canım şu pirinç lapasını bir günlük yazın şurayada uygulayayım bebeler çaylarıda yazın bir deniyeyim bakalım fark edicekmi bu ay çok şişti biryerlerim ya eteklerimin içine olamıyorum nedenseevet canım ben d eçok üzüldüm
ne oldu yazacaktım ama devamını okudum yazmışsın
canım nasıl yani anlamadım ben,tüm 1 ve 2 elmayla mı durdun?acıkmadın mı?ben kesin bir yerlerde yığlır kalırdım
acıktıkça yiyorsun elmadan
canımmm benimmmm asıl bu takımda olduğum için ben şanslıyımmm ben de sizi çok seviyorummmm
ah canım benim yaa inan yanıda olsam beraber ağlardıkcanım regl döneminde olduğundan çok çıkmışsın.bak yapıyoruz memnun kalıyoruz hepimiz,sen niye yapmıyorsun şu pirinç lapasını???çaylarını da içtin mi eminim çok fakedersin yarına kadar moralin düzelir
![]()

canım eşim dünya iyisi biri allah vatr üstüme çok düşüyor ama kısançlık yapıyorum nedense şeytan aldatıyo işte korkuyorum beni bırakır diye geçen kızımı dogurdum çok agladım ne olur beni bırakma dşye buda gittidiye ne yapayım korktum dikişe ramen durmadıya boşar dedim çocuk olsun olmasın ben seni seviyorum diyor ama evlat istemezmi kardeşinin 2 çocugu var ogün eltim 3 istiyor kaynanam yap diyor diyor yapsammı diey ban soruyo allah var ne şekilde sorduPAŞACIM cnm aynı şeyi çok zaman ben de eşime yapıyorum anlamadan dinlemeden bıdrdıyorumcanım üzülmee..ayrıca regl döneminde oldugun için mutlaka ödem sorunun var 2 kilo kadar....bitince inecek kilon...