Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İncir uyutmasını yaptım. Güzel olmuş. İncir tadı epey yoğun. Kendi şekeri baya var zatn. Diyette gerçekten de tatlı isteğini giderebilir. Sağlıklı da :)
Afiyet olsun bende akşam için hazırlıyorum inşaalah eşim sever, dün tatlı sordu aklıma bu geldi bunu yaptım. Bisküvi yok olsa püskevitli pasta yapardım yine , ilk gün yapmıştım

Afiyet olsun bende akşam için hazırlıyorum inşaalah eşim sever, dün tatlı sordu aklıma bu geldi bunu yaptım. Bisküvi yok olsa püskevitli pasta yapardım yine , ilk gün yapmıştım
Canımm üzerini mutlaka süsle muz ceviz tarçın ile daha lezzetli oluyor

Sende iyi ki varsın

Neden başka iş bakmıyorsun ki? Tabibi başka iş bulmadan çıkma ama bakla iş bakmak seni psikolojik olarak da rahatlatır bence ve o sıkışıkmış hissini yatıştırır
Yeni ise basladiginda ilk sorduklari şey Yakınlarda çocuk düşünüyor musunuz. Firma yakında 9 ay izne çıkacak birini doğal olarak ise almak istemez. Bir de yeni buldugum için suan ki isimden daha iyi olması gerekiyor ki 80 000 tl lik tazminatımi yakmama degsin. Bebek olana kadar sabretmeye calisiyorum. Bide suan ki ruh halimle sonradan pişman olacagim bir karar vermekten korkuyorum. Bu süreç geçici bir durum da olabilir farklı bir yere tayin de olabilirim. Çok iyi düşünmem gerek. Beni bunaltan bu. Bi de mobing uygulayan çok insan var çok fazla yönetici sonuçta ben bununla mücadele etmeyi de ogrenmeliyim hayatı bana dar edememeliler. Düşüncem böyle tabi bu benim dinlenmiş halimle yaptığım düşünce Pers gecesi sorsan alev puskururdum istifa dilekçem masada kaldı vermedim o derece. Sinirle kalkıp zararla oturmamaliyim

Dinlenmis moral depolamis deniz havası almış güneşten biraz bronzlasmis bir ben geldim. Bugün ilk terapime gittim ve ben bile anlattığım şeylere hayret ettim kilit noktaları çok iyi buldu doktorum. Ona güvendim en önemlisi de sanırım bu. Bugün güzel bir gün olmasi için güzel bir gün bu sözü sevdim.

Bende bi ütü yaptim sorma gitsin eşimin yazlık eşyalarını çıkardım oooo ütüle ütüle bittim
Ayyy ütü deme bana koca dağ gibi bir sele var hiç sevmiyor ta erteleyip duruyorum sonra birikiyor her seferinde daha bu kadar biriktirmiycem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…