Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo yok. Kendimle uğğraşıyorum desem daha doğru olur. Canım ben eski sporcu ve antrenör, aynı zamanda da spor bilimleri fakültesi-hareket ve antrenman bilimlerinde yüksek lisans yapıyorum. Söylediklerini harfiyen bilenlerdenim.

Böyleyim şuan ama bu beni mutlu etmiyor aşırı mutsuz ediyor. Çünkü spor yapmıyorum epeydir. Başlayacağım ama.

Şu halime geri dönmeye çalışıyorum açıkçası

kesinlikle
Üzüldüm mü yoooo
Geçen hafta dalga geçerken iyiydi

Çok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorum

canımın içisi

Ay kıyamam çok ağlamasın birazını cumaya saklasın.
Puhahahahahahaha

Süslenip püslenip geleceğim. Birazını da Cız bız yaparız miunun

hacı numara çekmiyosun değil mi ulaaaaaaaaa hele öyle yap bak ben seni şişe takıp çeviremezmiyim
Geçen hafta o kadar ponpon yaptım destek oldum yedin beni

Hiç acımam feci dalga geçti

HAİN DOMDOMLAR

Soslayip fırına atalım porti

Eki Görüntüle 2147320 hayat böyle iste @MiuLego bir hafta kralsın bi hafta hepfit in ezici üstünlüğünün altinda kalırsın üzülme sen gönüllerin kazananasin

Yarın @MiuLego hepfit yenildigini anlatırken

Eki Görüntüle 2147322

SUSMUYORLARDI.. HER KOLDAN SALDIRIYORLARDII.. 1-1 OLACAK DAHA

DİREN MİU

Ya ondan değil bizim tartilar kötü diye üzülüyor ondan dedim kussammi ben ya başımı kuma mi gomsem

ANLADIYSAN MADEM HARİKA EKSİ İLE GELECEKSİN BUGÜN

Geçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.5

Giden : _300

Regli tam bitse daha çok giderdi .
Ve düzensiz bir hafta
Regliden dolayı eminim haftaya daha da güzel eksi geliyor tebrikler kuzum
Geçen hafta 54.9
Bu cuma 54.3
Dün tartıldım.
hepfit

Eki Görüntüle 2147576 görüyorsunuz eksi 600 .
Yedirmem kendimi yedirmem
Ördek kurtuldun hadi yine zaten oruçtum seni yiyemezdim akşam da mideme otururdum neme lazım vermen iyi olmuş

Bence sen şu halinle de fıstık gibisin keşke olsam böyle 52 kilodayım yine böyle değilim sporun gücü

Hepfitimm ben kahvaltı hastasıyım ya
Kahvaltisiz asla o peynir hergun yenecek illa. Ama zayıflamaya sütlü kahvenin etkisi büyük tabi
Ee hani bildirimin ?

Bir dahaki bukusmaya
Böyle gel lütfen minnoş

Böcüğüm nere kaçtı
@MiuLego
bunlaımın dibinde şişko miu
@Whiteblacklife @MiuLego ekmek hiç yemesem mi ben birde uzun süredir spor yapmayıp başladım o mu şişirdi beni anlamadım ya Kızlar
kuzum gülbişim acele etme sakin ol.. hergün tartıya çıkma cuma-pazartesi-cuma çık tartıya..

ekmek akşam öğünlerinde asla yeme.. spor evet şişirmiş olabilir.. yeni spora başlayınca kaslar bi noluyor yahu der kendine gelmeye çalışır.. şaşırır.. zaman ver biraz kendine kuzucum

yapacak bonus oruçken spor evet yemeseydi bonus kaçak göçek şeyleri

lannnnn koyma foto heycanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…