Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bende bugun atakta olmama ragmen yulaf kepegi olcumu astim yarin hic yemicem iki saat sonrada eliptik ve mekik yapcam ben bu yola bas koydum bugun bi bayan vardi 50yaslarnda aman ne guzel fizigi vardi oyle bu yyasmda utandim valla spor yapcamda yapmasna cok yedim gidaklayarak atagi bitircem ben:d

canım dukan yapmak nasıl bir duygu bende kepek unu var onu kerp yapsam ne olur yagsız sütüm varda:16::16:yarına kahvaltıda yapsam ne olur hem dok tutuyo onuda diyetimde yiyodum kilo veriyodum ah ah eski günler :27::27:

1 litre bitti bebem ben o şurubu wc çıkamıyourm diye içtim bebem kabızımda:9::9::9:

ben sizlşeri mahçup ettim benim yüüzmden birinci olamıcaksıznı ben gdiiyim en iysii ben i dövün öldürün ne yaparsanız yapın ben hakediyorum ya:14::14::14::14:yarın buralara ugramıyım ben en iyisi siz beni izine ayırın en iyisi :14::14::14::14:kendim önce pirinç yapıyım 3 gün sonra tavuk 3 gün sonrada hhiç birşey yemiyim veriyim bu kiloları plates topumla boguşuyum dedim bugün yapamadım hem agrım var hemde aşırı kanama bu kan sulandırıcısını kullandım kullanalı kanaam çok daha şurup etki edicek degilmi tık yok :14::14::14:4 saat olucek nerdeyse bol suda içsen kardeşim wc sorunum çözülmüyo eşim geç gelicek kandrıryımda onu ben akşamları yürüyüşe gidelim akşamda evde beni çalıştırsın spora bir ara böle spor hocam olmuştu nede vucudum sıkıılaştı benle ilgilendi vermiştim yedikelrim io ayarlamıştı işe gitmeden 1 ayda hatırlıyourm 8 kilo verdigimi sarkmadan vucudum mekik çekiyim ben en iyisi spor aletlerimi arytık çıkarıyım oruç girdi diye kaldırmıştım savaş baltalarımı çıkarıcam kızlar çok hırs yaptım eşim strestende deid yapar vucud dedi :53::53::53:
canım hem regl hem wc sorunu
2-3 kaşık arası bir makarna

meyve 3 dilim elma--2 dilim şeftali:56:
afiyet olsun canım
canım aralarında ne kadar olsunki:44::44:ne güzel karatay yapıyodum veriyodum he birşey olmuyacagını bilsem yapıcem:53::53::53:
iki diyeti aynı hafta içinde yapma bence.önce pirinci dene haftaya perşembe mesela.sonraki hafta salı çarşamba perşembe 3 gün tavuk yap

canım dukan yapmak nasıl bir duygu bende kepek unu var onu kerp yapsam ne olur yagsız sütüm varda:16::16:yarına kahvaltıda yapsam ne olur hem dok tutuyo onuda diyetimde yiyodum kilo veriyodum ah ah eski günler :27::27:

Canim ben dukani seviyorum menusu cok zengin ama dukan hayatindan yag seker tuz un karbonhidrat cikarttiriyo ve uzun sureli kalici bi diyet hani sagligina sakincasi olmicaksa birak herseyi bayramdan sonra yap derim ben sana yardimcida olurum ama protein agrlikli yemen uzun bi ssure sana iyi gelirmi buda var arastrman lazim cocugun icin yani

Saphiram sen mindivan macununu ne sure kullandin? Dogrumu dedim bu arada mindivandi dmi:)

1 kavonozu bitirdim işte canım.Gitgide etkisi azaldı.O yüzden tekrar almadım.o da diğer çaylar gibi bağırsakları tembelleştiriyor olabilir çünkü içeriği o çaylardan zaten.doğru canım :)

1 kavonozu bitirdim işte canım.Gitgide etkisi azaldı.O yüzden tekrar almadım.o da diğer çaylar gibi bağırsakları tembelleştiriyor olabilir çünkü içeriği o çaylardan zaten.doğru canım :)

