Yedi erik 3 tane? Ne dedin giz?18 mayıs menüsü
14.00 : 1 tavuk köfte, 3-4 yağsız fırın patates, 2-3 kaşık ayran çorbası , yedi erik 3 tane
20.00: Yarım kase ayran çorbası, yarım fırın karnıyarık kızartma değil yani, yoğurtlu kabak, şekersiz kayısı hoşafı
Su: 2 litre
Spor: 40 dk tempolu yürüyüşnehirnil111
hepfit
Yat kız yapmaLeslie yapayım ben
Ağırlık takayım ayak bileklerime
Sonra biraz da bölgesel inşallah
Pempik esin olsa da bunu sağlık için yapıyorsun, bu hafta o yürüyüş yapılacak. Bulgur kurubaklagil yasak sana bu haftayapacam canım inşallah eşim bugun yok sporumu yapıp namaz felan derken vakitte baya olur sahuru yapıp yatarım
Yenecegim bonus yenecegim seni de mali de yenecegim 1 kilo senin için 1 kilo mali için verecegim
Sana kaçamak yüzünden kızıldı
Iyi kuzum süper, ben de ağırlıklarla yapıyorumhepfit bu arada leslie yaparken kızımda kucağımdaydı yarısında yani ağırlıklı oldu
Yedi nerden çıkmışYedi erik 3 tane? Ne dedin giz?
SU az
Menü güzel (pattis olmasa olurmuş ama öğle yemissin ekmek yememissin olabilir)
Sporu sevmedim, eliptik güzelime az geldi yürüyüş
Kuzu tülbentte sar tam ense koku çukur yer saç dibin. 1 dakika yap 1 dakika ara ver. 3 4 kez yaphepfit föt la bu buzu tam olarak nere koyucam konum at yani atarmısın
Ne şakası lan%3 yaptım bilegimin hakkıyla yendim
Yenilmelere miYenilmelere doymayan lop etim benim
Miu çok ağlamıştır bi teselli vereydim
(bkz: kalbi kırık kızlara yanlayan Tonguç erkek modeli)
Hakettin hacı şimdi eğri oturup şebnem dinleyip su içmeye çalışıp aklımdaki tatlı isteğini bastırıp doğru konuşalımKızmak ne direk gömdü aykırı muamele gördüm neler çektim
Vayt miuyu neresinden tutmuşYenilmelere minoldu tuttuğun miuya kar mi yağdı
Reel halim de perişan haaPek bi libidolusun bu ara lan derslermi yapıyo noluyo
Enseye buz :)Başım çok kötü yaverdiğim tavsiyeleri hatırlamıyorum bile yazıp kapatıyorum ekranı
Hiç yok şuanda o yüzden yürüyüş yapmış, yürüyüşe artı 2 mil dedim(yürüyüş olmasa 3 dicektim)Bu hafta 3 mil olmalı demiştim ben ona haftaya 3 mil diye
Neticeye şaplakEnseye buz :)
Gorecez, şimdi de kocam zorla yedirdi zayif sevmiyor dersin senSüt müt yok artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?