Hayatımın kabusu oldumatematiksen
Amelelik
1 kilo eksi tav oldum bu hafta neydeyim miu buna da şükür modundayimkim kıskandı ki
tartıyla barışmışsınız sanki
hadi len sabah beri buradayım
Miuu ben simdik ekmek yemeyim mi yiyim mi akşam yine kahvaltı tarzı yapıp ekmek yiyip WC çıkma hayalleri kuruyordum yeme dersen mantarlı tavuk sote cacik yerimHERKES %1.3 lük HEDEFİNİ AKLINA KAZISIN
canım wc için bana kayısı hoşafı iyi gelmişti şekersiz yapmiştımMiuu ben simdik ekmek yemeyim mi yiyim mi akşam yine kahvaltı tarzı yapıp ekmek yiyip WC çıkma hayalleri kuruyordum yeme dersen mantarlı tavuk sote cacik yerim
Bende Aöf mezunuyum son dönem o iğrenç sisteme maruz kaldımmatematiği de bütünlemede ezberleyerek geçtim çıkmış soruları şaka gibi matematik ezberlenir mi öğrenmek yerine ezberledim öyle deliyim ben
ben geldimki sporumuda yaptım yemeğimide ohhçok sıkıldım yatakımın yarısında çoğu iftar telaşesine mi düştü.. yoksa oruç halsizliği var uyuyor mu?
kızamıyorum da arkadaş oruçken fena çarpıyor
hala çözemedim muhsabe ve matematik yapamama ilişkisiniHayatımın kabusu olduçok şükür geçti bitti bir daha görmek istemiyorum
Not: Muhasebeci kız
kolay gelsin oyyyAmelelik
maşallah dahası gelirse olur gelmezse eksi çok iyi1 kilo eksi tav oldum bu hafta neydeyim miu buna da şükür modundayim
ekmek yiyeceksin senMiuu ben simdik ekmek yemeyim mi yiyim mi akşam yine kahvaltı tarzı yapıp ekmek yiyip WC çıkma hayalleri kuruyordum yeme dersen mantarlı tavuk sote cacik yerim
ohhh ellerine sağlık be kaslarına sağlıkben geldimki sporumuda yaptım yemeğimide ohh
30 dk stepper
Birde ip atliycam eve gidince
hu huuu kimseler yokmu
olur kaptancımhala çözemedim muhsabe ve matematik yapamama ilişkisini
beynimi yakıyorsun nilişko
kolay gelsin oyyy
maşallah dahası gelirse olur gelmezse eksi çok iyi
ekmek yiyeceksin sendüzenli wc için düzenli ekmek yiyeceksin
ohhh ellerine sağlık be kaslarına sağlık
iftarın hemen öncesi de tartıl da bana bi yaz özelden pembik
ben de yapcam stepper miu nun neyi eksik
olur kaptancım
bende kızları parka çıkaracamburdayım ama birazdan servise gitcem yani eve .. mesai bitti de
Eve şimdi girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?