kız oruç değil misin yaaaHiç kusura bakma akşama 60 olurum, yemek için kilo verdimaçım aç
amanında 5 ler ne de yakışmışKilo Bildirimi
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:59.2
Fark:1.9
Akşama kadar beklersem belki düşer dedim ama dayanamadım , bunada şükür
Canım aynı karnıyarık içi gibi hazırlıyorsun. Üstüne sarımsaklı yoğurt dökerek yedim benNego bana su kabak sandal i sen nasıl yapıyordur tarif yazsana ben hep normal tavuk göğsünü doğrayarak yapmıştım şimdiye kadar ilk defa tavuk kiymasiyla yapacagim
Spor yaptim yediklerimdede çok sıkıntı yok sende biliyorsun akşam 8 'de yedim ama 1.5 2 'de uyuyorum bu hafta farklı olarak ramazan temizligibyaptim ama alışkın değilim tüm evi temizledim her yerim ağrıyor sis regl olmadim iste böyle...Sen elinden geleni yapıyorsun hatta daha fazlasını kimse kiloyu senin için benim için başkası için vermiyor kendi için sağlığı için veriyor 2 kilo verdim senden mi eksildi yooo benden gitti bu kadar üzülme herkes kendinden sorumlu
Liste çok önemli bunu her defa vurguladım ben anlattım takımı bizi kendinizi temsil ediyorsunuz dedim bahane arkasına kimse saklanmasını ayağım sakat regl ağrısının ağa babasını yaşadım üstüne baş ağrısı yine elimden geleni yaptım daha fazla olabilirdi olmadı eksigim sporumdu mesela
Herkes bı basini önüne koyup düşünmeli bence ben kendi adıma çok üzgünüm
kuzum oruç değil bence sıkıntı, ben çorbalara çok takılıyorum. bi takip edelim bakalım, daha takılacak kilolara gelmediniz çünkü, çözücez bi şekildeDaha aksama var ama ben her cezaya raziyim yüzdeyle ilgili bir sıkıntı olursa orucun ilk haftası ve 3 gündür orucuz herkese aynı etki yapmıyor
Sen elinden geleni yapıyorsun hatta daha fazlasını kimse kiloyu senin için benim için başkası için vermiyor kendi için sağlığı için veriyor 2 kilo verdim senden mi eksildi yooo benden gitti bu kadar üzülme herkes kendinden sorumlu
Liste çok önemli bunu her defa vurguladım ben anlattım takımı bizi kendinizi temsil ediyorsunuz dedim bahane arkasına kimse saklanmasını ayağım sakat regl ağrısının ağa babasını yaşadım üstüne baş ağrısı yine elimden geleni yaptım daha fazla olabilirdi olmadı eksigim sporumdu mesela
Herkes bı basini önüne koyup düşünmeli bence ben kendi adıma çok üzgünüm
allah korusun bulantı falan olmasın dikkat edersen ilk aylarda eksi bile görüyor herkes büşraaayy allahim keske hic kilo almasam zayiflasam bulantim olsa istahsizlik olsa hep lutfen
ye kiLan yerim seni ha
Ama soyle 4 5 aylik olsun yuruyusle leslie yapicam temposuz
Ama @MiuLego iftar dan hemen önce demişti ben beklemek istiyorumOruçlu arkadaşlar kilo bildirimleri yavaş yavaş gelsin bundan sonrası su kaybı
seninBen daha bildirmedim ama kimlerin dusuk
-300 vardı pazartesi zaten sendeDaha aksama var ama ben her cezaya raziyim yüzdeyle ilgili bir sıkıntı olursa orucun ilk haftası ve 3 gündür orucuz herkese aynı etki yapmıyor
düşeceğine inanıyorsan bekleAma @MiuLego iftar dan hemen önce demişti ben beklemek istiyorum
Aman çorbayla sıkıntı yemem yani cacık yerimkuzum oruç değil bence sıkıntı, ben çorbalara çok takılıyorum. bi takip edelim bakalım, daha takılacak kilolara gelmediniz çünkü, çözücez bi şekilde
senin
pembişin
muhtemelen bonusun (konuşmalarından öyle anladım)
-300 vardı pazartesi zaten sende
düşeceğine inanıyorsan bekle
tamam bekleyelimInanıyorum valla yürüyüş yaptim spor yapıyorum simdi bence bana hareket iyi geliyor bide regl olsaydım iyiydi ama günümde ne zamandı hatırlamıyorum ağrı var kendi yok
regl de sıkıntı yapar bol bol su içSpor yaptim yediklerimdede çok sıkıntı yok sende biliyorsun akşam 8 'de yedim ama 1.5 2 'de uyuyorum bu hafta farklı olarak ramazan temizligibyaptim ama alışkın değilim tüm evi temizledim her yerim ağrıyor sis regl olmadim iste böyle...
Canım aynen bu hafta ağrılar temizlik. Temizlik aslaa ciddi efor sarfettirdi ama spordan sayılmıyor işte :)Eki Görüntüle 2147718
spor listesinehirnil111 in.. ellerine sağlık kuzu..
şimdi bir bakalım ne var ne yok
@hippoglisemi yi listeden çıkarıyoruz bu kesin.. madem gelmeyecekti hafta başında neden spor grubunda olmayayım diye bildirilmiyor anlamıyorum ya.. puanları etkiledi şuanda.. çok mu zor abi beni çıkarabilir misiniz gelmeyeceğim spor da yapmayacağım demek.. he hippo???
Nego spor puanların çok düşük.. ağrıdandır değil mi canım? yoksa yapardın heralde?
bu hafta bu kadar düşük olmayacak değil mi?
kayısılardanmatematik61 puanın 1000 i geçmemiş çok düşük o grupta bu puan yakışmadı..
tamam kuzum bakalım ele alalım birlikteAman çorbayla sıkıntı yemem yani cacık yerim
Oy çok geçmiş olsun1 haftadan beri aç susuz yatıyorum ,KKya girecek durumda mıyım kiBoğaz enfeksiyonu mahvetti beni Bu sabah 63.5 idim galiba ,geçen hafta 65.7 idim,içim dışım ilaç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?