Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü[/QUOTE
Teşekkürler cnm öneriler için..hepsi de önemli detaylar...netten alıntı,
kilo vermeyi hızlandıran önerilerden bazılarını seçtim bizim için:
Çiklet çiğneyin
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş.
Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için
Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.
Yemeğinizi evden getirin
Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.
Suyu tercih edin
Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.
Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin
Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz.
Bir dostunuzu arayın
Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin
Yediklerinizi yazın
Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur
Aynasız yemek olmaz
Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar (Ben kocişe bakabaka yedip hep nerdeyse onun kadar olacaktım
Kutuyu açmadan önce bekleyin
Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.
Biraz da ilhama ihtiyacınız var
Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: “Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun.”
ben geldim beni özleyen varmı acabanetim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur
![]()
paşacım hoşgeldiiinnn özledik seni cnm....
Canim banada cok zor geliyodu baslarda ama simdi bi yarim saat ve ustunde yapabliyorum aslinda benim gorusum bacak ve kalca icin en iyi olanin eliptik oldugu spor aletleri icinde ondan ne kadar usensemde yapmaya calisiyorum ve yarim saatte 400kalori ustu on kilometre demek kosmak disinda olcak is degl :) benm bacaklarim baya inceldi eliptik sagolsun usenme yani firsat bulunca yapmalsin bacak kalca sikintin varsa
hayır
anladım canım spor benim için sıkıntı olmuyor ama ramazan bitti bitecek ne yapacağımı şaşırdım
bende cezanın olumludan çok olumsuz sonuçlar getirebileceğini düşünüyorum
sen bilirsin tatlım çoğunluğa uyarız
11 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 32
anane 33![]()
![]()
![]()
gerbera 9
maviyesil 8
ipek 11
yesilerik 5
yagmur 29![]()
pasam 0
senarist 17
maibeyaz 12
shopa 11
nev 9
muconex 0
Canim banada cok zor geliyodu baslarda ama simdi bi yarim saat ve ustunde yapabliyorum aslinda benim gorusum bacak ve kalca icin en iyi olanin eliptik oldugu spor aletleri icinde ondan ne kadar usensemde yapmaya calisiyorum ve yarim saatte 400kalori ustu on kilometre demek kosmak disinda olcak is degl :) benm bacaklarim baya inceldi eliptik sagolsun usenme yani firsat bulunca yapmalsin bacak kalca sikintin varsa
valla canım bi hevesle aldım bisikleti..gelmesini dört gözle bekledim ama yapmak çok zor geldi...bacak bölgemde çok sorunum var hem de anlatamam..hem kalın..hem selülit...![]()
Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuz
Günaydın canlarımKandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm :124: çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yeniden![]()
hoşgeldin canımmmmbiz iyiyiz sen nasılsın? Sana da hayırlı kandiller
![]()
Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır
1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex :
inşallah canım.ben de bayramı hafif atlatmanın planlarını yapıyorum.irademe sahip olabilirsem çok zararlı geçmeyecek bayram benim için.çünkü çok ziyaret yapmıcaz,herkes bayram tatilini deniz tatili olarak değerlendiriyor,kimsecikler olmayacak.Eşim de gidelim istedi ama ben regl olucam bayramda
tebrikler saphisim..insallah gerisi bundan sonra daha kolay olur...bayramdda dikkat et yediklerine..haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah
Allaha sukur saphisim idare ediyoruz iste..uykusuzluktan basim agriyor..anlayacagin hic keyfi yok..
sen nasilsin? tatil bitti mi?
Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..
5 mil leslie cezasına varım :128:
inşallah canım.ben de bayramı hafif atlatmanın planlarını yapıyorum.irademe sahip olabilirsem çok zararlı geçmeyecek bayram benim için.çünkü çok ziyaret yapmıcaz,herkes bayram tatilini deniz tatili olarak değerlendiriyor,kimsecikler olmayacak.Eşim de gidelim istedi ama ben regl olucam bayramdainşallah hem regl hem de gözümün önündeki tatlılar beni mahvetmez.Evde tatlı yapmayayım dedim,gelen giden birkaç kişi olur yine.Onlar için de hazır baklava alayım az bir şey,hemen bitsin diyorum.Yoksa tepsiyle tatlı yaparsam yerim dayanamam
geçmiş olsun canım.soda limon ve ağrı kesici iyi gelebilir
dukanı araştırmak mı...ben dukan kitabının her sayfasını ezberledim ayol...
49 a kadar düşmüştüm daha önce dukanla... ayrıca her listeye körü körüne uyarsan bi süre sonra sıkılırsın... kendi kilona yaşam tarzına uydurmalısın diyetleri...
o zaman hem sıkılmazsın hem daha kolay verirsin kilolarını...
canım zor geçecek bugün desene
dogru diyorsun canim, hazir baklava al daha iyi..yoksa dedigin gibi kendin yaparsan bir tepsi, bitmezse gozun takildikca yersin..
insallah bayrami hafif atlatirsin bitanem..
niyetli olmasam alirdim bir agri kesici, ama iftara kadar bekleyecegim galiba..insallah gecer bakalim![]()
dedigin dogru canim,,cunku yasam hayatina uyduramayacagin bir diyeti yaptigin zaman..ideal kilona vardiktan sonra yine yeme sorunlari yasayabilirsin..
bende aylarca akapunktur diyeti yaptim...ama sonralarda kendime gore ayarladim..yoksa hiccc cekilmiyor![]()