Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çık kımık

vallaha yemedim ya.. o yüzden girdim işte bunalıma zaten.. yesem ve bu eksi gelse neden bunalıma gireyim

haftaya saklıyormuş kendisini o

tamam öyle yapayım seni mi kıracağım
o zaman spor yapıon bu hafta, ikimizde erimedikten sonra ne anlamı var mortiliğin

zorlamaya devam çok iyi gidiyorsun korumada iidollerdensin sen
53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böyle
Teşekkür ederim kaptanım o senin güzel bakışınHava kötü olduğu için çekimi başka güne ertelediler mecburen bizde idaretenlik fotolar çekildik Bayağı değişik oldu gerçekten ama kınada düğünde içime sindir hayallerimdeki gibi Daha güzelleri sizlere nasip olsun ve en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı bir eş inşallah başına
Tebrikler canım çok güzel
bu haftalık böyle oldu ama haftaya -3 ile geleceğim
Ooooooo çok iddaaalıyız
kuzum senin 51 halin benim 49 halim 49 iyidir

Ben geçen sene 49 kiloya düşmüştüm de burnum kocaman kaldı burnumda kemik eğriliği var o yüzden direk ortaya çıktı hiç olmadı bana vücut olarak 50-51 iyi duruyor bende maksimum ama yüz olarak 52-53 arası daha iyi

Dediğim gibi bir kaç işle ilgili sıkıntım da vardı hiç bir şeye kendimi veremedim 2 yazdım 1 yazamadım öyle bir haftaydı. Daha dikkat edeceğim inşallah..

evet 8 li rakamlara az kaldı daha dikkat edip haftaya görürüm diye düşünüyorum..

o zaman spor yapıon bu hafta, ikimizde erimedikten sonra ne anlamı var mortiliğin
ölümüne spor mortim

53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böyle
bence de 53 ve sen obezlik sınırı gibi olur sende aman diyim Allah korusun

ne güzel ya.. ay çok duygusal..

ben koca istemiyom cıks yok ı ıh olmasın

kuzum senin 49 benim 47. 47 ye düşemem galiba sanırsam

büyük problemler mi var? iyi misin peki?

ölümüne spor mortim

bence de 53 ve sen obezlik sınırı gibi olur sende aman diyim Allah korusun

ne güzel ya.. ay çok duygusal..

ben koca istemiyom cıks yok ı ıh olmasın
Gerçekten aşırı duygusal anlar vardı Ben kına yakarken titredim falan damadımız zeybek hareketleri yaptı kına yakıldıktan sonra falan herkes aşırı duygulandı orada Düğünde de ilk çıkarken ve dans ederlerken duygulandım

Olsun olsun evlilik şans işi tabi ki ama dengini buldun mu güzel
kuzum senin 49 benim 47. 47 ye düşemem galiba sanırsam

Fazlası bana yakışmıyor yani iyi hissetmiyorum vücut olarak belki iyi ufak kalsam da ama yüzümü sevmiyorum Herkesin kendine yakıştırdığı bir kilosu var işte

teşekkürler cnm..

Benim de eylül sonunda kardeşimin nasip ise düğünü var ben çok moda giremiyorum ama kilolu olmamam lazım sonra da zaten 2. bebek için tedaviye başlayacağız bklm cnm. ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim tüm evlenenlere yardım etsin zor süreç..

Ablalarınıda zayıflatsın kilolu olmasınlar ki düğünleri dah güzel geçsin.. Amin..

ablalar öyle oluyor nilişko.. ben evlensem ablamı düşünemiyorum ağlar durur.. mutlu olurlar inşallah çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…