Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim olabilir.. her birimizin zor zamanı olabilir.. buna asla bir şey diyemem.. en önemli şey senin iyi olmandır..

tatil kafa toplama güzeldir.. listedeyken habersiz bırakmak kötüdür..

en kötü bana dersin "miu kafamı toplayacağım. listedeyim biliyorum . diyetimi asla bozmuyorum ama kendime geleyim.. kk ya hiç girmeyeyim.. " eyvallah derim ben buna.. sadece bana whatsapp dan bile menünü göndersen yeterdi..

haberli.. ama menünü en azından bilirdim kuzu..

derdim bu benim.

anlatabiliyor muyum?

listeden çıkartmıyorum şuan hayır.. sen istersen ancak öyle.. çünkü uyarıları kuralları yazdım.. bundan sonrasında olursa çıkarırım şuanda değil..

yeni hafta yeni güzellikler olsun ve iiyi ol

silkelenip kendine gel ve önümüğze bakalım Neslihan.. kötü olalım diye yazışmıyoruz ki burada.. burada birbirimizin iyiliğinden başka ne istiyoruz..

olmayan bir şey mi yazdım? kafamdan mı uydurdum? ya da yanlış mı gösterdim simay?

yok yani olanı yazdım ben. bunu ben yapmadım ki sen yaptın..

tek tek uğraşıp mesajları tarayıp döküm yaptım. derdim ne ola ki?

sen bana neyi söyledin?

menü vermeyeceğini mi?
takıma hiç uğramadığın günler olacağını mu?
yoo böyle anlaşmadık.

menüyü copy-paste yapmak 30 sn en fazla..

dediğin gibi olsun.

Mium ben hep böyle kilo verdimdi yine öyle sandım ama olmadı bide sporlarım var kız yapmadığım perşembe ve salı bu hafta gerisi var.şimdi ben bu hafta reglden ılduğunu biliyorum sen bana bi de hele ekemği tamamen mi çıkartıcam gerçekten kuralları bilmiyorum tadına baktım derken tadı tuzu olayı zaten hazır aldım çoğu şeyi bi börek kendim yaptım onun tadına kenarından bölüp yedim.başka yoktu.neyse şimdi sen bana de nasıl bi plan izleyim ekmek makarna pilav vs saatler nasıl olacak kaç öğün yapmalıyım gerçekten sıfırladım bu hafta bi deneyelim olmazsa haftaya çıkart olurmu

Kendimi toparlamam lazım zümredeyim ...

Cok dokundu ...
senin bu haftaki takım durumunu yazdım simay.. kendi yaptığın kendine mi dokundu bu durumda?

aradım açsana len

anlatacam sana hepsini

kutsal salı pazarını kaçıran ben daha kutsal cuma pazarına gidiyorum
yarın eşim balığa gitmezse beni denize getirecek
hepinizi öpüyorum

oyyy kolay gelsin güzel alışverişler

Beni yanlis anlattın veya olmayan birseyi yazdigini iddaa edcek hic birsey yazmadim ki ..
Tam tersi emek verip menuleri aramıssin dedim..
Ben cok yogun oldugumu bir cikis yolu bulmaya calistigimi belirtmistim.
Menuleri vermeme gibi bir anlasma tabiki yapmadik yapamayizda..

Dedigin gibi olsun derken ??

senin bu haftaki takım durumunu yazdım simay.. kendi yaptığın kendine mi dokundu bu durumda?

aradım açsana len

anlatacam sana hepsini

oyyy kolay gelsin güzel alışverişler
Evet farkindayim mium bunlarin kendime faydasi var size yok bununda farkinda ve idrakindeyim .. aksiliklerimi anlattim bende sadece ..

Ben kanaatkar karıyım

e ama dokundu falan diyorsun
oturup baştan okuyorum mesajı ne dedim acaba kalbni kıracak diye.. başım ağrıdı çok zaten..
izne çıkar dedin ona diyorum
Evet farkindayim mium bunlarin kendime faydasi var size yok bununda farkinda ve idrakindeyim .. aksiliklerimi anlattim bende sadece ..
ben de işte olması gerekeni ve yapılanı anlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…