Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar
nolur kusuraa bakmayın benı bugun ees gecın.şimdi eve geldım.kızımı dktora goturdum yenı geldık eve.yemrk hazırlıcam aksamda ıftar.gelemıcem yanı.şimdiden hayırlı kandıller

Nedir canım polen biraz bilgi verebilir misin?

Leslie zaten yürüyüş gibi canım neden yapamayasınki kendisi de diyor zaten ilk başta bütün hareketleri aynen yapacaksınız diye bişey yok isterse o tempoda yürüyebilirsin bence motivasyonu yüksek ve keyifli diğerleri gbi değil

internette araştıdım cnm bak burda çok açıklayıcı bilgi vermiş:46:

Saf Ar Poleni - Mucize Karm

Nedir canım polen biraz bilgi verebilir misin?

Leslie zaten yürüyüş gibi canım neden yapamayasınki kendisi de diyor zaten ilk başta bütün hareketleri aynen yapacaksınız diye bişey yok isterse o tempoda yürüyebilirsin bence motivasyonu yüksek ve keyifli diğerleri gbi değil

lesli arobik hareketler değilmi tatlım

canım aslında benim diyet karman çorman oldu :1: Biraz Dr. Ayça kayanın listesi,biraz arkadaşımın diyetisyen listesi derken,sonuçta klasik liste bana göre hepsi,o yüzden kendimi sıkmadan,her öğün öncesi ne yicektim diye listeye bakmadan yapıyorum artık.Başarılı da oluyor ''benim listem'' :1:

bak bak bak :1: sonradan düzenleme yapıyor görmedik sanki :1: kimi kandırıyon bacım sen :60::60:

:52::52::52:seni kandırıyorum:52::52::52: ya deşme yaramı o kadar yazdım simileler yüzünden iptal etti yazdıklarımı:22:

GÜNAYDIIIIIINNNN ÇITIRRRR BAYANLAR......ÇITIRIZ BİZ ÇITIRIZ ÇITIRIZ ÇITIRIZZZZZ:1::1::nazar:
:53::53::53:çıtırız öyle ban çıtır dedigin için tekyu bebem:48:
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü :1::1::1::1:[/QUOTE

Teşekkürler cnm öneriler için..hepsi de önemli detaylar...

paşacım hoşgeldiiinnn özledik seni cnm....
hoşbulduk bebem ne var ne yok görüşmeyeli:3::3:
eline sağlık canım :16: paşa izinliydi...muconexle ilgili bilgim yok ama henüz listede olmadığından ceza yok :34:
:17::17::17:paşa beceriksizlik yapmasaydı iiznli olmucektide öyle oldu sabahtan beri giremedim nete bebem meyerse pc kaplosunu çıkarmışım temizlik yaparken :9::9:eşim eve geldi fişi taktı allahın akıllısı dedi bana nasılda aklıma gelmedi :9::9:türümün son örnegiyim ben:27::27:
Günaydın canlarım :16: Kandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm :124: çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yeniden :62:
:27::27::27:aynı bem 52 beden giyen ben 46 giyiyor 44 bile oluyor yaşasın:52::52::52:

Gunaydin fistiklar..
oncelikle herkese hayirli kandiller..
Allahim butun dileklerimizi kabul eder insallah..
bende isteyim, basim felaket agriyor uykusuzluktan..is'te sakin..
dedim bakim bir siz ne yapiyorsunuz
canım hoş geldin arada ugra omuyo böle:20::20:bu arada kilonu koruyomusun merak ettim :17::17:sanada hayırlı kandiller bebem :29::29:
Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex :
şimdi ne desem bilemedim :9::9::9:evetmi desem hayırmı evet dersem amanın derim hayır dersem işime gelir:17::17::17:neyse ben düşünüyüm sonra derim ozaman :9::9::9::9:bir zahmet en aşagıya kadar okuyum cevabın yazar orda biraz ekjın olsun:60::60::60::60::60:
Sen mevlüt filan diyince şu karikatür geldi aklıma :1:

