Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Marine ederiz biz
Sen şimdiden kendini az süt zeytinyağı az limon kurusoğan ve baharatlara yatır bakım, iftara pisiricez hadi kuzum
İftara mı aç aç gömüleceksiniz bana demiistemiyom yaaaaa
Oturup spss girmem lazım analizi yapıp yazmaya başlıycam

Of of offffff benim daha tez konum bile yok

Sen iyi aşamadasın yine

günaydın ballı çörekim
artında senin gibi minnakmışfurmaya değmez
ben bugün akşama doğru tartılıp bildircez sanıyodum yanlış mı biliyorum acaba

günaydın ballı çörekim

Akşam ben 7 de evde oluyorum hatta olamayabilirim de o yüzden mecburen gece tartıldım ben dün akşam da tartılamadım eve gidemedim çünkü yanlış bir rakam oldu kesin de olsun zaten artı artıdır haftaya daha iyi olmalıyım

günaydın ballı çörekim
begüşüm oruçsan akşam 5 en son bildirim saati bugün.. Ya da dün iftar öncesi tartıyı bildirebilirsin sana kalmış kuzu

İftara mı aç aç gömüleceksiniz bana demiistemiyom yaaaaa

Of of offffff benim daha tez konum bile yok

Sen iyi aşamadasın yine
zaten iş konuyu belirlemekte bana 3 kere farklı konuda tez önerisi hazırlattı danışman
inşallah dengeli bi danışmanın vardır
heee bi de etik kurul var ki
neyse zamanı gelince ders dönemi iyiymiş diceksin

begüşüm oruçsan akşam 5 en son bildirim saati bugün.. Ya da dün iftar öncesi tartıyı bildirebilirsin sana kalmış kuzu

tartılmadın mı?

oruçum kaptanım,tamam o zaman bu akşam eve gidince hemen tartılır bildiririm
aslında dün akşamda tartıldım ama belki bugün daha az gelirim diye bugünde tartılayım diye düşünüyorum

BİLDİRİMLER GELSİN KIZLAR HAYDİİİİİ
Cogunluk oruclu sanirsam.kuzu liste disi icin de son bildirim 17.00 mi? O saatte evde olamam ben de dun aksamkini bildireyim o zaman.zaten muhtemelen bugun de ayni cikcam sabah dun sabahkiyle ayniydim ve sahurda ayni seyleri yedim.

Çocuklar yüzünden kahvaltı yapamadım ya cildircam artık şu okul bı kapansın ya
Gerçi o zaman da ayrı dert

Sütlü kahve mi içiyorum şimdi
Hurma incir ile
kuzu bak ağzımda yara var, çiğnemek hele ki tuzlu(peynir zeytin yemek) işkence, bu hafta sabah sadece sütlü kahve içtim, öğle akşamda hafif geçince dehşet bi eksi gördüm. aslında dayanabilsen sütlü kahve ile süper verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…