Içinde ne varki benim çayda yaparmi oyle ya ben bir ay bitti heralde hala super bi sindirime sahibimde ondan sormustum

canım hem regl hem wc sorunu

afiyet olsun canım

iki diyeti aynı hafta içinde yapma bence.önce pirinci dene haftaya perşembe mesela.sonraki hafta salı çarşamba perşembe 3 gün tavuk yap
:27::27::27::27:canım regli evet wc sorunu evete saat 4 içtim şurubu bu saat oldu tık yok:53::53::53:müshil bile fayda etmedi wcme bende bir anorallik var zaar :60::60::60::60:ne vücudum varmış yaw:30::30:canım benim 1 hafta arayla yapalım ozaman dur sen :27::27:
Canim ben dukani seviyorum menusu cok zengin ama dukan hayatindan yag seker tuz un karbonhidrat cikarttiriyo ve uzun sureli kalici bi diyet hani sagligina sakincasi olmicaksa birak herseyi bayramdan sonra yap derim ben sana yardimcida olurum ama protein agrlikli yemen uzun bi ssure sana iyi gelirmi buda var arastrman lazim cocugun icin yani

canım bayramdan sonra dukanıda yapalım anasını satam birde onun tadına bakalım :27::27:dememe tahtası kopay oldum varsın onuda yapak ne kaybedricez gel vatandaş dukana gel:60::60::60:kapayı yemiş paşaya gel:32::32::32::32:herşey evlatlarım için aslında karatyda iyiydi emme yumurta zeytin yasak bizlere:18::18:onuda deniyim olmadı ben hiç birş yemiyim :60::60::60:su diyeti yapayım en iyisi yat kalk su:27::27:

dünün sayımı
saphıra....22
ananee....30:nazar::46:
paşam.....11
mai.........9
ipek........27
nev........6
yağmur...3
maviyeşil..10
yeşilerik....5
shopaholic..6
gerbera......1:18::17:

Son düzenleme:
Selam kızlar:54:
Bu elma soda diyetinde elmanın belirli sayısı var mı acaba,ben yiyemiyorum.
ilk gün 1 ikinci gün 2 dünde 1 tane yiyebildim,acaba çok mu yemeli,özel bir etkisimi varki:26:
Özel bir etkisi olduğunu sanmıyorum canım,denemeye başladın demek.Bize de yazsana tartıdan ne haber,gerçekten dedikleri kadar etkili miymiş?

