Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonuç listelerini taşıcam sayfaya.. paylaşımda var..

Vaytttt merakla bekliyoruz sırlarını oaylaştıpın yazıyı
Canımın içi nasıl da yakıştı
Akşam yazacağım kuzu bugün ki iş planım ve spor planım var yarın Allah nasip ederse oruçta ilk günüm tüm gün yine sokaklar da olacagimmm

Yüzünü gören cennetlik be ahretlik sana ne ara cıvıklaşayım
Çarpılırsın
bu da eksik kalsın amaan
Sen nasıl bu saatte uyandın
Uyanamadım eflallll uyuyorum aslında
Akşam yazacağım kuzu bugün ki iş planım ve spor planım var yarın Allah nasip ederse oruçta ilk günüm tüm gün yine sokaklar da olacagimmm
Ooo Allah kabul etsin şimdiden. Kolay gelsin

@MiuLego kizkardesim geldi olculerini almistim 1 mayısta tam 18 gun üzerine gogus 3 bel 2 basen 3 bacak 3 kol 2 cm incelmis.if e de alışmış hosuna gitmis baya uyuyo :)
Dipnot:her gun spor yapiyo

@MiuLego kizkardesim geldi olculerini almistim 1 mayısta tam 18 gun üzerine gogus 3 bel 2 basen 3 bacak 3 kol 2 cm incelmis.if e de alışmış hosuna gitmis baya uyuyo :)
Dipnot:her gun spor yapiyo
Berna bacak nerden ölçü alınıyor ya ben de alacağım inş da

Alisverisimiz bitti. Kampuse geldik. Baba ogul tras oluyorlar. Ben de biraz dinlenmece

Elimden geleni yapıyorum ramazanda daha yoğun tempo mümkün değil. Ramazan çıkınca inş tam gaz devam ederim.
Sporla bitmiyor eve hal kalmıyor sonra.

Insallah. Gunu planlamak da onemli ama canisi. Planli olunca herseye vakit kaliyor. Yoksa gereksiz seylerle gun bitip gidiyor. Calisiyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…