Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nego bana su kabak sandal i sen nasıl yapıyordur tarif yazsana ben hep normal tavuk göğsünü doğrayarak yapmıştım şimdiye kadar ilk defa tavuk kiymasiyla yapacagim
Canım aynı karnıyarık içi gibi hazırlıyorsun. Üstüne sarımsaklı yoğurt dökerek yedim ben

Telefonum ısınıyor ya geçmişi okuyordum.

Takılıp kaldım işleri bitireyim kızlar sonra strese giriyorum. Fırsat buldukça gelirim

Spor yaptim yediklerimdede çok sıkıntı yok sende biliyorsun akşam 8 'de yedim ama 1.5 2 'de uyuyorum bu hafta farklı olarak ramazan temizligibyaptim ama alışkın değilim tüm evi temizledim her yerim ağrıyor sis regl olmadim iste böyle...

Daha aksama var ama ben her cezaya raziyim yüzdeyle ilgili bir sıkıntı olursa orucun ilk haftası ve 3 gündür orucuz herkese aynı etki yapmıyor
kuzum oruç değil bence sıkıntı, ben çorbalara çok takılıyorum. bi takip edelim bakalım, daha takılacak kilolara gelmediniz çünkü, çözücez bi şekilde

ayy allahim keske hic kilo almasam zayiflasam bulantim olsa istahsizlik olsa hep lutfen
allah korusun bulantı falan olmasın dikkat edersen ilk aylarda eksi bile görüyor herkes büşraa
Lan yerim seni ha
ye ki
Ama soyle 4 5 aylik olsun yuruyusle leslie yapicam temposuz

yerim senin planlarını

Ben daha bildirmedim ama kimlerin dusuk
senin
pembişin
muhtemelen bonusun (konuşmalarından öyle anladım)
Daha aksama var ama ben her cezaya raziyim yüzdeyle ilgili bir sıkıntı olursa orucun ilk haftası ve 3 gündür orucuz herkese aynı etki yapmıyor
-300 vardı pazartesi zaten sende
Ama @MiuLego iftar dan hemen önce demişti ben beklemek istiyorum
düşeceğine inanıyorsan bekle

senin
pembişin
muhtemelen bonusun (konuşmalarından öyle anladım)

-300 vardı pazartesi zaten sende

düşeceğine inanıyorsan bekle

Inanıyorum valla yürüyüş yaptim spor yapıyorum simdi bence bana hareket iyi geliyor bide regl olsaydım iyiydi ama günümde ne zamandı hatırlamıyorum ağrı var kendi yok

spor listesi nehirnil111 in.. ellerine sağlık kuzu..

şimdi bir bakalım ne var ne yok

@hippoglisemi yi listeden çıkarıyoruz bu kesin.. madem gelmeyecekti hafta başında neden spor grubunda olmayayım diye bildirilmiyor anlamıyorum ya.. puanları etkiledi şuanda.. çok mu zor abi beni çıkarabilir misiniz gelmeyeceğim spor da yapmayacağım demek.. he hippo???

Nego spor puanların çok düşük.. ağrıdandır değil mi canım? yoksa yapardın heralde?
bu hafta bu kadar düşük olmayacak değil mi?

kayısılardan matematik61 puanın 1000 i geçmemiş çok düşük o grupta bu puan yakışmadı..

regl de sıkıntı yapar bol bol su iç

Canım aynen bu hafta ağrılar temizlik. Temizlik aslaa ciddi efor sarfettirdi ama spordan sayılmıyor işte :)
Ramazan boyunca iftar öncesi eliptik olur sadece. Grubu etkilerse ramazanda gruptan çıkayım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…