Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumartesi pazar yok kuzum düzene sokamadım ya . Ama şimdi bisiklet tepesinden bildiriyorum :)

Yok kuzum ben çamaşır suyunu temizliğe kullanmıyorum, bir mutfak bezine koyuyorum birde mutfak lavabosu içine . Evin kalan yerlerine bol parfümlü temizlendi kullanıyorum

bi içmediğim kalıyor herhalde
O koku gelmeyince temiz hissetmiyorum anam sağolsun küçükken dışarıdan oyundan gelince diz kapağımıza kadar bacaklarımızı ve kollarımızı ve boynumuzu çamaşır suyuyla yıkardı

Canım bende öyleydim ellerim kolsun çamaşır suyu isterdim ama doğaya çok çok zararlı ya minimuma indirdim. Sirke + başka temizleyiciler yetiyor artık

Burç demişken benim kv burç hastası yorumlar vs dinler yorumcuları. Ben teraziyim bir gün tuttu başka bir Terazi tanıdıktan bahsederken dengesiz terazi dedi. Bende yok canım onu kim diyor en adaletli dengeli bir ne demek istiyorsun sen bana dedim. Ayy ben seni unuttum falan dedi. Bende senin sevdiğin yorumcu var ya balıklara iki yüzlü çift karakterli simgesine bakın anlarsınız diyor dedim. Delirmiş olabilir

Burda ki balıklar üstüne alınmasın kv aynen öyle biri

Sanki dünyada 12 tip insan var ve her burç tek tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…