Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yahu inmiyor neden anlamadım nilişkom.. cumadan sonra zorlamayacağım zaten.. spor+ öğünleri yiyeceğim.. gitmezse de gitmesin yav nabalım.

sende gidecek kilo yok tartıya hiiiç kızma bence

Lazanya yanına da sulu yemek yakışmıyor ki bu sulu gibi zaten sosunu sulu bırakıyorsun Sulu olarak çorba olmamı
lazanya yanına sulu yemek olmaz zati de
lazanya olmasa sulu yemek olsa gibi dedim
ne bileyim ya herkes iftarda sulu yemek istemez mi daha iyi olmaz mı
lazanya harika görünüyor o ayrı

evet yahu inmiyor neden anlamadım nilişkom.. cumadan sonra zorlamayacağım zaten.. spor+ öğünleri yiyeceğim.. gitmezse de gitmesin yav nabalım.

sende gidecek kilo yok tartıya hiiiç kızma bence
Artı çıkıyorum ama eski kilomda olsam oynamasa neyse niye artı oldum ve öyle kaldı onu anlamadım yüzümden anlardım ama yüzüm aynı zayıflıkta göbek kısmım şiş duruyor Normal öğünlerine dön bence tutuyor
lazanya yanına sulu yemek olmaz zati de
lazanya olmasa sulu yemek olsa gibi dedim
ne bileyim ya herkes iftarda sulu yemek istemez mi daha iyi olmaz mı
lazanya harika görünüyor o ayrı

Davetlerde ben genelde köfteli tavuklu ya da menüler tercih ediyorum kaptanım sulu yemek yanına yapmıyorum şimdi sulu yemek basit kalır gibi geliyor Ramazan dışı olsa taze fasulye falan ortaya eklerdim ama bunun yanına her daim yaptığımız pilav türevleri yok ya o yüzden böyle geliyor ama yiyen doyuyor zaten sulu yemek yenirse bu yenmez

nehirnil111 tek lazanya banada eksik geldi başka bişey daha olsamı acaba?

Ara sıcak bari zeytinyağlı bir yemek mi olsa ortada acaba

O zaman illa taze fasulyemi ortaya ekleyeyim diyorsun Bonuscan başka ne olur ki taze fasulye dışında hiç yakışmayacak ama sulu olarak olsun bari kalanı yarın biz yeriz Patlıcan musakka da ekleyebilirim ortaya belki taze fasulye yerine

Akşama ne yesem
ay taze fasulye cacık efsane ikili olur vayt .. hatta kıymalı taze faulye mümkünse
wc sorunu mu var? ödem demek ki o
kız sulu yemekten kastım zaten işte öyle et yemekleri diğerleri basit kaçar aynen :)
ay bayılırım banuuuuuuuu

nasıl yani sana bol kaşarlı poğaça getirsek yooo yemem mi diyeceksinduy da inan banu karbona hayır diyecek
menü yazsanda görsek
yok denecek kadar az yediğim için yazmıyorum

musakka harika olur

Soğuk olucaksa barbunya olabilir zeytinyağlı. Enginar falan herkes yemez.

Sıcak olarak olursa hmmm dolma olabilir banunun dediği gibi lazanyada kıymalı dersen pattesli bi yemek olabilir belki

ben evde süt muz ve fıstık ezmesi ile dondurma yapcam ama
dondurma kalıbı bulamıyorum ya

migrosta görmüştüm bi sapı kalbı minnak bişey vardı
daha göremedim

nereden bulabilirim kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…