- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
uykulu uykulu parka gittikmaşallah..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykulu uykulu parka gittikmaşallah..![]()
Çok dengeli çok beğendim menuyu et siteyi 4 kaşık yap balımSahur : yumurta 4 zeytin domates 2 kaşık yulaf 1 kase yogurt pulbiber limon 1 litre su
Iftar: 3 hurma 3 kaşık et sote salata 1 kase yogurt
2 2.5 litre su içerim sahura kadar..1 saat yürüyüş yapacam birazdan..Whiteblacklife
Tartının durduğu yeri değiştirdin mi kuzu hiçTartim kırıldıyenisinj aldım 400 Gr fazla tartiyor şahane demi
![]()
Kaç yer değiştirdim diye sorman lazimdi tartiya ev gezdirmesi yaptım bak burası artık seninde evin sayılır diye güzel rakam göster bak bana diyeTartının durduğu yeri değiştirdin mi kuzu hiç
KoptumKaç yer değiştirdim diye sorman lazimdi tartiya ev gezdirmesi yaptım bak burası artık seninde evin sayılır diye güzel rakam göster bak bana diye![]()
Uykusuzluk çok kötü kızlar uyuyunca sen de biraz dinlen..ben uykusuz kaldım 2 saat uyudum sadece başağrısından ağlamaya başladım çok kötüydü dikkat et kendine tatlım. .uykulu uykulu parka gittik
malipina gibi baslayacam ben de.poh icerdesin biliyorum arada sesin geliyor beni daha fazla zorlama ve disari cikkkkkk
Ay ne kadan sıkıcısınız
Eziz mubarek gun bizde oyle sey olmaz![]()
2 aynı anda uyumuyorki tatlim anca buyuk gunduz uyumazsa akşam erken uyur kuçuğude uyutup anca mutfak topla sonra teravih derken vakit geç oluyor evet uykusuzluk çok kotu yaUykusuzluk çok kötü kızlar uyuyunca sen de biraz dinlen..ben uykusuz kaldım 2 saat uyudum sadece başağrısından ağlamaya başladım çok kötüydü dikkat et kendine tatlım. .
İftardan sahura daha var neden olmasınAy ne kadan sıkıcısınız![]()
farklı mı oluyor oyleTartim kırıldıyenisinj aldım 400 Gr fazla tartiyor şahane demi
![]()
Ben ikisini aynı anda yatırıyor sonra bir kahve kitap okuma mis gibi..ikisini de aynı anda yatırmaya bak öyle öğrensinler..yaşları kaç?2 aynı anda uyumuyorki tatlim anca buyuk gunduz uyumazsa akşam erken uyur kuçuğude uyutup anca mutfak topla sonra teravih derken vakit geç oluyor evet uykusuzluk çok kotu ya
Her tartı farklı tartiyor kuzum bfarklı mı oluyor oyle
Yine mi sinbo peki srnin ki niye kırıldıKaç yer değiştirdim diye sorman lazimdi tartiya ev gezdirmesi yaptım bak burası artık seninde evin sayılır diye güzel rakam göster bak bana diye![]()
Tamam sen 1 kaşık de ben koymazmiyim..dün dondurma yemedim bugün yiyebilirmiuim kaptanim.Çok dengeli çok beğendim menuyu et siteyi 4 kaşık yap balım
Puanın 10
Ne zamanSabah miuya yazmışsın bana yazmamissin![]()
Berna seni oruç çarptı beni tartı gel kuzum köşede aglayamimmalipina gibi baslayacam ben de.poh icerdesin biliyorum arada sesin geliyor beni daha fazla zorlama ve disari cikkkkkk