anam biz senin evlendigini cocuk haberini bze verecegjni ne zaman duyacagukkkheee aynen hey gidi heeey
saçlarımdaaaaan tut beniiiiiii
yerlerde sürükleeeeeeeeeeeeeeeee
gerisini şeyedemicim anladın
anlaştık@MiuLego bende spor listesinde olmak istiyorum
ye bişeyleraçım başımı döndürme
Banusss yarın cumartesi bozmuyorsun bayramda beyaz giyeceksin anlamam bennnnnnbLunya tebrik ederim cnm istikrarını
5 ler çok yakıştı
Çok haklısın .....
Kulağıma fisilda
Ay Habibe sende mi pko Sun ya bendede var pko çok feci
tamamdır not aldım
yav he heeeeee
yav ye tamam da iftarın hemen öncesi bidaha tartıl .. hatta bence sürekli tartıl ki düştüğü anda güncelleyeyim kilonu.. sonuçta mezun oluyorsun yahu her eksi gramın önemli bizim içinsonra ye tamam
sen fiti tutuyorsun söylemem
haftaya cuma söylerim
huni al kendine birkaç daha şuankiler senin deliliğine az geliyor
Sen Begüşte miydinBizim gruba gir nolur nolur
nolur
nolur
Nolur
Nolur
Nolur nolur nolur
Çok eksiğim var hepiniz bana gelin hepinizBegüş gelmeden kapayım sizi Bonus Esra hep benimleydiler Miu sende gel işte Wayta karşı yarışmak istemez misin
Bende açım kahvaltı kahve o kadarcik şimdi kabak sandal yaptım pişiyor akşam iki tane yoğurtla hupletecegim yarına yine eksi gelecekye bişeyler
matematik61 haftada her gün düzenli spor yapacağım diyorsan kal tabi ki 1000 puanın altına düşmeni istemeyiz kendinde bunu görüyorsun sende bence
Canlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.tamamdır canımcım
Kaptım senialıyor musun beni
tamam yaşasın o zaman sendeyim
ay ilk kez begüşten önce davrandın veee sen kaptın birini hahaha gör de inan
bulamıomsen bana ayarlayacaktın hani
Jillian yap canım olur Ramazan ayında bir şekilde toparlayacağızCanlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.
banuş uBanusss yarın cumartesi bozmuyorsun bayramda beyaz giyeceksin anlamam bennnnnnb
Niye öyle diyorsun ya, ben de herkes kadar deliyim
nilişko bilirCanlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.
Kaptım seniBegüşten önce davrandım yaşasın yuppi
bulamıombulduklarımı yakıştıramıyorum
korktun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aşırı sevindirikim şuannilişko bilir
hıı tabi
kimseye yakıştırma beni aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?