Kaç kilo kaldı?Menu vermediğin için yorum yapamıyorum ancak zayıflamanın tek ölçütü terazi değildir. Doğru egzersizleri düzenli olarak yapıyorsan kas kütlende artış meydana gelecektir. Bu da terazide daha yüksek rakamlar görmene neden olur ancak beden ölçülerinde azalma meydana gelir. Ondandır egzersiz yaparak zayıflamak, sadece beslenme düzenini değiştirerek zayıflamaktan çok daha etkilidir.
Netice olarak, rakamlara çok takılma. Duraklama evresinde olduğunu düşünüyorsan vücudunu şaşırt. Egzersiz saatlerini ya da yoğunluğunu değiştir mesela. Sen kararlı ol yeter
O terliklerO pijama o paspallık
İçim daraldı o günler aklıma gelince yaUlan nelerle uğraştık burda ne kadar üzüldük. 3,5 ay olmuş.
Ne kadar da yanlış anlaşılıp suçlandık olmadık şeylerle.
Burayı sanal ortam diye görenin kafası ne rahattır ne güzeldir.
Spor yapmayı deniycem henüz su kaybı olmamışken. İçimdeki darlığı bir şekilde çıkarmam lazım.
Üzüldüm mü yoooo
Geçen hafta dalga geçerken iyiydi
Çok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorum
Ay kıyamam çok ağlamasın birazını cumaya saklasın.
Puhahahahahahaha
Süslenip püslenip geleceğim. Birazını da Cız bız yaparız miunun
hacı numara çekmiyosun değil mi ulaaaaaaaaa hele öyle yap bak ben seni şişe takıp çeviremezmiyim
Geçen hafta o kadar ponpon yaptım destek oldum yedin beni
Hiç acımamfeci dalga geçti
Soslayip fırına atalım porti
Eki Görüntüle 2147320 hayat böyle iste @MiuLego bir hafta kralsın bi haftahepfit in ezici üstünlüğünün altinda kalırsın üzülme sen gönüllerin kazananasin
Ya ondan değil bizim tartilar kötü diye üzülüyor ondan dedim kussammi ben ya başımı kuma mi gomsem
Regliden dolayı eminim haftaya daha da güzel eksi geliyor tebrikler kuzumGeçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.5
Giden : _300
Regli tam bitse daha çok giderdi .
Ve düzensiz bir hafta
Ördek kurtuldun hadi yine zaten oruçtum seni yiyemezdim akşam da mideme otururdum neme lazım vermen iyi olmuş
Kilo yok. Kendimle uğğraşıyorum desem daha doğru olur. Canım ben eski sporcu ve antrenör, aynı zamanda da spor bilimleri fakültesi-hareket ve antrenman bilimlerinde yüksek lisans yapıyorum. Söylediklerini harfiyen bilenlerdenim.
Eki Görüntüle 2147588
Böyleyim şuan ama bu beni mutlu etmiyor aşırı mutsuz ediyor. Çünkü spor yapmıyorum epeydir. Başlayacağım ama.
Eki Görüntüle 2147589 Şu halime geri dönmeye çalışıyorum açıkçası
bugün daha hiç su içmemiştim iyi oldu bu paylaşım.. hemen içeyim
kuzu bak ağzımda yara var, çiğnemek hele ki tuzlu(peynir zeytin yemek) işkence, bu hafta sabah sadece sütlü kahve içtim, öğle akşamda hafif geçince dehşet bi eksi gördüm. aslında dayanabilsen sütlü kahve ile süper verirsin
Kilo yok. Kendimle uğğraşıyorum desem daha doğru olur. Canım ben eski sporcu ve antrenör, aynı zamanda da spor bilimleri fakültesi-hareket ve antrenman bilimlerinde yüksek lisans yapıyorum. Söylediklerini harfiyen bilenlerdenim.
Eki Görüntüle 2147588
Birdaha ki buluşmaya lütfen
Böyleyim şuan ama bu beni mutlu etmiyor aşırı mutsuz ediyor. Çünkü spor yapmıyorum epeydir. Başlayacağım ama.
bunlaımın dibinde şişko miu
kuzum gülbişim acele etme sakin ol.. hergün tartıya çıkma cuma-pazartesi-cuma çık tartıya..@Whiteblacklife @MiuLego ekmek hiç yemesem mi ben birde uzun süredir spor yapmayıp başladım o mu şişirdi beni anlamadım ya Kızlar
Vay anasını beee 7.takım tarihine kayıtlarına geçti bile.... @Bonus oruçken spor yaptı diyehikmeti büyük allahım nelere kadir.
Açlığa ve cumaları su içmeden öğlene kadar beklemeye alıştığımdan oruçlu gibi hissetmiyorum.
Lan yerim seni ağlama
Yav gene noldu yükselenin balıkmıydı senin
lannnnn koyma foto heycanlanıyorum
Eki Görüntüle 2147588
önce miu yapsın dalga geçecemHepfitimm ben kahvaltı hastasıyım ya
Kahvaltisiz asla o peynir hergun yenecek illa. Ama zayıflamaya sütlü kahvenin etkisi büyük tabi
Ee hani bildirimin ?
Bir dahaki bukusmaya
Böyle gel lütfen minnoş
hahahahahahaha pauaahahahhahaaha
Herkesede balımherkes arın balın peteğin. Ben takımın at sineği zaten
Trip atacakken bi gülme geldi at sineği
Ne oldu??
Bende enerjik dinamik cevigimyeni gördüm seni gazoz icermisin
Sabah miuya yazmışsın bana yazmamissin
aç kalırım yememhabibteeeeeeeeeee yine pusuya yatmışsın ahahahaha
kıskanç mortiçok hırslandım haftaya da seni yenip büyük galip ben olacağım 2-1 olacak ben tek şampiyon miu olacak
tevoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?