ceza falan değil ya.. bilmiyorum.. çok üzülüyorum..nasıl bi ceza versek
ayy allahim keske hic kilo almasam zayiflasam bulantim olsa istahsizlik olsa hep lutfenhaftaya göreceğiz
regl zamanı ödem varsa biraz daha sporla az da olsa eksi gelebilir.. bahane değildir
hehehe kalbine iniyormuş desenebakalım haftaya kaç çıkacaksın
Tamamdırsen yine de iftar öncesini de bildir bak ciddiyim
Bugün fena değilim ,oğlum yardımcı oldu yapamadıklarımda.PC de Onda artık az aldım Ondan ,şimdi soruyor işin çok mu diye,PC ile ders çalışıyor,telden de yazmak zor oluyor ,az bakınayım kim ne halde dedim.aaaaaaaaaaaa
çok çok geçmiş olsun bilmiyordum oyy
hala mı çok kötüsün deynep? bakan eden var mı tüh yaa
Lan yerim seni haseni sabırsız
görmemek mümkün mü? seni de görmeyecekse bu gözler ne işe yarar
al
Vayyy mortim vayyyyyyyKilo Bildirimi
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:59.2
Fark:1.9
Akşama kadar beklersem belki düşer dedim ama dayanamadım , bunada şükür
Çok sevindim canim hayırlı olsunÇalıstıgım yerden kısa bir sure once istifa ettim cok hakkımi yediler kuzu
Simdi baslayacagim yer temel lise daha iyi daha köķlu bir kurum
Ayy karpuzlar kelekler kayisilar çaglalar arasinda 1883 puanla 1. miyim simdi
Harikasın canım vallahi tebriklerKilo Bildirimi
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:59.2
Fark:1.9
Akşama kadar beklersem belki düşer dedim ama dayanamadım , bunada şükür
Bugün fena değilim ,oğlum yardımcı oldu yapamadıklarımda.PC de Onda artık az aldım Ondan ,şimdi soruyor işin çok mu diye,PC ile ders çalışıyor,telden de yazmak zor oluyor ,az bakınayım kim ne halde dedim.
Geçmiş olsun canim1 haftadan beri aç susuz yatıyorum ,KKya girecek durumda mıyım kiBoğaz enfeksiyonu mahvetti beni Bu sabah 63.5 idim galiba ,geçen hafta 65.7 idim,içim dışım ilaç oldu.
Tatlimhee algılayamamışım ki ben yenildim ya fena vurdu..
hadi inşallah
Geçmiş olsun1 haftadan beri aç susuz yatıyorum ,KKya girecek durumda mıyım kiBoğaz enfeksiyonu mahvetti beni Bu sabah 63.5 idim galiba ,geçen hafta 65.7 idim,içim dışım ilaç oldu.
Ben daha bildirmedim ama kimlerin dusukhedefbeştebeş demiştim. çöpe gitti.
Ramazanda genelde benim de su su gidiOruçlu arkadaşlar kilo bildirimleri yavaş yavaş gelsin bundan sonrası su kaybı
Daha aksama var ama ben her cezaya raziyim yüzdeyle ilgili bir sıkıntı olursa orucun ilk haftası ve 3 gündür orucuz herkese aynı etki yapmıyornasıl bi ceza versek
geçmiş olsun canım1 haftadan beri aç susuz yatıyorum ,KKya girecek durumda mıyım kiBoğaz enfeksiyonu mahvetti beni Bu sabah 63.5 idim galiba ,geçen hafta 65.7 idim,içim dışım ilaç oldu.
Evet kuzum mesela akşam 7 tartılinca su kaybı artıyor bence ideal saat bu saatler sahur ile bu saatler arasında ki fark gerçek fark bana goreRamazanda genelde benim de su su gidigerçi iftar sahur arası 2 lt içmeye çalışıyorum ama
ne didim cuma burdayım didim
akşam giremeyecem acısını çıkarmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?