• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olmasada aranızda olmamda yeter,çünkü kendi başıma yapamıyorum bir türlü başlıyamıyorum diyete bide bebek oloyı var eşim artık ertelemiyor hamile kalana kadar ne versem kardır.

Canim insallah olur bi bebegniz ama cok haklisin tek basimiza bu kadar azimli olamiyoruz sende kendini haftalik tartarsin bizim gibi olmazsa yani hamilelik dusunuyosan saglikli bi program yapman lazim sanirim neyse her turlu hosgeldin:)

Allah bagislasin oglunu ben simdi nevin bi aylik programini uyguluyorum ayda 7kilo garanti dedgi tavsiye ederim:)

Herkeslere merhaba hayırlı pazartesiler, az kaçamaklı bol iradeli haftalar diliyorum, malum haftasonu misafirler misafirlikler olunca iradeli olmak çok zor oluyor ama gayreti bırakmamak gerekiyor. Haftasonu iftar ve sahurlarımı hiç paylaşmayayım bugünden itibaren sıkı bir şekilde devam inşallah. Sahurda salata yedim, bol su. iftarda da taze fasulye yoğurt filan düşünüyorum bakalım :32:

kizlar ben adet oldum :5::5:
artik onumuzdeki maclara bakicaz... :31::31:

bugun 60.6 geldim :52::52::52: heralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :) :16::16::16::32::32::32::21::21::21::24::24::24::8::8::8::46::46:

Gamzecim hayırlısı olsun sıkıntı etme kendine, hamilelik peşinde koştukça kaçar, onun için kendini rahat bırak, rahat hisset çok takıntı haline getirme, rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah nasip edecektir, az daha sabret :49:. Biliyorum, böyle konuşmak kolaydır, bunu uygulamak ise zordur ama nacizane abla tavsiyesi :31:

Tarih bölümündeyim ben, sorabilirsin tabiki ne zaman istersen
Saol canım
:17::17: hmm dua niyetine yaptim, ama benim hic hamilelik cizelgem olmadi kiii :43: simdilik dursun, hasta olursam da geri eski zayiflama cizelgeme donerim :21::21: :1:

evet bu karbon hesabi sadece, benim icin bi donemde cok iyi uyguladgmda cok guzel sonuc veren bi yontemdi..
simdi de deniyorum ama cok mukemmel yapamiyorum :/

resimleri de sonra bi da eklerim, herkes toplaninca :34:

bazen vucudum cok sis oluyor, o zaman onden arkadan bakinca sisman oluyorum, ama kizlara gosterdgm resimde hic sislik yoktu,
ins biraz daha vermem lazim hem turkiye ye gidince kilo alabilmek icin biraz bosluk kalsin :1:

:nazar::nazar::nazar::52::52::52: hadi bakalim esin gelince cipcitirrr bulcak seni :32::32:
İnş canım yaa annem eve geldi artık inş yemeklerini yemeden durabilirimde hedefime ulaşırım.Resimleri bekliyorum tatlım.
Bu karbon diyetini okudum kısmen ben kalori sayarken zaten protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum benziyor azcık
canımmm süperrr :46::46::nazar::nazar: hadi bakalım inşallah 71 i de görürsün eşin gelene kadar :38:

yazlık nerdeydi canım?güzel güzel eğlenin :16:
az kaldı hem düğün hem dönüş desene :10:

Yazlık Elazığda canım hazar gölünün kenarında.Gittiğimiz akşam çok üşüdüm çorap elbise falan giydim ancak ısındım.Hava çok güzel orda tam dağ havası ve önünde mavilik

