Gerçek mi ya deli manyak bu kızdeli deli
O zmaan gidiyorum ben....karnındaki noktacıkı özleyeyim ben :)
vayttan bahsediyoruzGerçek mi ya deli manyak bu kız
O zmaan gidiyorum ben....
Nereye olacak sağ köşeye
etkilemez.. aynen öyle yap nasılsa dk başı tartılan tipleriz biz haha@MiuLego iftardan once uyuyup uyansam taryi etkilenir mi ki.neyse uyumadan tartilayim uyaninca da tartilirim.
Aynen 3 gün daha ağrı çekeceğim, erken gelmesinden de korkuyorum, hep geç gelirdi, şimdi erken gelirse yine düzensiz olacak, bir türlü ortasını tutturamadımkaç gün daha ağrı mı çekeceksinbelki erken gelir
biz bu kadınların çektiği nedir yahuAynen 3 gün daha ağrı çekeceğim, erken gelmesinden de korkuyorum, hep geç gelirdi, şimdi erken gelirse yine düzensiz olacak, bir türlü ortasını tutturamadım
Oy balım pammık kalplim benimEki Görüntüle 2149909
gitme sensiz naparım
gel gelllllllllllllll öpeyim oy trbini duygusallığını yediğim
Benim de uykum var gel beraber uyuyalıminanılmaz uykum var.. eve gidince direk uyuyabilirim..
yürüyüş yapacaktım ama yağmur bastırdı çok burda.. durmazsa yağmur eve gider direk uyurum
zaten çok açım
Sorun mu vardı canım neyse ki duymuşlar çok şükürArkadasim gitmis doktora alttan muayene etmis doktor kalp atisini duymuslar her sey normal demis cok sukur
statümü kullandım tamamen
bi de bellanut var .. onu daha çok duydum ben.. ama hiçbirisine inanmıyorum.. ve fiyatları çok uçuk.. kendin yapınca hem tadı efsane oluyor hem de çok hesaplı oluyor
inanılmaz uykum var.. eve gidince direk uyuyabilirim..
yürüyüş yapacaktım ama yağmur bastırdı çok burda.. durmazsa yağmur eve gider direk uyurum
zaten çok açım
Arkadasim gitmis doktora alttan muayene etmis doktor kalp atisini duymuslar her sey normal demis cok sukur
ya alıntı yapınca herkeisn rengi dgeişiyor da bu bonusun rengi niden degişmiyor
tam aklımdan sabahki hızlandırılmış diyet mesajın geçti bunu okuyunca da bi gülmüşüm ki
Kuzum toksoplazmaa mikrobu cikmisti oda sonucu temiz cikti sukurGeçmiş olsun canım ne oldu
sende yaptir kuzhm kedi ve kopeklerden cig etlerden bulasan bir parazit hastaligiymis bende hamilelikte kanda cikti sukur sonucu temiz ciktiToksoplazma testi ne oluyor @Ytmz
bak şimdi yeşil kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?