Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah 10
2 dilim TB ekmek
1 yumurta
Dometes salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Kahve
14 kahve 1 avuç kurumeyve kuruyemiş çiğ 1 hurma
Akşam 18
Tavuk
Salata
Ayran
Su 3 ve üstü
Şimdilik sporum kızım uyursa ekleyecegim
100 dk tempolu yürüyüş
15 dj normal yürüyüş
hepfit @MiuLego

Ayyy ütü deme bana koca dağ gibi bir sele var hiç sevmiyor ta erteleyip duruyorum sonra birikiyor her seferinde daha bu kadar biriktirmiycem diyorum

Kuafor dert yaniyordu, hanima 30 tl borcum var diye. Hayirdir dedim. Utu icin her parcaya 1 tl ucret aliyormus hanimi. Borcunu odemedi diye tanesini 1.250 tl ye cikaracagini soyluyormus

Kuafor dert yaniyordu, hanima 30 tl borcum var diye. Hayirdir dedim. Utu icin her parcaya 1 tl ucret aliyormus hanimi. Borcunu odemedi diye tanesini 1.250 tl ye cikaracagini soyluyormus
Güzel fikir de benim eşim hayatta vermez

Ayyy ütü deme bana koca dağ gibi bir sele var hiç sevmiyor ta erteleyip duruyorum sonra birikiyor her seferinde daha bu kadar biriktirmiycem diyorum
Aynen bende öyle benim sele falan değil daha fazladır ya basim dönüyor ha normalde çok şu içerim ütü yaparken

Öldüm anaaam öldüm
2 haftadir kvalidedeydik eve alisverise ciktik tüm ankarayi almisz gibi hissediyorm onlarin yarisini yerlestirdim daha yarisi duruyo
Kizn uykusu geldi onu uyutuyorum smdi
Benm yemegim varda esime yapmam lazm
Daha namaz kilmadm pertim cikti saat 13ten beri disardayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…