İnş 71 i görürüm tatlım yaa çok istiyorum inan

kızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdı :43::43::43:çarpıntım çok ne yapıcez:14::14::14:allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo:43::43:
Canım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursun
canım demin namazı kıldım biraz iyiyim çok şükür bu çarpıntılar beni birgün götrücek öteki tarafa he çok yorulşdum 8 sendir :43::43::43::43:allahım bu hastalıgı benden al ne olur :43::43::43:ben bu hastalık hiç birşey yokkende geliyo ya gelince bazen nöbet uzun sürüyor ama olmayınca olmuyo allahım ne olur beni iyi et:43::43::43:
Amin canım amin
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde :1:
Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı :1:
Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mı

bugun 60.6 geldim :52::52::52: heralde bu uzgunlugumun ustune en iyi teselli de boyle olurdu :) :) :16::16::16::32::32::32::21::21::21::24::24::24::8::8::8::46::46:
Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra

86 kio,167 boy
5 yaşında bir oğlum var yaşım 30
ev halımıyım
adım elif
Hoşgeldin adaşım.Maşallah büyütmüşsün sen oğlunu inş tez zamanda hedefine ulaşıp bebişini doğurursun tatlım
Gamzecim hayırlısı olsun sıkıntı etme kendine, hamilelik peşinde koştukça kaçar, onun için kendini rahat bırak, rahat hisset çok takıntı haline getirme, rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat inşallah nasip edecektir, az daha sabret :49:. Biliyorum, böyle konuşmak kolaydır, bunu uygulamak ise zordur ama nacizane abla tavsiyesi :31:

Haklısın canım Stres denen şey herşeyi ettkiliyor.Allah hayırlısını versin

Bu akşam iftara kardeşim ve eşi gelecek.Ailecek iftara gideceğiz.Açık büfe..:56: :56: :56: Müsaadenizle bu akşam çok abartmadan yiyecem tatlışlarım.
Nevcim eğer sorularımı görürsen yaz bana tatlım çünkü yarından sonra tavuk yapabilirim

kızlar evde kimse yok gene rahatsızlandım panik atagım azdı :43::43::43:çarpıntım çok ne yapıcez:14::14::14:allah affetsin çok yoruldum ben ya eşimide arıyamam gene ne oldu dicek çarpıntın oldu diye bilmiyoki bu hastalık birden geliyo:43::43:
çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.
Canım benim,aslında tümü deneme yanılma ile bulduğum şeyler.Ben 105 kg bir kayıptım bundan 1 yıl önce,kendimi de bırakmıştım her anlamda.Sonra hayatımda kendime yapacağım en büyük iyiliği yaptım ve zayıflamaya karar verdim.Ve bu muhteşem takıma katıldım,o birlikteliğimin bitişiyle kendimden vazgeçme sürecinden önce de tam 35 kg verdim.İşte o 1 yıllık süreçte de kilom durdukça çeşitli yöntemlerle harekete geçirmeyi öğrendim bu tür günlük ya da 2 günlük alternatif tüyolarla.Tavuk göğsü,pirinç detoksu ve kaynamış kiraz sapı her zaman kurtarıcım oldu.Bak sana ilk halimle son halimin farkını gösteriyim fotoyla;ilk fotoğrafta 105 aylardan şubat,2. fotoğrafta 79 aylardan ağustos,3. fotoğrafta 73 aylardan kasım :70: Başlayan,9 ay süren,evliliğin kıyısından döndüğüm ve severek terk etme zorunda kaldığım beraberliğimin bitimi,beni o üzüntüyle 15 kg geriye götürdü.Şimdi ise tekrar o günlerime dönmeye çalışıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden canlarım :70:

Eki Görüntüle 480899 Eki Görüntüle 480900 Eki Görüntüle 480901

Allah şifa versin canım benim,dualarımızla yanındayız...

nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.