Eki Görüntüle 488994
:60::60::60::60::60::60::60:
yok tatlım olmaz olmaz oluverir diye endişelendşm ben sadece:16:

ya aslında bir fikrim var ama bilemiyorum nasıl karşılarsınız ben yıllar nceVİRÜSdenemiştim polen kullanmıştım etkili olmuştu

bende diyoru paşa nerede

çikolata dedinde aklıma geldi ben şu 400gr kutulardan bitidiğimde 3 kilo alıyordum o kadar zararlı bişey yani

dün bende sahurda çıktımda titredim resmen

belki öylesindir.. spor olduğu zaman hamilelik kolaylaşıyormuş bi arkadaşım spora başladı ne kadar geçti zayıflıyorum diye sevinirken hamile olduğunu öğrendi

taze soğanın cücüğünün cücüğü .. bu güzelmiş :60:

cnm acıktırmazmı bu diyet

ben lesli yapamam

sen ne güzel 80ne kadar düştüm ben olduğum yerde duruyorum

hiç yapamadım şu lelsliyi bu tür hareketler bana gre değil yapamıyorum ben bunun yerine yürüyüşü tercih ediyorum

kandilin mübarek olsun

harikasın bak nasıl işe yarıyor diyetisyenin listesi

harika çok güldüm yaa

afiyet olsun

tebrikler:16:
poleni deneyebilirsin belki
canım insan istedikten sonra neler olmuyoki bebem isticen olucek:24::24:

:53::53::53:çıtırız öyle ban çıtır dedigin için tekyu bebem:48:
hoşbulduk bebem ne var ne yok görüşmeyeli:3::3:

:17::17::17:paşa beceriksizlik yapmasaydı iiznli olmucektide öyle oldu sabahtan beri giremedim nete bebem meyerse pc kaplosunu çıkarmışım temizlik yaparken :9::9:eşim eve geldi fişi taktı allahın akıllısı dedi bana nasılda aklıma gelmedi :9::9:türümün son örnegiyim ben:27::27:

:27::27::27:aynı bem 52 beden giyen ben 46 giyiyor 44 bile oluyor yaşasın:52::52::52:

canım hoş geldin arada ugra omuyo böle:20::20:bu arada kilonu koruyomusun merak ettim :17::17:sanada hayırlı kandiller bebem :29::29:

şimdi ne desem bilemedim :9::9::9:evetmi desem hayırmı evet dersem amanın derim hayır dersem işime gelir:17::17::17:neyse ben düşünüyüm sonra derim ozaman :9::9::9::9:bir zahmet en aşagıya kadar okuyum cevabın yazar orda biraz ekjın olsun:60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60:

canım insan istedikten sonra neler olmuyoki bebem isticen olucek:24::24:

:22::22::22::22::22::22::22:hani len cevap:57::57::57::57:bide diyo bide bide bide aşşada yazıyor diyo ekşın diyo:57:

şimdi gelelim neler yaptıgıma:27::27:sabah erkenden kalktım kardeşim ben eşim bir güzel kahvaltı yaptık :53::53:malesef 18 olacak ben 14 oldum anlamadım gitti:44::44:neyse onlar işe gitti bende ev işi vs yaptım akşama iftara misafirim var 4 kişi gelicek 2 büyük 2 küçük:30::30::30:annem derdiki 100 yetişkin gelsin bir çoocuk gelmesin :9::9:neyse konuyu dagıtmayalım :9:manüde yaptıklarımı yazayım bari tarhana çorbası kıymalı patlıcan musakka nohutlu pilav havuçlu salata yogurtlu yeşil salata tatlı olarakta sütlü muzlu irmik tatlısı ceviz eşliginde :34::34: yedigün olur çay olur he unutmadan bazlama var peynirli ve pogaça yaptım hımmmm enfes olmuş ama tuzsuzzda olmuş eşim hanım herşiyi güzel yapmışın tuzu unutmusun dedi bende diyorum neyi unuttum:9::9::9:şimdi ben bunların içinde ne yiyecegim salata ve çorba yemeyi düşünüyorum çok fena agrım var reglim bu ay mafedicek beni malum kanamamda çok halen aklım almıyo 18 olucaktım 14 oldun eşime diyordum oh 5 gün borcum var dün benle dalga geçti 5 gün diye seviniyodun ne oldu 10 tutucan boprcunu dedi dedim beni oruç çok seviyor:9::9:memlekete gidicektimde gitmicem galiba vazgeçtim gidersemde kasımda ablam nişan yapıcak işşallah ozaman gidicem :16::16: bu arada eltimde diyetisyene gitti neleri yokki 92 kilo şekeri kolestrolü tiroyiti çıkmış hormonlar tavan yapmış :53::53:doktor istesende böyle veremezdin demiş doktor kontrolünde vericek işte ben verdim o neden vermesin :9::9::9:şimdi gelelim neler yedim

