O zaman pesinden gelmiyo bebisim girecek baska delikler buluyo
Ekledim Eflalim sağolCanım
Pazartesi : 20 dk eliptik, 20 dk tempolu yürüyüş / 130
Salı : 40 dk tempolu yürüyüş / 100
Deme oyleee ben de benim evimde hic yok diyodum ama varmis oglum buldu sagolsunbulsun ya aglamasnda
Evimde cok ivir zivir yok şükür bi salon konsol tehlikeli orayida kitlerim
Ay oglum 2 aylikken misafir gelecekti bana yalnizdim da sürekli mik mik ediyo git gel is yapamiyom diye cocugu mutfak masasinin uzerine koymustum
Deme oyleee ben de benim evimde hic.yok diyodum ama varmis oglum buldu sagolsun
Ay canim istedi kiz ayvaayvayi yedik
Hangimizzzz yapmadık çılgınlar gibi
Altın vuruşu 2.ile yapıcaksın berna
Oyy oyy ramazan pidesineHedefim 65 mis
Iki gün ramazan pidesi yemesem düşer miyim acaba
Daha bebek 11 aylikSelamlarNe guzel bir gun, kus civiltilariyla.
Iyiyim canisi. Sen nasilsin?
DiyorsunOyle olmayacak maalesef. Bana ilk 3 ay gecsin donmeye baslar, gaz sancisi kalmaz rahatlarsin dediler. 3 aylik oldu 6 ay olsun da emekler rahatlarsin dediler. 6 ay oldu, yasini bulsun da yurur duzene girer dediler. Netice olarak buyudukce sorumluluklari da buyuyor.
Uyku acisindan dusunuyorsan benim minik 3 yasinda duzene girdi. Kendini ifade etmeye baslayinca da hersey cok kolaylasti. Darisi basina
Kac aylik kuzun? Krese falan mi basladi acaba? Bizim ki krese basladiginda yogun olarak yasamisti. Brons acici ile atlatmistik. Balgami rahat cikarinca sorun kalmamisti. Gecmis olsun yeniden.
Gozun aydin, imreniyorum sana suan
Masallah
Oyyy ben hala oyleym.kucuk sepet vardı annem onun ıcıne mınder dıktı arkasınada kucuk yastık.ıcıne oturtuyorm onunede oyuncak koyuyorm masanın ustunde oturuyo bende ıftar hazırlıyorm ne yapaym.6.5 aylık daha hanfendı ve cabuk sıkılan sınırlı bırıAy oglum 2 aylikken misafir gelecekti bana yalnizdim da sürekli mik mik ediyo git gel is yapamiyom diye cocugu mutfak masasinin uzerine koymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?