Ipekyol canim bende yarin yapmaya baslicam ustune yumurta galeta unu vs koyablirsin dedi nev ayrica ayranda serbest yani ben bunlardan sadece protein oldgnu anladm yardmci olablmsmdr belki

Bu akşam iftara kardeşim ve eşi gelecek.Ailecek iftara gideceğiz.Açık büfe..:56: :56: :56: Müsaadenizle bu akşam çok abartmadan yiyecem tatlışlarım.
Nevcim eğer sorularımı görürsen yaz bana tatlım çünkü yarından sonra tavuk yapabilirim

abartma ıpekyol:)) sonra vahlanırsın:)

Ipekyol canim bende yarin yapmaya baslicam ustune yumurta galeta unu vs koyablirsin dedi nev ayrica ayranda serbest yani ben bunlardan sadece protein oldgnu anladm yardmci olablmsmdr belki

lapadan sonra bir kaç günde bunu yapacam,inşallah bayrama kadar güzel sonuç alırım.

lapadan sonra bir kaç günde bunu yapacam,inşallah bayrama kadar güzel sonuç alırım.

Bence kilo vermen durdugunda ki insallah durmaz :) o zaman yap simdi pirincle gayet guzel verirsin benim tavuk haftamda durmustu nev ondan onerdi

canımmm geçmiş olsunn

ben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ?? :1: ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim :9:
:48::48::48:sagol ttalık ya gelip geçiyor işte benide götürüyo öteki tarafa hayde geri getiriyo ne olucek benim bu halim :18::18::18:
Hepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımca :70:

Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde :1:
canım haklısın yemin olsun buzdolabımda bir resmin var görsen ahanda böle olursun:53::53:geçen arkadaş geldi resmi görünce öyle olduda:9::9:ablşa dedi sen ne olmuşun amanın :30::30:dedim insan istediketn sonra evlat hasretide aagır basınca işşallah emeklerimin karşılıgını alırım amin:16::16:
Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı :1:
nevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dedi:53::53:kaç arkadaşı zeh
irlenmiş hatta birinide hastaneye zor atmışlar midesini yıkamışlar:53::53:eşimde dedi abla tam adamına dedin şimdi o tavukta yemez dedi:1::1::1:neden deyince poanik atak benim hatun dedi:53::53:ana dedi bende öyleyim dedi başladımı sana sohbet kaçırıımıyım bulmuşum benim gibisini:1::1::1::1:sonra işimiz bitti ozaman hava çok sıcak dedim oda bana magnum aldı ay çok severim :17::17:parası pahalı ama allah var parayı hakediyor:27::27:onun için tavuk yemeyim neme lazım :18::18::18:

ahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul süle:20::20::20:bak küçük müçük deem yirsin böle şaplagı:57::57:acıdımı kız elim çok agırdırda:1::1::1:bak sana birşey anlatayımda dinle beni ilk oglumu dogurdum 2 ogluma ne yaptım oplmadı 7 sene tedavı gördüm hamie kalmadım sonra allah tarafından kaldım 2 oglumu kaybettim okadar tedavi dedim hamile kalamam galiba sonra ocakta korunmayı biraktım o ay gebe kaldım :53::53:eşime dedim olmaz düşün bir kere yaramazlık yaptım oldu sadece bir kere:17::17:okadar dedim tedavi ugraş hamile kalamadında 1 keredenmi hamile kalıcam dedim:19::19:sonra eşim dediki taşın içinde ot bitiren yaradan senin rahimindemi tohumu yeşertmicek dedi sonra test yaptım hamileyim :53::53:ogün 2 rekat şükür namazı kıldım ha bu arada 23 şubatta oglum dünyaya gelicekti 23 şubatta ömürüme hamile oldugumu ögrendim :14::14:biliyosun oda vefat etti :14::14:onun için yaradan istedikten sonra oluyo bak bebek fikrinden uzak dur bebem vallahi öle çabul kalaıyosun ya bu ayda keyfine bak:17::17: boşver bebegi aklına getirme hamile kalırsın bakta gör :30::30:
Canım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursun

Amin canım amin

Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim

Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mı

Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra
amin işşallah annem bile diyor bir bebegin olsa onun sevinciyle mutluluguyla geçer diyor şimdi salis bir kitap almış okumuş banada önerdi bende alıyım okuyum diyorum bakalım :31::31:
çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.

nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.

allah razı olsun aramıza hoş geldim güzel paylaşımlar diliyorum işşallah :32::32::32:

Back
X