Gece bizim burda 23 ken orda kaç ola ki sen yemege girisiyom demissinYemek yapmaya girişiyorum, sabahtan beri sandalye masa bakıyorum netten başım ağrıdı
İyi seyirler
Önünden yürüyoduk.dur şunun bi kapısından içeri bakim dedi .daha gelmedi mi o
Önünden yürüyoduk.dur şunun bi kapısından içeri bakim dedi .daha gelmedi mi o
bende nasip olursa bayramda gidecez senede 1 defa gidiyoz geçen yıl gidemedik hamile olunca. Bende bi atlatsaydımBu aksam annem geliyooo iftari ben hazirlicam ama sahurdan cok tirsiyorumben yarin iftar oncesi tartilcam sahuru atlatabilmem lazimmmm
gunaydın kaptangünaydın
3 çatal yumurtalı ıspanak nedir ya neden kuş kadar sebze yemeğiMenü vereyim ezan okunmadan
Sahur 2
Haşlanmış yumurta yarım domates
1 salatalık
Kk peynir
3 fındık 4 badem 2 hurma
1 avuç kiraz
İftar
Yumurtalı ıspanak 3 catal
Kk peynir
Yarim Domates salatalık
1 dilim TB ekmek (WC yok WC için böyle yaptım menüyü )
Su 3 litre
Spor
1500 ip atlama
Eksi:800 gr
hepfit @MiuLego @Bonus malipina
Miuuuu olculerini aldin mi gızgünaydın
Benim annem diyetteyken hic israr etmez ocak ayi gibiydi gittim 1 hafta kadar kaldim hicbiseyden yemedim listedeydim hic israr etmedi cunku vermem gereken kilom oldugunu goruyodu.ama simdi kesinlikle israr edecek cunku beni en son gordugunde tamam yeter demisti ben o zamandan beri 3 kilo daha verdim ve gogsumdeki kemiklerim fln gozukuyobende nasip olursa bayramda gidecez senede 1 defa gidiyoz geçen yıl gidemedik hamile olunca. Bende bi atlatsaydım
benim annem diyette olduğumu bilmiyor canım ama dikkat edecem aşirıya kaçmadan tadımlık şeklinde zati bayramda hazır baklava alırlar ki benimde hazır baklava yemediğimi biliyor yemek için ısrar ederse uygun dille gonlunu alırımMiuuuu olculerini aldin mi gız
Benim annem diyetteyken hic israr etmez ocak ayi gibiydi gittim 1 hafta kadar kaldim hicbiseyden yemedim listedeydim hic israr etmedi cunku vermem gereken kilom oldugunu goruyodu.ama simdi kesinlikle israr edecek cunku beni en son gordugunde tamam yeter demisti ben o zamandan beri 3 kilo daha verdim ve gogsumdeki kemiklerim fln gozukuyo
Yerim o ayakları
Iyiyim kuzu, wc ye çıkamadım huzursuzum
Kas spaz mı olmuştur sıcak tut sıcak su torbası da iyi geliyormGunaydin
Uykum var wc yok kac gundur az bise gelir gibi oluyo gerisi yok sanirim cumartesiydi heh tamam dedigim karnim sis.annem babam geliyo nasipse bugun eve gelcem yemek isleri..bi de omzumun alti boyle kulunc gibi ay bi agriyo sabah sabah hayattan sogudum oyy oyyy
günaydın
Günaydınlar herkese
Iyiyim kuzu, wc ye çıkamadım huzursuzum
Sen nasılsın wc çözüldü mu senin?
Günaydın canım nasılsıngünaydın uyuyamı kaldın sen bugün ?
günaydın caniiımmm
yok cnm çözemedim bugün 3. gün ben ve karnım davul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?