kızlar ben geldim :43::43::43::43:okadar kötü bir gece geçirdimki aglamaktan gözleirmin pınarları kurudu desem yeri eşimle nede romantik bir gece geçirdim kavga dövüş :43::43:dövüş dediysem dövmedi ama öyle sözler dediki dövse yeridir inanın saat erken olsaydı çeker giderdim evden yüzünü göresim yok inanın :14::14:dün güzel güzel konuşuyoduk telefon geldi 2 saat konuşurmu bir insan ya:53::53:neymiş iş kovalıyomuş kızdım bende kapa dedim kapatamam ayıp olur dedi sonra yanımdan kalktı gitti balkona önce tuhafıma gitti sonra dedim bu neden yanımdan gitti :53::53:yemek odasına gittim biriyle konuşuyo gülüyo filan tamam gelirim yarım o işide haallederiz sen üzülme diyor sonra aklıma acabamı benimi boynuzluyo dedim ana beni yakaladımı sana dinliyorumd iye dedi sen ne yapıyosun dedim kim susu dedi git ayıp olucak dedi telefondakine yok dedim sen beni beyenmiyorsun aldatıyormusun dedim aglamaya başladım biz kadınlar abartmayı severizya neyse sinirlendi kafayı yedin sen dedi sonra telefondaki sesi dışarı verdi erkek seni sonra nasıl utandım ne yapayım kıyı bucak kaçıyo bende başka zannettim oda iş ayarlamaya çalışıyomuş 25 dairelik bir yer var onu almaya çalışıyomuş bir nevi ihaleye girmiş :30::30:olursa allahım bütün borçlarım biticek işşallah :16::16:sonra sen telefonu kapa geldi yanıma ne oluyo sana dedi deidm ne kızıyosun yermi benim koca agzına geleni saydı bıktım senin bu kıskançlıklarından dedi ben istesem salakkmıyım konuşuyum burda dedi ruhun bile duymaz dedi:53::53:sen bana ateşi ver allahaım tutmayın beni deidm sen dedim zetn bu aralar benide boşladın tam oturuyoruz telefonlar durmuyo :53:adam iş ayarlamaya çalışıyomuş ben neler düşünüyorum :50::50:sonra olay kapandı hayde bu sefer eskilerden konuşuldu annesinden konu açıldı eltim iftar vericekmiş bende gitmem yaptıklareı aklımdan çıkmıyo dedim ordan bir girdik annesinden çıktık vs hayde halaya gene kavga çıktı ban gülerekten seni ban sayıylamı verdiler dedi bende sinirimden aglamaya başladım oda agla dur bıktım artık bu eskileri açmandan dedi agızlarını payını vermez beni onlara karşı ezer sonra son kapışma sinirlendim kalktım yanından yolla beni memlekete gidicem sen ne yaparsam yap burda deidm:14::14::14:kafayı yeme göndermicem dedi sonra bebekl borç derken kavga ettik aglaya aglaya oturma odasına gittim paşayla köpügü ilaçlamaya dedim evliligin çatırdıyo haberin olsun dedim eşime o ne demek dedi sen anlarsın dedim sinirimden agladım durdum geldi yanıma git dedim birdaha romantik takılmayı düşünmüyorum :14::14:
sabah kalktı öperekten uyandırdı hoş gittim erken yattım o gelşmedi yataga geç geldi sarıldı yanaştırmadım :47::47:sabahta öptü dedim kilo bildirimi var deidm sevineekten kahvaltımı yapmadan dedim bir tartılayım wc girdim çıktım tartıldım oda neyyyyyyy:53::53::53::53:85 kilo yok canım ya yanlış dedim ötekinde tartıldım ana gene 85 kilo sonrasını siz düşünün sinir krizleri geçirdim eşim geldi odadan canım ne olud aglama kriizinden brişey diyemedim adama :43::43::43:ya deidm baksana şuna ya su içmedim adet oldum olalı yemek desen oda yok sizlere yazıyorum ne yedigimi :43::43::43:kaçamak desem oda yok neden kilo aldım ben dedim ben aglamakla meşgulken eşim sarıldı paşa adettsin vucudun su toplamış şişsin ebbegim yapma böyle dedi sonra dedim ben bebegime kavuşamıcam 80 gören ben 85 gördüm dedim :43::43::43:yemedigim halde dedim yesem içim yanmıcak kaçamak yapsam yanmıcam dedim iftarlara davet edildim kaçamak bile yapmadım neden 85 kilo allahım:43::43::43::43:ben yavruma kavuşamıcam şurda eylüle ne kaldı anne olamıcakmıyım ben :14::14::14:5 kilo var diye sevinirken ettimi sana 10 kilo agladım durdum sinir kiri geçirdim kahvaltıyı yemedim eşim hazırladı zorla yedirdi ilaç içmesem varya yemicem ölüm orucu tutucem ne olur biri birşey desin kafayı yiyecegim ne yapsamda bu kilolardan kurtulsam ben bebegime istiyorummmmmmmm:14::14::14::14::14::14:bugün çok agladım strese griidm hoş dünden beri kötüyüm kendimi biryerlerden atasım var ya:14::14:
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-yeşil çay
4-kibrik kutsuundan küçük peynir
5-5 yeşil zeytin
kahvaltım bu ilaçlarımıda içerim okadar bu günden sonra ölüm orucuna başlıyorum işte o kaaaaaaaaa:47::47::47::47:
Kıyamam canım ben sana ya,Allah yardımcın olsun,Rabbim baharları getirsin yuvana :70:

Canlarım size bahsetmedim..bu bayram tatile gidiyoruz 4 günlüğüne..normalde bayramlarda olması gerektiği gibi bayramı ailelerimizin büyüklerimizin yanında geçirirdik ama eşimin işinden dolayı esnaf oldugu için dükkandan ayrılamıyor çok kısıtlı tatil yapabiliyoruz ve normaldede benim de bayramda nöbetlerim oluyor ..bu bayramda Antalya da olucaz..arefe öğlen gidiyoruz...çok güzel bir tatil geçirmek istiyorum kafamı dinlemek hiçbişiyi düşünmemek..umarımmm açık büfelerde kendimi frenleyebilirim...
Harikaaaa,açık büfeyi filan düşünme,4 gün diyet de düşünme,tadını çıkar canım :70:

