Maşallah kaptaniçem nasıl güzel yürüyüş öyle ayakların dert görmesinOkula geldim. 44 dk yürümüşüm. Kan ter içinde kaldım.
Aslında 44.36 idi ama saniyesini hesaplayamıcam.
Sırf spor point olsun diye hee. Bu yürüyüşümğ sana ithaf ediyprumnehirnil111
Maşallah kaptaniçem nasıl güzel yürüyüş öyle ayakların dert görmesin
Aynen ya ram bir saçmalık. Bir iki özelliği olur tamam da karakter huy diye bir şey var. Ne bileyim eğitim var insanı değiştiren . Ciddi derecede burçlara takık bir kadınSanki dünyada 12 tip insan var ve her burç tek tip
Bende cuma tartılma olayı olmasa bi şekilde dengelenir cuma dengelenir sali bilmem ne ama hastalik tam bitecek belki cuma oruca başlıcam al sana sisŞistin mi baby
esra yine aynı tarihler kız
Ama bu oructa diyetteyken hasta olmak çok kötü dün iftarda misafirlikteydim çok zor oldu
Hic sevmedim bu durumu allak bullak oldum
Iyi kız @MiuLego kıskanıyordun baklavalı diye simdingerek kalmadıEsra o kadan komik ki gülmekten karnımda six packler çıktı
Zile kayinvalidemin zili yukardaki yazKaynanama gelip de aşağıdan benim zilime basan kadın seni vuracam, oģlum uyanacak
Sen hani bırakıyordun. Bıraktın sandım ben hattaGülerkenyla saçımı yaktım
Turşuya takıldın yani aferimTurşu olmaz bebeğim ödem yapar tuzlu nihayetinde
Haşlama olursa kabul
Bizim zilin üstüne bu zile basmaya yazdım öncedenZile kayinvalidemin zili yukardaki yaz
İçinde kalır anlıyorum. Büyük oğlum bir yaşına kadar zor emdi benim zorumla hiç düşkün değildi. 7 ay da sadece geceleri sırf emsin diye o uyurken uyanıp emzirdim, gündüz almıyordu artık. 19 ay emdi böylece.Oyle tabi buna şükür
Ama cok isterken iste boyle olunca ic cekiyorum bazen
Rabb'im 2. Nasip ederse onda emzirmeyi nasip etsin inşaAllah
Ayy insaAllah efalalim insaAllahİçinde kalır anlıyorum. Büyük oğlum bir yaşına kadar zor emdi benim zorumla hiç düşkün değildi. 7 ay da sadece geceleri sırf emsin diye o uyurken uyanıp emzirdim, gündüz almıyordu artık. 19 ay emdi böylece.
Küçük oğlum 20 gün tutmadı göğsümü asla ağzını bile değdirmedi. Çok üzüldüm ama uğraştım her gün ısrarla verdim sonunda tuttu dünyalar benim oldu. Ondan sonra öyle düşkün oldu ki memeye, nasıl bıraktırıcam diye kara kara düşündüm :)kademeli azaltarak bıraktırdım iki yaşında. Sende üzülme ikinci düşkün olur hatta benim gibi oğlum yeter iligim kemiğim kurudu dersin :)
Benim hep olurdu canim dogum yapmadan önceBu arada wc düzene girdi sanırım
İki gündür normal çıkıyorum, inatla yaptığım kombolar işe yaradı
Kızlar birşey soracağım, benim adetime (son olduğum tarih) 9 gün var ama göğüslerim baya şişmeye başladı, bu kadar erken normal mi?
(Adetim düzensizdi ilk defa düzenli oluyor da bilmiyorum düzenli adette nasıl oluyor belirtiler)
Eflalllll supersinnnnn
Oyyy fena ödemSabahın köründe davul gibi sis uyandım
Geçen cuma: 52.9
Bugün:55(adetin 3. Günü, 5. Günü anca iniyorum )
+2.1 @MiuLego
matematik61
Geçmiş olsun canım. Benimkiler yaz kış çorap gitmiyor evde elimde çorap her oda da çıkmış çorap oy oyGünaydın
Ayağı çıplak dolaşan bir adet çocuk
Ve karın ağrisindan uyumadı
Gece 4 te yattım 6:30 kalktım pertim
Zinciri kırdım galiba şaşkınım. Üstelik akşam güzel yiyorum yani tuhafEflalllll supersinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?