Kız menünün altında görmeyince yapmadin sandım ya ben. Temam puanı değiştiriyorum puan:9 (iki gündür şişkinlik yapacak besinler yiyon)hepfit höpföt 1 saat spordan 4 puanı nasıl kırdın ula vicdanındamı sızlamadı
Kara vaytı al föte vur = karaföt
Istesen 3 haftada görürsün 8 i
89 da 20 kiloyu görücem 87 de takımda 20 kilo olucak inşallah.
9-10 sene önce 90 topiğine ilk girdiğimde 88 e düşmüştüm.
Anladım kuzum, alıştırdın süper sporlarahepfit im balım benim dün hastaligimin 1. Gunuydu cok kötüydüm sporu anca o kadar yaptım dzilerim titriyodu yaparkende inan
Harry evleniyor mu?Akşam saat belirleyip harry ve eşinin düğününün gıybetini yapalım aaaçok eğleniriz
Aynen kuzum, evlendigim ilk sene kilo aldım, sonra farkettim atmiyim diye yedigimiSağol canim diyete başlayınca fark ettiğin en önemli şey şu da kalmasın bu da dökülmesin diye yediklerinin ne kadar çok olduğu
Eşime diyorum ben yiyemicem şunu bitiriver doydum yemem ohh aferin bense herşeyi temizlerdim şimdi yemiyorum
Hadi bakalımİyiyim ablacim hamdolsun inşallah menü vermeye başlayarak bismillah diyeyim
Çorba dediğim su kızsabah tartıldım eksiyim. Daha öncede denedim bulgur bana iyi geliyor ilginç
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Canım bu tarife bakabilirsinOglum uyuyunca salonda uzanayim dedim.esim yataga postaladi git adam akıllı uyudu diye canim benimoglumun da uyuyasi tuttu.bi kendime geldim cok sukur.simdi temizlige devam.aksama da onlara tavuk patates yapcam.kendime firinda mucver yapayim diyorum usenmezsem.
Nevreste kuzum buralarda misin bana uygun kabak mucver tarifin var midirrrr
Kız gördüm gördüm ay pek çirkin
Gelinlik güneşlik olur
Duvak da tül perde
Evin perdeleri hazır gelin hanımın
Givenchy imiş gelinlik bi de
Çok şükü ingiltere düşesinin de gıybetini yaptık
Kız bi de eltisi kate daha önce 3 kez giydiği bi kıyafeti giymiş düğünde aaaaa bu düğünü tınlamıyorum havalarına bak sen
Teşekkür ederimCanım bu tarife bakabilirsin
Kabakları küp küp dograyincada güzel oluyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/firinda-kabak-mucveri.836659/
Umarım beğenirsinTeşekkür ederim
Gören de üçer koca dilim yedim sanıcakEferim ama hem karpuz hem kavun yeme
Kuzu zaten parmak uçlarında atlıyosun güm güm atlamicanki aşağıya ses asla gitmezBen ara katta olunca yapamıyorum altta üstte dolu yaa alttaki sıkıntı yapıyor huysuz biri
listede olduğu için fazla kaçırmaktan korkuyo.aynı psikoloji bende de vardı.kontrol sorunumuz var bonusla aynıyız aşağı yukarı
Tesekkurler. Rabbim sizlere de nasip etsin insallahAllah kabul etsin umrenizi
Dogru besinleri doyana kadar yiyebilirsiniz canisi. Kilo olarak donmez. Hem doygunluk hissi olur, hem enerjiniz yerinde olur. Goz de mide de doydugu, egzersiz ve gunluk rutinler icin de yeterince enerji oldugu zaman “diyet” modunda olmazsiniz. Her hafta eksi gorur gule oynaya ac kalmadan ideal forma kavusursunuz
Tesekkurler. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Bende yapaymmCanım bu tarife bakabilirsin
Kabakları küp küp dograyincada güzel oluyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/firinda-kabak-mucveri.836659/
ay dolap yemekle dolu duruyo ben hep yiyomusum hep ben fazla fazla yiyomusun çöp mideliyim hakikaten yazık yahu midelerimize yazıkSağol canim diyete başlayınca fark ettiğin en önemli şey şu da kalmasın bu da dökülmesin diye yediklerinin ne kadar çok olduğu
Eşime diyorum ben yiyemicem şunu bitiriver doydum yemem ohh aferin bense herşeyi temizlerdim şimdi yemiyorum
aynen öyle esra inan hic takatim yok
Kız gördüm gördüm ay pek çirkin
Gelinlik güneşlik olur
Duvak da tül perde
Evin perdeleri hazır gelin hanımın
Givenchy imiş gelinlik bi de
Çok şükü ingiltere düşesinin de gıybetini yaptık
Kız bi de eltisi kate daha önce 3 kez giydiği bi kıyafeti giymiş düğünde aaaaa bu düğünü tınlamıyorum havalarına bak sen
kraliyet ailesine göre çok aykırı bir evlilik olmuş bence nasıl kabul etmişler hayret. Burda yazınca baktım bende yoksa haberim yoktu gelinlik de iğrenç. Şey demek istedi heralde benim kendi güzelliğim yeter gelinlik sade olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?