Yok canım tavuk yemiyorum,akşamları ızgara yada sebze yemeği diyordu ben sebzeyi tercih ediyorum.
İlk gün başıma ağrı girdi açlıktan :) ama 2. 3. gün ve bugün hiçbişe yok,gayet rahatım. Elmayı zorla yiyorum inan. Sodayı akşama kadar 3 tane içiyorum ama elma zor valla,canım hiç istemiyor. Bende acıkırım diye düşünmüştüm ama acıkmıyorum,fena haldede canım sıkkın,sanırım o yüzden iştahım kesik...
Heryşeyden kaybediyorum bari sıkıntım burda işe yarasın:37:boğazımı kessin kilo vereyim :)
4.günüm ve hiç kaçamak yok,1 hafta içinde zaten ne kadar etkili olduğu belli olur. Szilerlede paylaşırım.
Tokluk hissi veren o gazı alınmış soda diyormuş uzman,gerçekten merak ettim,verdirme oranı nasıl?

biz o diyeti soda tavuk şeklinde yapalım diye düşündükte :44: ama elmayla gerçekten acıkmıyorsan ilginç,:70:
Canım uzman tokluğun sırrının gazı alınmış sodada olduğunu söylemiş,sanırım ondan.Ama biz yine de tavukla yapalım,tavuk göğsünün kalorisi çok az zaten,hem de açlık hissetmemiş oluruz :70:

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:
Liste çıktı meydaneee :1:

Son düzenleme:
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83/82.6/0.4/%0.48)
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması=

Özel bir etkisi olduğunu sanmıyorum canım,denemeye başladın demek.Bize de yazsana tartıdan ne haber,gerçekten dedikleri kadar etkili miymiş?

Kıyamam canım ben sana ya,Allah yardımcın olsun,Rabbim baharları getirsin yuvana :70:

Harikaaaa,açık büfeyi filan düşünme,4 gün diyet de düşünme,tadını çıkar canım :70:

Tokluk hissi veren o gazı alınmış soda diyormuş uzman,gerçekten merak ettim,verdirme oranı nasıl?

Canım uzman tokluğun sırrının gazı alınmış sodada olduğunu söylemiş,sanırım ondan.Ama biz yine de tavukla yapalım,tavuk göğsünün kalorisi çok az zaten,hem de açlık hissetmemiş oluruz :70:

Liste çıktı meydaneee :1:

:43::43::43:işşallah canım birgün emelime kavuşup işşallah diyecegim sizlere başardım ebbegimi kucagıma aldım diye sevinicem mutlulugumu paylaşıcam ama yardıma ihticacım var her hafta birinizi yaptıgı diyeti yapıyım diyorum en çok hangisinden veirisem onu uygulayım deyom :27::27:ner dersiniz:14::14:

:27::27::27::27:canım regli evet wc sorunu evete saat 4 içtim şurubu bu saat oldu tık yok:53::53::53:müshil bile fayda etmedi wcme bende bir anorallik var zaar :60::60::60::60:ne vücudum varmış yaw:30::30:canım benim 1 hafta arayla yapalım ozaman dur sen :27::27:

canım bayramdan sonra dukanıda yapalım anasını satam birde onun tadına bakalım :27::27:dememe tahtası kopay oldum varsın onuda yapak ne kaybedricez gel vatandaş dukana gel:60::60::60:kapayı yemiş paşaya gel:32::32::32::32:herşey evlatlarım için aslında karatyda iyiydi emme yumurta zeytin yasak bizlere:18::18:onuda deniyim olmadı ben hiç birş yemiyim :60::60::60:su diyeti yapayım en iyisi yat kalk su:27::27:
Bacim sen bir iki yil yapcanmi diyet?
:27::27::27::27:hangi çaymış o diyiverin aban bende içem :30::30:

9hayat çayi sekerim:)

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması=
0.4 kg.Aslında bunu bekliyordum.Bu hafta moralim iyi değildi belli etmemeye çalıştım ama,diyetten koptum bu hafta.Size bahsettiğim çok severek terketmek zorunda kaldığım adam,birkaç gündür arıyor bayramdan sonra yüzükleri takalım diye.Elbette hayır dedim,çünkü bana yaptıkları hiçbir bayanın haketmeyeceği şeylerdi ama yine de sevgi işte,insan allak bullak oluyor hayır dese de.Beraberken çok üzdü,evlensek bir ömür üzecek.O'nsuz eksiğim,mutsuzum ama O'nlayken de çok canım yanıyor,iki mutsuzluk arasından hayır demeyi,ailemin üzülmemesi seçeneğini seçtim sanırım ben,gitsem canım yanacaktı kalsam hayatım ben canımı yaktım,ne biliyim işte.Velhasıl 0.4 kg :43:

:43::43::43:işşallah canım birgün emelime kavuşup işşallah diyecegim sizlere başardım ebbegimi kucagıma aldım diye sevinicem mutlulugumu paylaşıcam ama yardıma ihticacım var her hafta birinizi yaptıgı diyeti yapıyım diyorum en çok hangisinden veirisem onu uygulayım deyom :27::27:ner dersiniz:14::14:

Canim ilk hafta deglki bi diyeti duzenli yapsan uzun sure asil o zaman duzgun verirsin ya

Bacim sen bir iki yil yapcanmi diyet?

