Kolesterolün yoksa ye kan yaparCiğer yiyemem dimi tava ciğeri
hepfit Whiteblacklife
Normal sotelesen canim. Yaprak ciger hem kizartma hem un var.Ciğer yiyemem dimi tava ciğeri
hepfit Whiteblacklife
Kızartma mı oluyor?Ciğer yiyemem dimi tava ciğeri
hepfit Whiteblacklife
O dediğin Arnavut ciğeri değil miNormal sotelesen canim. Yaprak ciger hem kizartma hem un var.
Ayyy ütü deme bana koca dağ gibi bir sele varhiç sevmiyor ta erteleyip duruyorum sonra birikiyor her seferinde daha bu kadar biriktirmiycem diyorum
Tava cigeri deyince, oyle anladim ben. Bu nasil oluyor?O dediğin Arnavut ciğeri değil mi
Güzel fikir de benim eşim hayatta vermezKuafor dert yaniyordu, hanima 30 tl borcum var diye. Hayirdir dedim. Utu icin her parcaya 1 tl ucret aliyormus hanimi. Borcunu odemedi diye tanesini 1.250 tl ye cikaracagini soyluyormus
Utuleme o zamanGüzel fikir de benim eşim hayatta vermez
Normal sotelesen canim. Yaprak ciger hem kizartma hem un var.
Aynen bende öyle benim sele falan değil daha fazladır ya basim dönüyor ha normalde çok şu içerim ütü yaparkenAyyy ütü deme bana koca dağ gibi bir sele varhiç sevmiyor ta erteleyip duruyorum sonra birikiyor her seferinde daha bu kadar biriktirmiycem diyorum
Ev iş güç çocuk iste kv de yiyeceğim yemek yapmadım benEgzersiz zamani. Yeterince yurumusum disarda, biraz da pedal cevireyim
Sizin gununuz nasil gecti, iftarliklar hazir mi?
Kiyamam sen ayakta kalmaSelam kızlar annemdeyim iftarda
Burada net pek çekmiyor posetligin yanından ayakta sesleniyorum
Çok açım
Canim o her erkeğe sokmezUtuleme o zaman
Yaprak yap yine kavur iste tavada yağını çok koymazsın
Normalini istemiyorum yaprak ve kızarmış istiyorum ben
Canım istedi birden
Yemiyorum ciğer falan
Yaprak yap yine kavur iste tavada yağını çok koymazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?