiyerek kendine kötülük yaptığın için küstümNe zaman oldu bu benim niye haberim yok
40 yan mekik...4
60 bacak....6
191 puan sanırım
O cislari yiyerek kendine kötülük yaptığın için küstümhaftaya yemezsen barışırım
Tamam yemezsen barışırım
Her hafta biriniz küsün kahredin beni
Yemiyorum bişey
Ama ben artı çıkıyorumSpor geçici ödem yapar başka birşey yapmaz bünye alışacak ama 30 dk bı spor kimseyi şişirmek balım ekmek konusu tercihte balım ister ye ister yeme
Fatma sana sıkı geleceğim az kaldı sen emziriyorsun demi peki bu menü ne akşam nerede hani sebze yemeğin hani yoğurdun nerede sabaha hep çay artık ben demekten bıktım sen içmekten bıkmadin suyu hala çoğaltmadin sen emziren annesin çocuğun ek gıda şuan almıyor alıyorsa da bildiğim kadarıyla az alıyor eee sen böyle mi besleniyorsunSlm vayyttt
Menumu erkenden vereym bugun
Sabah menü 11.00
1 dılım tam bugday ekmek
Yarım domates 1 bıber 2 yumurtadan menemen
3 catal peynır
1 er tutam roka dereotu
1 zeytın
1 bardak acık cay
Ara ögun 15.00
sade kahve ıcerm
13.30da bı avuctan az sıyah kuru uzum
Aksam menü 17.00
Bı kase tarhana corbası
Spor 1 saat 20 dakka tempolu yuruyus
Su 2.5 olur
Whiteblacklife
Haftaya da ben küserim eğer yersen
Her hafta biriniz küsün kahredin beni
Yemiyorum bişey
Şuan tartı değişti ve tartı farkı oluyor gulbe hemen artı çıkıyorum diye moral bozmak nedir yolun uzun gulbe arada bı tokezleyecegiz ya sakın ol akşam gece bırakıyorsun çok aralı besleniyorsun bunlar kilo vermene engel oluyor 30 dk kardiyo yapmıyorsun ki lessie en hafif spor ödem yapmaz ya tuzu çok tuketiyorsun yada yediklerinden sana ödem yapan şeyler var bunlarda diğer seçeneklerAma ben artı çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?