Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüyü oluşturdum hatta Nevonun orada görücüye çıkardım Ramazan iftar menülerini yazdığımız yerde Domates çorbası yapardım ama geçen sefer aileleri toplu aldığımda yapmıştım o yüzden sanırım yapamam mercimek dedimya da yapacağım ya aynısını yapmış desinler ne olacak Uyumlu mu sence içli köfteyi ilk defa deneyeceğim Lazanya da annemlere yaptım çok seviyorlar kv lere de bu menüyü yapacağım onlara hiç yapmamıştım o yüzden değişik bir şey yapmış olayım diye oluşturdum böyle bir şey

Menüm ; Başlangıç; Sütlü domates çorbası / Mercimek düşünmüştüm ama çok karbon oldu vazgeçtim o yüzden
Ana yemek; Lazanya
Masanın ortasında olacaklar; İçli köfte , Çoban salatası, Kırmızı közlenmiş biber yoğurtlu, Cacık
Yemek sonrasında; Kedidilli tiramisu

Ay mal ya gerzekalı salak
evet gördüm ve aynen dediğin gibi
şuan muz süt iyi geldi gözümeeee

bende tavuk haşlıycam yarın öglen için zor ya hergün ne yiycem düşüncesi yemek çıkarken çok rahat oluyor kesinlikle
Muz sut yap miu benim canım cok istiyo bu ara 2 gundur sahurda yulaf muz sut karistirip yiyom @MiuLego

tamam canlar muz-süt yapıciim

banu dayan az kaldı yemek çıkacak yine
Geleyim mi pampa
gelme ben bi baktım da yok anam bizlik değil

ay nilişko canım çekti yeminleeeee
masa ortasındakiler süper de
lazanya ne idi ya

tatlı da iyi gayet ama herkes seviyorsa iyi.. tiramisu herkesin damak tadına uymayabiliyor bence sütlü bi tatlı mı olsaydı?

ay nilişko canım çekti yeminleeeee
masa ortasındakiler süper de
lazanya ne idi ya

tatlı da iyi gayet ama herkes seviyorsa iyi.. tiramisu herkesin damak tadına uymayabiliyor bence sütlü bi tatlı mı olsaydı?
Sütlü kaptanım bu şimdi buraya koymayayım can çeker ama benim konularıma bak bir yarışmaya katılmıştım orada göreceksin kedidili var üzerlerinde muhallebi var en üstünde kakao serpiliyor öyle kekli yapmıyorum daha hafif oluyor Beğendin mi menümü ramazana uygun mu diyorsunLazanyayı ne sen sor ne ben söyleyeyim dehşet güzel

heee bu anlattığın gibiyse güzel gayet bence..
menü 10 numara daha ne olsun

herkesin sofrasında en az bu kadar olsun be kuzucum

menü çok güzel cnm lazanyaaa istiyor evdekiler yapmam lazımmm

keiddili tiramusuda hafif ve güzel oluyor

Dün ablam ve erkek arkadaşı dışarıda iftar yaptı mecburen.. okuldan çıkışımız 19:00 u geçiyordu (laboratuvarda alet bozuldu tamirci geldi 5 saat falan zaman gitti ).. neyse eve gitsek yetişemezdik aç kalırdı ablam o yüzden dışarıda yaptılar.. ben de en son öğle yemeği yemiştim..

ama açlıktan midem yapışıyor sırtıma akşam yemeği yemiyorum biliyorsunuz.. e tartı da bana mısın demiyor sinirden iyice yemicem dedim..

iftar---> açık büfe idi.

Masaya aldıklarını saymama gerek yok sanırım
Nasıl dayandım ne yaptım bilmiyorum ama öldüm öldüm dirildim ve bir lokma bile tatmadım..

Allahım sana geliyorum dedim bir ara ama yaşıyorum şükür yemedim diye de ölmedim..

öyle bir sınanmamdı dün akşam da işte

Maşallah vallahi o kadar açık büfede iftar zamanı yemediysen daha da yemezsin gibi Tartıda bir sıkıntı var bence ya kilon tutuyor bir şey sebep oluyor buna ya da tartı bozuk bizimki de 2 gündür aynı rakamı gösteriyor duvara atacağım insan hiç mi gram değişmez her gün aynı yiyip aynı mı eritiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…