1- badem dopmates yedim
2-sivir biber yedim
3- sahanda yumurta yedim peynir zeytin herzaanki ayarda yedim ilaçlarımı içtim 2 bardakta çay içtim okadar ekmek hiç yemedim

öylende 1 adet muzla şeftali yedim

akşamada salata ve çorba yiyeycegim digerlerinden yemem :19::19::19:bu hafta ben aynıyım galiba regliyim hem hemde şiş heryerim :53::53::53:işşallah haftaya istedigim kiloda oluurm işşallah :18::18:
herkezin mubarek kadir gecesini dualarla secdelerle geçirmesini dilerim bende kılıcektim ama adet olunca yattı :14:bu arad söz verdigii yazayım ayıp olmasın :9::9::9:

CEZALARA GELİNCE BEN EVET DİYORUM ACIMASIZ VECALAR HEMDE KAŞAMAK YAPANI BANA VERİN BEN ÇOK GÜZEL ÖPÜCEM ONLARI :47::47::47: SONRA GÖRÜŞÜRZ BEBELER YEMEKLER BENİ BEKLER RABBİME EMANET OLUN :29::29::29:

valla canım bi hevesle aldım bisikleti..gelmesini dört gözle bekledim ama yapmak çok zor geldi...bacak bölgemde çok sorunum var hem de anlatamam..hem kalın..hem selülit...:43:

Eliptikle bacakların inceldi mi canım,ne güzel ya. Bende aldım martta ama vallahi zor geliyor.

Bende aynı hevesle aldım ama çok zorlandım
Önceleri 5-10 dk dayanabiliyordum. Yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş,o alete alışması zor.Zorlamayın diyor herkes.
En son 35 dk devam edebilmiştim,rekorum o :)

Canlarim muzik acin yanında tempo icin aynen kısa kısadan baslayn ben ilk yaptıgımda kolları cok dista geliyodu tuttm actım vidalari kendme uygun açıya getrdmde öyle yapmaya basladim sonra alıstm bi gün 47dk yaptım bendede rekor odur:) ama bacaklar inceliyo ve evnzde varsa tozlanmasnı beklemeyin ayptr kızlar benim bacagm kotuma girmiyodu simdi o kot bana olmakta bnu rejmin tek basına öyle 2 ayda basarcagnı sanmiyorum:49:

saphira kızlar herkesler ben bu ceza olayının yapıcı bişey olmasnı istedgmden dedm bi cezayı konusmalyz bence ???

aç karnına 500 ml su+1 dolu çay kaşığı keten tohumu

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen:
1 yumurta
2 dilim ekmek+2 tatlı kaşığı krem peynir+az acı biber salçası
2 zeytin
domates
biber
çay

ara:
1 şeftali
6 fındık
1 bardak azıcık nescafeli süt

akşam:
1 peynirli yumurta
1 ad. biber dolma
1 dilim ekmek
½ kase yoğurt

nolmus yagmur baska topiklerde merak ettim simdi soyle bildrym haddniii:)

yaa iste sen direk buraya geldin galiba, diger yerleri bilmiyosun, 7. takim mis valla op basina koy derler ya o cinsten, cok sukur cok seviyorum canim takimimi..

ben geldim beni özleyen varmı acaba:16::16:netim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur:14::14::14:

ben ozledim seni :69:

