Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun bonus. Peki o görüntüleri CD olarak verdiler mi? Başka doktora gitsen.

Cd yok devlet hastanesi diyemi bilmiyorum.
Kağıt veriyolar rapor işte. Acaba istesek verirlermi onuda bilmiyorum sormak lazım.
Ne kadar maliyet olucak ki en başta vermiyolar :işsiz:

Çizelgenide gördüm ne güzel 62 oldun öyle :KK200:

Menü vereyim ezan okunmadan
Sahur 2
Haşlanmış yumurta yarım domates
1 salatalık
Kk peynir
3 fındık 4 badem 2 hurma
1 avuç kiraz
İftar
Yumurtalı ıspanak 3 catal
Kk peynir
Yarim Domates salatalık
1 dilim TB ekmek (WC yok WC için böyle yaptım menüyü )
Su 3 litre
Spor
1500 ip atlama
Eksi:800 gr
hepfit hepfit @MiuLego Bonus Bonus malipina malipina

Son düzenleme:
Noldı vayt tansiyonun falan mı düştü?
Çok az yiyorum bonus abartılı az yiyorum 2 dilim yazdım menüye mesela yiyemedim 2 dilim ekmeği yediğim yarım dom salatalık kk peynir belki daha az 3 çatal ıspanak zorla 1 dilim ekmek yiyemiyorum bu da beni carpiyor

Erken kalkan yol alır canım. Sabah kalkar kalkmaz telefonu eline asla alma! Alırsan tamam günün yarısı gitti demektir. Önce evi toplayıp sonra telefonu eline almak olsun düzenin hep. Ben telefonu elime alırsam öğlene kadar otururum sonra motor takmış gibi okula gitmeden hallederim işleri ve çok gerilim. Aklında yapılacak işler oldukça gergin olursun, canın sıkın olur.
Aynen oyle oluyo :(
Aslinda annem kızın uyuyoken kalk yap isini yemegini sonra kafan rahat olsun diyo ama uykuyu cok seviyorum kizmla bnde uyuyorum 11 e kadar
Ondan 1 saat once uyansam islerimi yapsam mis gibi olur
Hep yapim diyorum ama uyku agir basiyo :olamaz:

Menu

Sahur
Ispanaklı örgü peynirli omlet
Domates
Kapya biber
Sut
3 hurma

İftar
Ezogelin çorbası
Kilis tava
Salata

Sade Turk kahvesi

Su: Şimdilik 1 L (sahura kadar 3+ olur)
Egzersiz: 1 saat koşu bandı (interval training 6 km)

hepfit hepfit

***PAZARTESİ TARTI KONTROL***

malipina (78.7/78.5/0.2)
Esra_4378 (65.9/67.3/+1.4)
pempisler (84.2/84.0/0.2)
Bonus (94.5/94.4/0.1)

Whiteblacklife (56.1/55.5/0.6)

eflalim (63.3/62.8/0.5)
neslihan165 (90.7/90.5/0.2)
Fatimasevket (65.4/64.9/0.5)
MiuLego (56.5/56.4/0.1)
Gulbe seker (106.3/106.2/0.1)
60kiloyum (80.2/80/0.2)
Kajupi (65.3/65.0/0.3)
D3S1R3 (61.4/61.1/0.3)
Melegiimm22 (71.5/70.7/0.8)

begum75 (57.5/57.3/0.2)
nehirnil111 (51.9/51.8/0.1)
igdedali (58.9/58.1/0.8)
hepfit (52.9/55/+2.1)
matematik61(56.5/56.6/+0.1)

Portakal Sulu Ördek (54.3/53.5/0.8)
Floweroflife (52.9/53.1/+0.2)

EVEEEET
Listeye baktım.. beğenmediklerim pembe ile işaretlendi.. LİSTE için pazartesi tartısı eksileri az hele ki ARTI! @Esra_4378 regl artısı dediğin için bişey demyorum cumaya inecek o ödemler değil mi ve harika eksi gelecek değil mi????? aynı şekilde hepfit hepfit de regl ödemi dedi cumaya o eksi gelecek:KK62:

malipina malipina Bonus Bonus @pempisler kızlar bu durum neden? çok az eksi.. 3 gün için çok çok az gerçekten.. Hadi gaza basma zamanı!
ve Whiteblacklife Whiteblacklife vaytım harikasın yine be:KK74:
Liste dışı için en ufak eksi bile harikadır .. Çoğu eksi görmüş bravooooooooooooo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

@matematik61 artıdan kurtul hemen:KK62: ve @Floweroflife :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kızlar pazartesi tartı kontrolleriniz nerede takım kuralımız bu?????????

