- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yok yaw olmaz
Belli olmaaaaazzz
![]()
Sadece vücudum yeni düzenli düzene ayak uydurmaya çalışıyor Yani, kız stres yaptırma bana, bu stresle regl de gecikir iyice deliririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaw olmaz
Belli olmaaaaazzz
![]()
Kilomu bildirim
Cuma = 71.5
Pazartesi = 70.7
Fark = 800
@MiuLego @Esra_4378matematik61 @Whiteblacklife @hepfit
Ortimsmykmy Eki Görüntüle 2148564
insallah kuzummm bu hafta senin haftaan hadiiiiiiievet eflalim ya kilo alınc aoluyor bu zaten bana
benim birde inslünim var ki kaçınımaz son benim için
resmen bayılmış gbi uyuyorum ve tatlı canavarı gibi uyanıyorum
simayım ellerine saglık canımmm :)
inş ileri olacakkk
Kilomu bildirim
Cuma = 71.5
Pazartesi = 70.7
Fark = 800
Kilomu bildirim
Cuma = 71.5
Pazartesi = 70.7
Fark = 800
Deneyeyim canım artık bakalım :)Ben de tavuk sevmeyengillerdenim, onun yerine hindi alıyorum fena değil..
Bi 3. Hamis dahami geliyoo yoksaaYok yaw olmaz
Sadece vücudum yeni düzenli düzene ayak uydurmaya çalışıyor Yani, kız stres yaptırma bana, bu stresle regl de gecikir iyice deliririm
![]()
Çılgınsın
![]()
Ayyyy inşaAllah inşaAllahinsallah kuzummm bu hafta senin haftaan hadiiiiiii
6 lar geliyoooooooo
![]()
Sagolasn ablaaamTebrikler canım![]()
Evet canım pazartesi tartisi bende gordum seninkinimatematik61 kuzum tartı için etiket sana mı yapıyoruz pazartesi günleri
canım yaa kaptana soracam ama okulda galiba benim iftar öncesi tam net belli oluyor hergun aynı saatte tartıldığım için bugünde iftar öncesi versem nasıl olurEvet canım pazartesi tartisi bende gordum seninkini
Gunduz en gec 17.00 dendi tarti icin.o yuzden dun aksam iftar oncekini ver canim.sonuçta cumu gubu iftar saatine kadar bekleyemiyoruz.ben de dun iftar oncesini yazdim,canım yaa kaptana soracam ama okulda galiba benim iftar öncesi tam net belli oluyor hergun aynı saatte tartıldığım için bugünde iftar öncesi versem nasıl olur
tamam o zaman canım 1 saat kadarda bekleyeyim bu arada leslie yapıp bildireyimGunduz en gec 17.00 dendi tarti icin.o yuzden dun aksam iftar oncekini ver canim.sonuçta cumu gubu iftar saatine kadar bekleyemiyoruz.ben de dun iftar oncesini yazdim,
Bi 3. Hamis dahami geliyoo yoksaa
Ayyyy inşaAllah inşaAllah
Sagolasn ablaaam![]()
bellimi olur belki varsaYapma şöyle melek yaw, hamile değilim, yok yere aklıma sokup allak bullak etme beni
![]()
leslie yapıyorum
Bende eve geldim balli çörek
Hah biri daha çıktıbellimi olur belki varsa
Maşallah yap yapleslie yapıyorum
Ohh yemeğin varsa uzan tabi ballı çörekim ben daha işteyim uyusam uyurum o derece daha eve gidip yemek yapacağımBende eve geldim balli çörek
Çok sıcaktı hava bunaldim uzandim azıcık belki sizarim![]()
@MiuLego
Kilom:57.3
korunmak hiç mani değilki arkadaşlardan korunduğu halde 3 kişi hamile kaldı hemde ilk bebekleri daha yaşına girmedenHah biri daha çıktı
Değilim yaw, korunuyoruz töbe töbe konuşturmayın
Ben niye bu kadar tepki gösterdim acaba
![]()