Canımcım hepimiz burda çok güzel birşeyi başarıyoruz aslında ben kendimi kabul etmiştim ben kiloluyum hep kiloluydum nolcak yemeyi seviyorum çikolatayı seviyorum günah mı filan diyordum, ama bu nereye kadar gidecekti ki insan kadın olarak kendi bedeninden nefret eder hale geliyor kilo aldıkça, kendine küsüyor, neyse ki burayı keşfettim ve bunu yapabileceğime inandım, evet kaçamaklar yapıyoruz çünkü insanız nefsimiz var, ve bazen bizi gerçekten zorluyor, ama bu devam etmemize engel değil, hiç birşey yıkılmadı bitmedi ben kaldığım yerden devam edebilirim demeliyiz. Bunun sırrının motivasyon olduğuna inanıyorum, ben hep söylüyorum biliyorsun en çok senin azminden ve gayretinden ilham alıyorum, sonra burdaki tüm arkadaşların gayretinden. Yoksa eleştirmek en kolayı, olmamış bu ne biçim menü, sen artık 100 kilo olursun filan.. biliyorsun işte bunlar insanı sadece üzüyor, güzel söz tatlı dil arkadaşça öğütler tavsiyeler ben bunları tercih ederim kendi adıma... Bunları anlatmak istemiştim, burada çok şükür bunları buldum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :16::16::16::16:

dogru diyosun canim,, yapici ve kirmadan guzel bi uslupla elestirmeyi basarabilriz inss :)

canım oylama sonucu henüz belli olmadı :1: sonuca göre uygulamayı bayramdan sonra başlatırız diyorum.seni usa ya dönene kadar muaf tutarız cezadan,tatilde olacaksın çünkü:16:

ha ha ben sesli dusunmusum :9: heralde turkiyeye gidiyorum kesin bi suru kacamak yapicam diye eteklerim tutusmus :18: ben oyumu hayir diye degistirdim, ama yine de ceza olursa mesela kacamagin siniri olsun, az bi seyden bi sey olmasin mesela :17: ya da 1 ogun serbest olsun ama 2. yi yapana ceza olsun. sonucta biz de insaniz biraz zor sanirim hic kacamaksiz yasamak.. ya da abartmaya ceza olsun, mesela ben biliyorum ne zaman abarttigimi.. :17: onun gibi iste..

Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü :1::1::1::1:

:53::53:onlar ne yahuuu.. tadini bilmedgn seyleri nasi asercen :9: inss canim hadi bakalim citir anne oluruz inss... :16:

geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))

:53::53:aa sizler cok acimasiz ciktiniz yahuuu... hadi aksam 3-4 mil yaparim ama sabah aksam 5 er cok olur :50:

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: hayir :17:
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam: evet
6) senarist: hayır
7) yesilerik: hayır
8) maibeyaz:evet
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex:

Son düzenleme:
hanimis benim mavi defterim :16: hmm burdaymis...
size mavi defterimden menulerimi aktariyoruuummm :42:

dun iftar (iftardan once 61.8 geldim pazar gunku abrtmalarim yuzunden)
bol tavuk sote
yogurt
su soda cay

yemediklerim: sehriye corbasi, salata, borek, muhallebi :39:

bugun sahur
1 avuc badem :17: sanirim bu protein diyetine uygun degil ama tok tutsun diye yedim..
2 yumurta ile omlet
peynir
papatya cayi

henuz yulaf kepegi filan alamadim, ondan ekmek yemiyim diye badem yedim.
benimki de ortaya karisik bi diyet oldu :9:

ama bugun sabah 62 geldim sadece.. iftar ve sahurda yediklerim gitmis ;) ins bugun iftardan oncesine kadar baya bi duscek :21:

Saphira kaptanim, simdi ben bugun aksam bildirim yapayim,
yarin ucakta olucas, ertesi gun ucaktan inmis olucas kayinvalidemlere gider gitmez iftar olucak belki iftara da yetisemeyiz.
ordan da hemen tartilip bildirim yapamayabilirim. bugunku bildirimimi persembeye saysak olur mu?
tabi ben daha az gelirsem persembe bi yolunu bulur yine bildiriirm inss :):23:

Son düzenleme:
Back
X