iyi mi kötü mü tüyo verNormalde 15 saatin üstünde 17 saatte falan bildirim yapıyoruz.
Bende o yüzden bekliyorum.
Canım aynen bu hafta ağrılar temizlik. Temizlik aslaa ciddi efor sarfettirdi ama spordan sayılmıyor işte :)
Ramazan boyunca iftar öncesi eliptik olur sadece. Grubu etkilerse ramazanda gruptan çıkayım canım.
en geç saat 17:00 bildirim saati.. bakarsın bi dün ve bugüne ona göre hangisi düşükse bildirirsinBen persembe iftardan önceki kiloyu bildireceğimizi zannediyordum. Beklesem mi ben de akşamı acaba?
Haklisin kuzum cuma ve pazari hatirlamiyorum da pazartesi ben ishal istifra kotu oldum yatiyodum o yuzden yok.salidan sonra zaten.sadece jillian.muhtemelen ramazan boyunca da daha fazlasi olmayacak.grubu kotu etkiliyosam cikabilirim sorun yok zaten ben bu jilliani her turlu bitircem inşallah :)kayısılardanmatematik61 puanın 1000 i geçmemiş çok düşük o grupta bu puan yakışmadı..
ben bilememHaklisin kuzum cuma ve pazari hatirlamiyorum da pazartesi ben ishal istifra kotu oldum yatiyodum o yuzden yok.salidan sonra zaten.sadece jillian.muhtemelen ramazan boyunca da daha fazlasi olmayacak.grubu kotu etkiliyosam cikabilirim sorun yok zaten ben bu jilliani her turlu bitircem inşallah :)
iyi mi kötü mü tüyo ver
valla ben kalpten gidicem hık diye
hergün düzenli yap ama sıfır puan istemiyoruz.. çıkma derim ben
Ben spor listesinde olmak isterimDÜZENLİ SPOR YAPACAKLAR
SPOR LİSTESİNDE OLMAK İSTEYENLER
BENİ ETİKET YAPARAK BİLDİREBİLİR Mİ??
Bize de soyleyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta için harika bir diyet programı yaptım kendimee
yürü be miu kim tutar seni
Ben spor listesinde olmak isterim
Puanım düşük ama yine de izin varsa grupta kalmak isterim
Ya ben niye normal bir kız değilim?
Yapı markete gitmek kiyafet alışverişine gitmekten daha çok mutlu ediyor beni
aslaaaaaaaaa sır olarak kalacakBize de soyle
Kesinlikle ben SPOR LISTESINDE OLMAK ISTIYORUM düzenli yapıyorum ins.DÜZENLİ SPOR YAPACAKLAR
SPOR LİSTESİNDE OLMAK İSTEYENLER
BENİ ETİKET YAPARAK BİLDİREBİLİR Mİ??
Orucum benkız oruç değil misin yaaa
tam iftar öncesi bildir kilonu yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?