Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu aksam annem geliyooo iftari ben hazirlicam ama sahurdan cok tirsiyorum ben yarin iftar oncesi tartilcam sahuru atlatabilmem lazimmmm

3 çatal yumurtalı ıspanak nedir ya neden kuş kadar sebze yemeği

Kayısılarım Çağlalarım bu hafta çok güzel gidiyoruz son düzlükler haydi bastırma zamanı bugün yapılan sağlam sporlar cumaya güzel eksiye sebep olur demedi demeyin şişlikler de yarına iner ohh Eksik gedik muhakkak vardır eminim bakın bakalım

Kayısılarım

igdedali
matematik61
Nevreste
malipina
@MiuLego

Çağlalarım

@eflalim
Nare83
Melegiimm22

Miuuuu olculerini aldin mi gız
bende nasip olursa bayramda gidecez senede 1 defa gidiyoz geçen yıl gidemedik hamile olunca. Bende bi atlatsaydım
Benim annem diyetteyken hic israr etmez ocak ayi gibiydi gittim 1 hafta kadar kaldim hicbiseyden yemedim listedeydim hic israr etmedi cunku vermem gereken kilom oldugunu goruyodu.ama simdi kesinlikle israr edecek cunku beni en son gordugunde tamam yeter demisti ben o zamandan beri 3 kilo daha verdim ve gogsumdeki kemiklerim fln gozukuyo

benim annem diyette olduğumu bilmiyor canım ama dikkat edecem aşirıya kaçmadan tadımlık şeklinde zati bayramda hazır baklava alırlar ki benimde hazır baklava yemediğimi biliyor yemek için ısrar ederse uygun dille gonlunu alırım

Kas spaz mı olmuştur sıcak tut sıcak su torbası da iyi geliyorm
kızlar ec için incir suyu da çok etkili inciri sıcak suya ıslatın sonra için kabak çekirdeğine devam et Berna o da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…