@Sherrysherrylady (76.2/)
@masumm (68.5/)
cakil80 cakil80 (83.5/)
@smykmy (68.8/)
@HAbibte (73.7/)
@s i d e l y a (57.7/)
@Lunya (59.2/)
@tevafuk55 (65.5/)
@deynepnaz (65.7/)
@Nevreste (63.5)
@Ytmz (61.5)

Pztesi kilom 83.7 elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor yine pes etmedim

Ya aci severim ama midemi kotu yapiyo yiyemiyorum

Aaaa mesaji ben yazrim sandim :KK70:

Iftardan sonra da yok zaten sıkıntı orda

Menülerini takip edemedim ama eminim wc sorunu olmaması için özen gösteriyorsundur. Ben sahur yaptıktan sonra ezandan önce bol su içiyorum. O tetikleyici görevi görüyor. Ayrıca kendini belirli rutine alıştırmayı deneyebilirsin. Yani wc gitmek için tuvalet hissinin gelmesini bekleme. Yemeğin arkasına wc git, 2-3 sn ıkın ve bekle. Bunu tekrar et. Bağırsak hareketlerini uyaracaktır. O saatlerde yapmaya alışana kadar bunu tekrarla. İşe yarayacaktır.

Sen ne finallerine hazırlanıyorsun, ben kaçırmışım sanırım? 2. Üniversite falan mi?

Ben okuma işini bitirdim canısı, okutma aşamasındayım.Eğitim öğretim bitince, kendi çalışmalarıma daha rahat vakit ayırıyorum. O yüzden bitmesine seviniyorum:KK39:

Yok demiyorum öyle 2 gündür biraz fazla acıkıyorum en çokta tatlıda kontrolümü kaybettim.

Çok ısrar ettiler o kadar çok şeye hayır dedim ki :KK42: ben zaten yeni düzene giriyorum nefsime yenildim. Stresten falan değil yani.
Herkes normaldir belki bende öyleydim illaki çıldırmış gibi sofra kuruyolar.

Kafam allak bullak oldu 2 gündür bi dilim tatlı moralimin altını üstüne getirdi.

Hiç bir bahanem yok gerçekten sadece nefsime yenildim.

Dün akşam söz verdiğim için menune bakmadım. Ama ne kaçamak olursa olsun, yarınını etkileyecek "nasılsa kaçırdım, bu hafta gitti artık" deyip bırakma canısı. Dün dünde kaldı. Onune bak ve bir daha yememen gereken bir şey teklif edildiğinde kaçamak yaptığında ki pişmanlığını hatırla. Gerçekten 3-5 sn lik hazza deyip değmediğini sor kendine. Eminim daha kolay "hayır" diyeceksin:KK39:

Egzersiz konusunda da kaptana sonuna kadar katılıyorum. Yurumek şu anda senin için en güvenli egzersiz. Bölgesele ya da seni zorlayacak workoutlara ihtiyacın yok. İdeal kilona yaklaştığında, eğer sağlığın da elverirse sıkılaşmak için farklı workoutlar denersinHoppa

Kizlar tecrubeli annelerr huu huu benim gbi bj mikrobu geciren varsa cevaappp kuzular bende toksoplazma cikti ya yarin sonucu cikacak ins temiz cikar :KK43:

Hangi testle ne çıktı? Eğer IgG pozitifse, enfeksiyon aktif değildir. Daha önce geçirmiş olduğun bir enfeksiyonu işaret eder. Tedaviye ihtiyaç yoktur. IgM pozitif ise aktif enfeksiyon vardır ve tedavi gerekir (antibiyotik tedavisi). Her ikisi birden pozitif ise avidite testi gerekir. Düşük avidite değeri (<0.2 ve altı) akut enfeksiyonu gösterir ve tedavi gerektirir. Yüksek avidite (>0.2 özellikle >0.4 ) enfeksiyonun eski olduğunu gösterir ve tedavi gerektirmez. Sonuçlarına göre değerlendirme yaparsın.

Gelinimizde gebeliğinin 7. ayında tespit edildi. Akut enfeksiyondu. Tedavi gördü. 2 aya doğumu var kısmetse. Sorun etme kendine, çözümü var:KK200:

yok kimseyi beklemiyorum hiç keyfimde değilim bugun

Hayırdır güzellik?

Aynen oyle oluyo :KK43:
Aslinda annem kızın uyuyoken kalk yap isini yemegini sonra kafan rahat olsun diyo ama uykuyu cok seviyorum kizmla bnde uyuyorum 11 e kadar
Ondan 1 saat once uyansam islerimi yapsam mis gibi olur
Hep yapim diyorum ama uyku agir basiyo :olamaz:

Çamaşır neden kaldı canısı? Elde mi ykıyoruz ki :KK35: Makina yıkıyor, biz sadece ser yerleştir. Üşenme, kalk at çamaşırlarını:KK39:

@eflalim e katılıyorum. Eger bir "günaydın" mesajı ile bırakamıyorsan, işini gücünü halletmeden teli eline alma.

Uyku için de, kuzun 9 aylık mıydı? 6 dan sonra da olur gerçi. Oyun parkı al güzellik. O içinde güvenle oynarken, sen her işini yaparsın:KK39:

Back
X