Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepfit höpföt 1 saat spordan 4 puanı nasıl kırdın ula vicdanındamı sızlamadı

Kara vaytı al föte vur = karaföt

Kız menünün altında görmeyince yapmadin sandım ya ben. Temam puanı değiştiriyorum puan:9 (iki gündür şişkinlik yapacak besinler yiyon)

Aynen kuzum, evlendigim ilk sene kilo aldım, sonra farkettim atmiyim diye yedigimi

Canım bu tarife bakabilirsin
Kabakları küp küp dograyincada güzel oluyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/firinda-kabak-mucveri.836659/

kraliyet ailesine göre çok aykırı bir evlilik olmuş bence nasıl kabul etmişler hayret. Burda yazınca baktım bende yoksa haberim yoktu gelinlik de iğrenç. Şey demek istedi heralde benim kendi güzelliğim yeter gelinlik sade olsun

listede olduğu için fazla kaçırmaktan korkuyo.aynı psikoloji bende de vardı.kontrol sorunumuz var bonusla aynıyız aşağı yukarı

Dogru besinleri doyana kadar yiyebilirsiniz canisi. Kilo olarak donmez. Hem doygunluk hissi olur, hem enerjiniz yerinde olur. Goz de mide de doydugu, egzersiz ve gunluk rutinler icin de yeterince enerji oldugu zaman “diyet” modunda olmazsiniz. Her hafta eksi gorur gule oynaya ac kalmadan ideal forma kavusursunuz

Allah kabul etsin umrenizi
Tesekkurler. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah

Ben karataycıyım doymadan kalkmam sofradan

ay dolap yemekle dolu duruyo ben hep yiyomusum hep ben fazla fazla yiyomusun çöp mideliyim hakikaten yazık yahu midelerimize yazık

aynen öyle esra inan hic takatim yok karnim agriyo

Ay ne guldum tam resme baktim buraya geldim bende duvagindan 3 evin perdesi çiķar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…