9hayat çayi sekerim:)

canım kendimi bildim bileli diyetteyim bebem ben :60::60::60:daha ne diyim :27::27::27:
kız bu çayı nerden buluruz :27::27::27:faydası varmı kanıt varmı:27::27::27:ben kaç kilo veirirm :32::32:kafayı yedim ben :60::60:doktorum kendi haline bırakın dedi beni beni bana bırakın yok bırakmayım korkarım:18::18::18:wsiz olmasydınz ben kiloları veremzdim sizler yarya gelin hepinizde buraya bakalım benim tombul kollarıma hepinize bir sarılıyım :48::48::48:öpüyüm birde hepiniiz:38::38::38:iyiki varsınız yaw:43::43:

0.4 kg.Aslında bunu bekliyordum.Bu hafta moralim iyi değildi belli etmemeye çalıştım ama,diyetten koptum bu hafta.Size bahsettiğim çok severek terketmek zorunda kaldığım adam,birkaç gündür arıyor bayramdan sonra yüzükleri takalım diye.Elbette hayır dedim,çünkü bana yaptıkları hiçbir bayanın haketmeyeceği şeylerdi ama yine de sevgi işte,insan allak bullak oluyor hayır dese de.Beraberken çok üzdü,evlensek bir ömür üzecek.O'nsuz eksiğim,mutsuzum ama O'nlayken de çok canım yanıyor,iki mutsuzluk arasından hayır demeyi,ailemin üzülmemesi seçeneğini seçtim sanırım ben,gitsem canım yanacaktı kalsam hayatım ben canımı yaktım,ne biliyim işte.Velhasıl 0.4 kg :43:

Canimm keske soguyarak birakabilmis olsaydin Allah yardimcin olsun ya hep uzenleri seviyoruz zaten hata bizde:( nasil atlatabilceksin bunu canim kilondan onemli mutlulugun ama hani bi daha deneyip soguyana kadar surdursen bari sana tersmi olur sevginin bitmesni beklesen

canım üüzlme bebem ya inan herşeyi kalbinde bulucaksın insan kalbine yenilince:14::14: beyni basmıyo bazı şeylere hem mantık bir yerde biti eger çok seviyorsan devam et derim yok dersende telini degiştir derim ben :43::43:allah yardımcın olsun işşallah kardeşim gönül işleri çok zor :43::43:rabbim sana senin gibi kalbi güzel anlayışlı fedakar bir eş nasip etsin işşallah:16::16::16:

Içinde ne varki benim çayda yaparmi oyle ya ben bir ay bitti heralde hala super bi sindirime sahibimde ondan sormustum

dünün sayımı
saphıra....22
ananee....30:nazar::46:
paşam.....11
mai.........9
ipek........27
nev........6
yağmur...3
maviyeşil..10
yeşilerik....5
shopaholic..6
gerbera......1:18::17:
eline sağlık canım :16:
ananeecim tebrikler :46:
yağmur izinliydi zaten
gerbiş ne korkuyon yavrim :1: eşya topluyoruz diye yazmıştın ya :34::16::16::16:
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması=
tebrik ederim canım,hiç gitmemesinden çok çok daha iyidir bunu hepimiz biliyor ve yaşıyoruz :nazar::nazar::nazar::16:

üzüldüm canım..böyle aşk acısı da çok zor bir şey.hiç oluru yok mu bu işin,enişte alamaz mı gönlünü senin de ailenin de :31:

eline sağlık canım :16:
ananeecim tebrikler :46:
yağmur izinliydi zaten
gerbiş ne korkuyon yavrim :1: eşya topluyoruz diye yazmıştın ya :34::16::16::16:

tebrik ederim canım,hiç gitmemesinden çok çok daha iyidir bunu hepimiz biliyor ve yaşıyoruz :nazar::nazar::nazar::16:

üzüldüm canım..böyle aşk acısı da çok zor bir şey.hiç oluru yok mu bu işin,enişte alamaz mı gönlünü senin de ailenin de :31:

:5::5::3::44: hani bennn:d

Back
X