Ayakkabısız atlamamaya çalış kuzu. Hergün 25 25 arttırırsın sayıyı. O zaman zorlanmazsıntm balım öyle yapayım
tm canımAyakkabısız atlamamaya çalış kuzu. Hergün 25 25 arttırırsın sayıyı. O zaman zorlanmazsın
Buyrun benim
Kovalar i hep sevmisimdir çok planlı oluyorsunuz hep öyle olmak isterdim. Ben hep ertelerimEşim ve kızım yengeç memnunum ikisinden de :)
Tek şikayetim fazla usengecler belki de benim kova kisiligimden ötürü fazla düzenli detaylı ve planlı oluşumdan kaynaklı bana öyle geliyor. .
Inşallah şu 1 ayı atlatim eski duzenime döneceğimYani o bile varmış demek istedi sanirim 36 beden oldu ya simdi incecik ins. Sende o günleri gorursun
Ama Harry hep yakışıklı olanıydiAkşam saat belirleyip harry ve eşinin düğününün gıybetini yapalım aaaçok eğleniriz
Yok yapma başlamışken bitir ver kiloyu boyun kaç melek seninBasladimda haftasonu bisey olmaz bnce diye seyettiydim ama zaten yapmicam
172 kuzmYok yapma başlamışken bitir ver kiloyu boyun kaç melek senin
Bende 1.71 senin ideal kilon 64 dimi172 kuzm
Kate yanında sönük kalıyor Kate in çok güzeldi gelinliği kendikraliyet ailesine göre çok aykırı bir evlilik olmuş bence nasıl kabul etmişler hayret. Burda yazınca baktım bende yoksa haberim yoktu gelinlik de iğrenç. Şey demek istedi heralde benim kendi güzelliğim yeter gelinlik sade olsun
65 66 yakışiyo kuzm o civarlarBende 1.71 senin ideal kilon 64 dimi
Anlıyorum canım bende 65 altına düşünce yüzüm çok çöküyor benim idealim 68 aslında o kiloda evlendim o kiloya gelmek İstiyorum Allah nasip ederse inş bakalım şu an çok sıkı yapamıyorum Bebiş 6 ay olana kadar ne kadar gitse kar bakalım65 66 yakışiyo kuzm o civarlar
Aynen 65 alti oldgnda benmde yuzm cok cokuyoAnlıyorum canım bende 65 altına düşünce yüzüm çok çöküyor benim idealim 68 aslında o kiloda evlendim o kiloya gelmek İstiyorum Allah nasip ederse inş bakalım şu an çok sıkı yapamıyorum Bebiş 6 ay olana kadar ne kadar gitse kar bakalım
Oo sen çok vermişsin nişanlılık döneminde tabi ben 73 ile nişanlandım 68 ile evlendim :) hadi bakalım ver ya ideal kilomda olmak güzelAynen 65 alti oldgnda benmde yuzm cok cokuyo
Bnde nisanliyken 71 dim
Evlenirken 60a düştüm cok zayflamissin demişlerdi yuzn cokmus demslerdi
Yakismamis demislerdi
Bnde 65 olim 2 kiloda korumada alirsam 67 68 le korumaya gecerm diyorum bakim inşaAllah
Ay yazık kilo versin ya
Şöyle ki onu ben şu şekil yapıyorum. Dizi çekip bir müddet kalıyorum orda. Yani çek bırak olunca normal spor gibi oluyor. Amaç esnetme germe açma olduğu için çekiyorum 30 sn sonra yavaşça bırakıyorum
Bel fıtığı olan yapmasın diyolar ama yapmm lazım tamda ne kadar kalkılıcak yarım heralde benimki.
Gece senin gönderdiklerinide yaptım diz çekmede bi miktar ağrıdı geçti.
Dizi çekip tekrar bacağı uzatıp tekrar çekicem dimi yanlış yapmadım inşallah
İyiyim Fatma abla teşekkürlerGunGünay hayrisim nasılsın canım annen nasil devam ediyor mu
Gerçekten çok güzel yazmış
Çok tatlısın bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?