- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.056
- 798
hiç hoş geldin demiyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç hoş geldin demiyon
gözlerim nası dönüyor gördün de mihiç hoş geldin demiyon![]()
Harry i boşver Davidi konuşalım benceAkşam saat belirleyip harry ve eşinin düğününün gıybetini yapalım aaaçok eğleniriz
![]()
hoş geldin Fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahiç hoş geldin demiyon![]()
Aldın mı tarifi?Oglum uyuyunca salonda uzanayim dedim.esim yataga postaladi git adam akıllı uyudu diye canim benimoglumun da uyuyasi tuttu.bi kendime geldim cok sukur.simdi temizlige devam.aksama da onlara tavuk patates yapcam.kendime firinda mucver yapayim diyorum usenmezsem.
@Nevreste kuzum buralarda misin bana uygun kabak mucver tarifin var midirrrr
Aynen baya vermistim heycandanOo sen çok vermişsin nişanlılık döneminde tabi ben 73 ile nişanlandım 68 ile evlendim :) hadi bakalım ver ya ideal kilomda olmak güzel
Tam yaz kuzucum, geç olsun sorun degilKuzm suan sporm yok aksam yaptiktan sonrami vereyim menumu sporla birlikte??
hepfit
Yaparm diyorum ama bazen bi aksilik oluyo
Mesela dun 2000 ip atlarm dedm bas ağrısından atlayamadm evde agri kesicide bitmisti yatana kadar cektm agrisni
Tamam balım insaAllahTam yaz kuzucum, geç olsun sorun degil
gördüm. ders mi çalışıyongözlerim nası dönüyor gördün de mi![]()
hoş geldin Fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
hoşbuldukkkkkkkkkkknaaptın tatilde giremedin regl olmuşsun diyeti ne yaptın yürüyüş yaptın mı![]()
Guzel dediyse beğenmiştir canım benim bir arkadaşlar vardı sadece omlet yaparlardı yemek bişey bilmeden evlendilerYaşasın kötü ahciligim yine yemegim kötü oldu oy ki ne oy. Ramazan diye istediği yemekleri yapım istiyorum ya hiç mi birini düzgün yapamam. Güzel olmuş diyip yiyor ama ben bile beğenmiyorum tadını ben bir kursa felan mi gitsemen basit Kıymalı patates bile bir garip oldu
![]()
Prtatik herseyde iyiyim 10 dakika da hazirlarim ama ev yemeği sebze tüm o cesitlerde bu kadar mı kötü olunur ya da ben alışık olmayinca sağlıklı şeylere bana mı garip geliyor anlamadim ki annemin yemekleri gibi olmuyorGuzel dediyse beğenmiştir canım benim bir arkadaşlar vardı sadece omlet yaparlardı yemek bişey bilmeden evlendiler