- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aç vb karına bakma kuzum.bakmalazanya ne ya makarna mı ne bu
bakyım bi google dan
evet yahu inmiyor neden anlamadım nilişkom.. cumadan sonra zorlamayacağım zaten.. spor+ öğünleri yiyeceğim.. gitmezse de gitmesin yav nabalım.Maşallah vallahi o kadar açık büfede iftar zamanı yemediysen daha da yemezsin gibiTartıda bir sıkıntı var bence ya kilon tutuyor bir şey sebep oluyor buna ya da tartı bozuk bizimki de 2 gündür aynı rakamı gösteriyor duvara atacağım insan hiç mi gram değişmez her gün aynı yiyip aynı mı eritiyorum
lazanya yanına sulu yemek olmaz zati deLazanya yanına da sulu yemek yakışmıyor kibu sulu gibi zaten sosunu sulu bırakıyorsun Sulu olarak çorba olmamı
Artı çıkıyorum ama eski kilomda olsam oynamasa neyse niye artı oldum ve öyle kaldı onu anlamadım yüzümden anlardım ama yüzüm aynı zayıflıktaevet yahu inmiyor neden anlamadım nilişkom.. cumadan sonra zorlamayacağım zaten.. spor+ öğünleri yiyeceğim.. gitmezse de gitmesin yav nabalım.
sende gidecek kilo yok tartıya hiiiç kızma bence
lazanya yanına sulu yemek olmaz zati de
lazanya olmasa sulu yemek olsa gibi dedim
ne bileyim ya herkes iftarda sulu yemek istemez mi daha iyi olmaz mı
lazanya harika görünüyor o ayrı
Şişeceksin az yap az
lazanya ne ya makarna mı ne bu
bakyım bi google dan
evet yahu inmiyor neden anlamadım nilişkom.. cumadan sonra zorlamayacağım zaten.. spor+ öğünleri yiyeceğim.. gitmezse de gitmesin yav nabalım.
sende gidecek kilo yok tartıya hiiiç kızma bence
nehirnil111 tek lazanya banada eksik geldi başka bişey daha olsamı acaba?
Ara sıcakbari zeytinyağlı bir yemek mi olsa ortada acaba
nehirnil111 lazanya yanına taze fasulye filan ekle canım ortaya bence yada dolma yap
ay taze fasulye cacık efsane ikili olur vayt .. hatta kıymalı taze faulye mümkünseAkşama ne yesem
wc sorunu mu var? ödem demek ki oArtı çıkıyorum ama eski kilomda olsam oynamasa neyse niye artı oldum ve öyle kaldı onu anlamadım yüzümden anlardım ama yüzüm aynı zayıflıktagöbek kısmım şiş duruyor Normal öğünlerine dön bence tutuyor
kız sulu yemekten kastım zaten işte öyle et yemekleri diğerleri basit kaçar aynen :)Davetlerde ben genelde köfteli tavuklu ya da menüler tercih ediyorum kaptanım sulu yemek yanına yapmıyorum şimdi sulu yemek basit kalır gibi geliyor Ramazan dışı olsa taze fasulye falan ortaya eklerdim amabunun yanına her daim yaptığımız pilav türevleri yok ya o yüzden böyle geliyor ama yiyen doyuyor zaten sulu yemek yenirse bu yenmez
ay bayılırım banuuuuuuuuyaa güzel birşey ama ben böyle kaşarın erişimiş halini sevmedigimden pek sevmiyorum
bide çok cıvık gleiyo banaa
mesel a kaşarlı mantarda sevmiyorum
kaşarlı börek filan
ana sevmedigim birşey varmış
yok denecek kadar az yediğim için yazmıyorummenü yazsanda görsek
O zaman illa taze fasulyemi ortaya ekleyeyim diyorsun Bonuscan başka ne olur ki taze fasulye dışında hiç yakışmayacak ama sulu olarak olsun bari kalanı yarın biz yerizPatlıcan musakka da ekleyebilirim ortaya belki taze fasulye yerine
O zaman illa taze fasulyemi ortaya ekleyeyim diyorsun Bonuscan başka ne olur ki taze fasulye dışında hiç yakışmayacak ama sulu olarak olsun bari kalanı yarın biz yerizPatlıcan musakka da ekleyebilirim ortaya belki taze fasulye yerine
bi ağzının suyu aktı senin
Soğuk olucaksa barbunya olabilir zeytinyağlı. Enginar falan herkes yemez.
Sıcak olarak olursa hmmm dolma olabilir banunun dediği gibi lazanyada kıymalı dersen pattesli bi yemek olabilir belki
Yaprak sarması yapamam da dolma biber kuru olur taze fasulye ya da musakka diye düşündüm ama en iyisi sebze olarak taze fasulye ortaya ekleyeyim lazanya yanına almak isteyen alsın madem
Biliyorum kuzum iyi ki varsınızkız illaki olacak tez canlı olma yeter.. biz hallederiz zayıflamak da neymiş beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?