- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ay mal ya gerzekalı salakay çık oaralrdan ördek ya
ama banlanacağın kesinse de dök iyice içini de değsin bari
yarın muz-süt mü yesem
kabak mı yesem rende kabak yoğurt
3 öğün
hangi detoks sizce?
Geleyim mi pampaben ördeğe desteğe gidiyom
Menüyü oluşturdum hatta Nevonun orada görücüye çıkardımoooooooooo senin cuma çok yoğun olacak... var mı peki aklında fikirler
ay domates çorbası ne güzel olur ya da ezogelin
yanına et sote cacık pirinç pilavı
havuç tarator/köz patlıcan
tatlı da magnolia tatlısı
ne anlarım sanki mutfaktan ama aklıma geldi işte
Ooo 1 saat surer mukabele yıne ıyı duruyomus benımkı asla durmaz 1 oyuncakla 5 dakka bıle oynamıyo.benimkide çabuk sıkılıyor mukabele zor okuyorum dinleyenler bakıyor ama çığlık atarak oynuyor
evet gördüm ve aynen dediğin gibiAy mal ya gerzekalı salak
şuan muz süt iyi geldi gözümeeee
bende tavuk haşlıycam yarın öglen için zor ya hergün ne yiycem düşüncesi yemek çıkarken çok rahat oluyor kesinlikle
Muz sut yap miu benim canım cok istiyo bu ara2 gundur sahurda yulaf muz sut karistirip yiyom @MiuLego
gelme ben bi baktım da yok anam bizlik değilGeleyim mi pampa
ay nilişko canım çekti yeminleeeeeMenüyü oluşturdum hatta Nevonun orada görücüye çıkardımRamazan iftar menülerini yazdığımız yerde Domates çorbası yapardım ama geçen sefer aileleri toplu aldığımda yapmıştım o yüzden sanırım yapamam mercimek dedim ya da yapacağım ya aynısını yapmış desinler ne olacak Uyumlu mu sence içli köfteyi ilk defa deneyeceğim Lazanya da annemlere yaptım çok seviyorlar kv lere de bu menüyü yapacağım onlara hiç yapmamıştım o yüzden değişik bir şey yapmış olayım diye oluşturdum böyle bir şey
Menüm ; Başlangıç; Sütlü domates çorbası / Mercimek düşünmüştüm ama çok karbon oldu vazgeçtim o yüzden
Ana yemek; Lazanya
Masanın ortasında olacaklar; İçli köfte , Çoban salatası, Kırmızı közlenmiş biber yoğurtlu, Cacık
Yemek sonrasında; Kedidilli tiramisu
Sütlü kaptanım bu şimdi buraya koymayayım can çeker ama benim konularıma bak bir yarışmaya katılmıştım orada göreceksin kedidili var üzerlerinde muhallebi var en üstünde kakao serpiliyor öyle kekli yapmıyorum daha hafif oluyoray nilişko canım çekti yeminleeeee
masa ortasındakiler süper de
lazanya ne idi ya
tatlı da iyi gayet ama herkes seviyorsa iyi.. tiramisu herkesin damak tadına uymayabiliyor bence sütlü bi tatlı mı olsaydı?
heee bu anlattığın gibiyse güzel gayet bence..Sütlü kaptanım bu şimdi buraya koymayayım can çeker ama benim konularıma bak bir yarışmaya katılmıştım orada göreceksin kedidili var üzerlerinde muhallebi var en üstünde kakao serpiliyor öyle kekli yapmıyorum daha hafif oluyorBeğendin mi menümü ramazana uygun mu diyorsun Lazanyayı ne sen sor ne ben söyleyeyim dehşet güzel
itinayle katledilir
kahvecide satılıyor o tatlı ordan biliyom
parfeye bayılırımmmmmmmmmm .. yoğurtlu parfe demi? süzme yoğurttan yapsan efso olur
Ay mal ya gerzekalı salak
Sağol kaptanım Rabbim olmayan herkese versin inşallahheee bu anlattığın gibiyse güzel gayet bence..
menü 10 numara daha ne olsun
herkesin sofrasında en az bu kadar olsun be kuzucum
Menüyü oluşturdum hatta Nevonun orada görücüye çıkardımRamazan iftar menülerini yazdığımız yerde Domates çorbası yapardım ama geçen sefer aileleri toplu aldığımda yapmıştım o yüzden sanırım yapamam mercimek dedim ya da yapacağım ya aynısını yapmış desinler ne olacak Uyumlu mu sence içli köfteyi ilk defa deneyeceğim Lazanya da annemlere yaptım çok seviyorlar kv lere de bu menüyü yapacağım onlara hiç yapmamıştım o yüzden değişik bir şey yapmış olayım diye oluşturdum böyle bir şey
Menüm ; Başlangıç; Sütlü domates çorbası / Mercimek düşünmüştüm ama çok karbon oldu vazgeçtim o yüzden
Ana yemek; Lazanya
Masanın ortasında olacaklar; İçli köfte , Çoban salatası, Kırmızı közlenmiş biber yoğurtlu, Cacık
Yemek sonrasında; Kedidilli tiramisu
menü çok güzel cnm lazanyaaa istiyor evdekiler yapmam lazımmm
keiddili tiramusuda hafif ve güzel oluyor
Maşallah vallahi o kadar açık büfede iftar zamanı yemediysen daha da yemezsin gibiDün ablam ve erkek arkadaşı dışarıda iftar yaptı mecburen.. okuldan çıkışımız 19:00 u geçiyordu (laboratuvarda alet bozuldu tamirci geldi 5 saat falanzaman gitti ).. neyse eve gitsek yetişemezdik aç kalırdı ablam o yüzden dışarıda yaptılar.. ben de en son öğle yemeği yemiştim..
ama açlıktan midem yapışıyor sırtıma akşam yemeği yemiyorum biliyorsunuz.. e tartı da bana mısın demiyor sinirden iyice yemicem dedim..
iftar---> açık büfe idi.
Masaya aldıklarını saymama gerek yok sanırım
Nasıl dayandım ne yaptım bilmiyorum ama öldüm öldüm dirildim ve bir lokma bile tatmadım..
Allahım sana geliyorum dedim bir ara ama yaşıyorum şükür yemedim diye de ölmedim..
öyle bir sınanmamdı dün akşam da işte
ayyy baktımnehirnil111
harika görübnüyor lazanya
ama sulu yemek?
iftar sonuçta sulu yemek ? bu çok kuru kalır yahu .. ı ıh sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?