canımmm geçmiş olsunn
ben bunu niye ilk kez öğreniyorum acabaaa ??

ben de 2 gün boyunca şinitsel mi yesem.malum karatayda kızartma yasaktı özlemişim

sagol ttalık ya gelip geçiyor işte benide götürüyo öteki tarafa hayde geri getiriyo ne olucek benim bu halim :18::18::18:
Hepimiz farklıyız ama hikayelerimiz bir şekilde kıyısından köşesinden aynı değil mi,sağol canım benim,omuz omuza ulaşıcaz hedeflerimize takımca
Şinitsel harika olur,ama fırına verirsen daha da harika olur canım benim.Ben o fleto şeklinde kestiğim tavuk göğüslerini önce az haşlayıp,sonra yumurta ve galeta ununa batırıp,sonra fırına veriyorum,yağ çekmediği için çok daha muhteşem sonuç veriyor.Hele 3 gün 3 öğün tavuk göğsünden başka birşey yemeyin,en az 2 kg vermezseniz ben de hiçbirşey bilmiyorum bu diyet işinde
canım haklısın yemin olsun buzdolabımda bir resmin var görsen ahanda böle olursun

geçen arkadaş geldi resmi görünce öyle olduda

ablşa dedi sen ne olmuşun amanın

dedim insan istediketn sonra evlat hasretide aagır basınca işşallah emeklerimin karşılıgını alırım amin

Yalnızca tavuk canım,ve hatta yalnızca tavuk göğsü olursa bol suyla çok daha etkili,2 günde muhteşem bir fark,ama sürekli uygulanmayacak,maximum 3 günlük acil eylem planı
nevcim saprinam bebeklerim demiştimya geçen eşimle bir yere gittim diye tavukltan açıldı laf kadın tavuk yemegi kes zehirliyo adamı bakteriler çok oluyo dedi

kaç arkadaşı zeh
irlenmiş hatta birinide hastaneye zor atmışlar midesini yıkamışlar

eşimde dedi abla tam adamına dedin şimdi o tavukta yemez dedi

neden deyince poanik atak benim hatun dedi

ana dedi bende öyleyim dedi başladımı sana sohbet kaçırıımıyım bulmuşum benim gibisini

sonra işimiz bitti ozaman hava çok sıcak dedim oda bana magnum aldı ay çok severim

parası pahalı ama allah var parayı hakediyor

onun için tavuk yemeyim neme lazım :18::18::18:
ahanda geldi benim keklik ben sana ne diyim çabul süle

bak küçük müçük deem yirsin böle şaplagı

acıdımı kız elim çok agırdırda

bak sana birşey anlatayımda dinle beni ilk oglumu dogurdum 2 ogluma ne yaptım oplmadı 7 sene tedavı gördüm hamie kalmadım sonra allah tarafından kaldım 2 oglumu kaybettim okadar tedavi dedim hamile kalamam galiba sonra ocakta korunmayı biraktım o ay gebe kaldım

eşime dedim olmaz düşün bir kere yaramazlık yaptım oldu sadece bir kere

okadar dedim tedavi ugraş hamile kalamadında 1 keredenmi hamile kalıcam dedim

sonra eşim dediki taşın içinde ot bitiren yaradan senin rahimindemi tohumu yeşertmicek dedi sonra test yaptım hamileyim

ogün 2 rekat şükür namazı kıldım ha bu arada 23 şubatta oglum dünyaya gelicekti 23 şubatta ömürüme hamile oldugumu ögrendim

biliyosun oda vefat etti

onun için yaradan istedikten sonra oluyo bak bebek fikrinden uzak dur bebem vallahi öle çabul kalaıyosun ya bu ayda keyfine bak

boşver bebegi aklına getirme hamile kalırsın bakta gör

Canım benim yaaa Allah şifa versin inş bebişinle beraber bu hastalıktanda kurtulursun
Amin canım amin
Kız benide gaza getirdin acaba bende mi yapsam yaaaaaa kanıma girdin 2 kilo daha gitse daha ne isterim
Sahurda domates salatalık falanda yesek olmaz mı acaba kestane kebap acele cevap... birde ne kadar yemek lazım sınırsız mı yokda avuç içi kadar falan mı
Hayırlısı olur inş tatlım üzme canını bak kilo veriyorsun çıtır bir hamiş olursun kilo verdikten sonra
amin işşallah annem bile diyor bir bebegin olsa onun sevinciyle mutluluguyla geçer diyor şimdi salis bir kitap almış okumuş banada önerdi bende alıyım okuyum diyorum bakalım

çok geçmiş olsun paşa,rabbim şifa versin.
nev bu kötü günleri biran evvel atlatırsın inşallah tekrardan eski kilona geleceğine inanıyorum.
allah razı olsun aramıza hoş geldim güzel paylaşımlar diliyorum işşallah