teşekkürler cnm..
Benim de eylül sonunda kardeşimin nasip ise düğünü var ben çok moda giremiyorum ama kilolu olmamam lazım sonra da zaten 2. bebek için tedaviye başlayacağız bklm cnm. ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim tüm evlenenlere yardım etsin zor süreç..
Ablalarınıda zayıflatsın kilolu olmasınlar ki düğünleri dah güzel geçsin.. Amin..
kocalar öyle zayıflansın istemiyor hain kocalarValla kocama sorsam çok yakşmş bayılıyor bu halime:)))
Ama ben sevmiyorm.
Şuan reglin 3. Günü ama hala tık yok leke leke. 1 kgsu ondandr diye düşnyrm
Geri kalan yağlar benm
korktum mu bi bak bakimaz laf çok iş bebeğim
beni gaza getir yeter dünyayı ters düz ederim. bekle ve gör
ben de içmedimkorktum mu bi bak bakimbu hafta ödem çayı bile içmedim
51 güzel duruyordur kuzu sendeGerçekten aşırı duygusal anlar vardıBen kına yakarken titredim falan damadımız zeybek hareketleri yaptı kına yakıldıktan sonra falan herkes aşırı duygulandı orada Düğünde de ilk çıkarken ve dans ederlerken duygulandım
Olsun olsun evlilik şans işi tabi ki ama dengini buldun mu güzel
Fazlası bana yakışmıyor yani iyi hissetmiyorum vücut olarak belki iyi ufak kalsam da ama yüzümü sevmiyorumHerkesin kendine yakıştırdığı bir kilosu var işte
Ya mium ya ben çok çabuk kilo alıyorm hemen yapışıyor bana. Tamam çok da yiyorm ama sabah 8 9 gibi kalkıyorm akşam 1 de yatağma anca giriyorm bi spor değil elbet ama sürekli hareket halindeyimm.kocalar öyle zayıflansın istemiyor hain kocalar
yağ ödem falan filan bilmem
spor+senin 2 öğünlük mis gibi beslenmenle erimeyecek kilon yok
En başta bebeğinizin için sonrada tabi ki önemli düğününüz için verirsin inşallah canımteşekkürler cnm..
Benim de eylül sonunda kardeşimin nasip ise düğünü var ben çok moda giremiyorum ama kilolu olmamam lazım sonra da zaten 2. bebek için tedaviye başlayacağız bklm cnm. ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim tüm evlenenlere yardım etsin zor süreç..
Ablalarınıda zayıflatsın kilolu olmasınlar ki düğünleri dah güzel geçsin.. Amin..
ablalar öyle oluyor nilişko.. ben evlensem ablamı düşünemiyorum ağlar durur.. mutlu olurlar inşallah çok
sınırım yok ki ne kadar aldıysam yerim hepsiniyesene şöyle 2-3 avuç
İyi duruyor aşağısı kötü ama bana göre51 güzel duruyordur kuzu sende
AMA YİYORSUN SEN DEYa mium ya ben çok çabuk kilo alıyorm hemen yapışıyor bana. Tamam çok da yiyorm ama sabah 8 9 gibi kalkıyorm akşam 1 de yatağma anca giriyorm bi spor değil elbet ama sürekli hareket halindeyimm.
Bıktım diyetten kilo almaktan.
Versem de alıyorm. Korumak da zor.
Hem pastam dursn hem karnm doysn bnmki belki ama offf öyle işte
sen baya seviyorsun onu heeesınırım yok ki ne kadar aldıysam yerim hepsini
düşün miu kızım ne yapacaksın
ne yiyeceksin
ne yemeyeceksin
YENECEKSİN O LÖPETİ
Evet hiç korumadm yiyeyim diye verdm iyi yedim neyse inşallah haftaya eksiyle gelirim du bakalmAMA YİYORSUN SEN DE
KUŞ KADAR YEME ZATEN
ama abur cubur pasta börek yeme
karnın doyana kadar ye
böyle de yiyince alıyorsun
tabi yapışır mezuniyetinden beri kilo aldın sen vermedin ki hiç korumadun ki
yanlış olmuş der almam kargoyusen baya seviyorsun onu heee
göndereyim sana kargolatayım hemen 100 kilo kaju
Kelin ilacı misali:)akşamalrı full balık salata ye. Benim fix zayflama menüm.
düşün miu kızım ne yapacaksın
ne yiyeceksin
ne yemeyeceksin
YENECEKSİN O LÖPETİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?