Pembik cuma gunu bildirdigin kilo persembe iftar oncesi olan degil miydi?cuma 84.2
cumartesi 83.5
pazar 83.6
pazartesi 84.1
@MiuLegomatematik61
canlarım pazar gün olan tam iftar vakti daha gider benden iftar vakti tekrar tartılır söylerim kaptan
Sen nerdesin yaBende eve geldim balli çörek
Çok sıcaktı hava bunaldim uzandim azıcık belki sizarim
cuma 84.2
cumartesi 83.5
pazar 83.6
pazartesi 84.1
@MiuLegomatematik61
canlarım pazar gün olan tam iftar vakti daha gider benden iftar vakti tekrar tartılır söylerim kaptan
Nasılsın kuzu
hayır canımPembik cuma gunu bildirdigin kilo persembe iftar oncesi olan degil miydi?
tşk ederim canım daha gitmesi gerekiyorTebrikler canım
O zaman cuma gunu tartildigin saatte tekrar tartilir misin canim tahminen bu saatlerde tarti isi bitmisti.saglikli kiyaslama ypmak acisindan soyluyorum.oyle her gunu yazarsan hangi gunu alacağımı hilemem.hayır canım
aynı saat de tartıldım canım dur tekrar tartılayım o zamanO zaman cuma gunu tartildigin saatte tekrar tartilir misin canim tahminen bu saatlerde tarti isi bitmisti.saglikli kiyaslama ypmak acisindan soyluyorum.oyle her gunu yazarsan hangi gunu alacağımı hilemem.
canım 84 oldum şimdi bunu alırmısınaynı saat de tartıldım canım dur tekrar tartılayım o zaman
Alirim almasina da dun ne yedin ki dunden bugüne bu kadar arti geldin.
bişey yemedim canım az gelen tartı tam iftar da tartıldığım daha gidiyor benden hergun tartıyı hepfite de soyluyom menulerim temizAlirim almasina da dun ne yedin ki dunden bugüne bu kadar arti geldin.
Ve Ben bu alıntıyı yeni görüyorumBayrama erken gelmeye çalışıyorum sırf senle buluşmak için
Olmazsa da geç dönmeye çalışacam yine. Urfa da yakalamam lazım seni
O da olmazsa Ağustostan sonra kesin dönüş
Kış gelene kadan spor buluşmaları yapiciğiz planım bu yönde
Eflalle ilgili de sabah düşünüyorum.
İmkanımız olsa sabah yürüyüşlerini beraber yapabilsek ne eğlenceli olurdu
Atlarken rahatsız ediyosa giy kuzumBenim de alt karın agriyordu acaba sıkı bir Tayt mi giymek lazım sallanmasin atlarken diye.
Balık, boğa, kova, aslan . Nedeeeeen çünkü kv görümce elti tayfasının burcu
Hee sen sütle güçlendirmişinValla ben kizima hamile kaldığımda ilk belirtim oydu erken agrimaya baslamisti
Evet bendede MasaAllah cok ise yariyo
malipina söylemişti sagolsun hurmayı
Sutle icince kayisi çayı etkisi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?