- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkür ederim Begüşümbende sana ballı çörekcik
Diyecektim ağzımdan aldınyıkama yağlama bugünde tamam çok şükür
Kırmızılı ben aşırı seksi kırmızı severimSen de nehirde burdaEki Görüntüle 2178156 ;D
dokunmasın,bazen bunları duymak gerekiyo o zaman daha çabuk toparlıyo insanKendimi toparlamam lazım zümredeyim ...
Cok dokundu ...
artık vakti gelmiştiDiyecektim ağzımdan aldın
oo yakışır kuzumaKırmızılı ben aşırı seksi kırmızı severim
Sevgili kaptanım, 1 Temmuz’dan beri buradayım. Beni az çok tanımışsındır diye düşünüyorum.. Bu hafta dışında bu şekilde uğramadığım hiçbir zaman olmadı.. Listede olduğum zaman için de liste dışıykende.. Şimdi yazacaklarım bahane gibi gelebilir.. Ama menü yazmak zorundaydım haklısın.. Bu konuda %100 haksızım.. Sadece şu 1-2 aylık samimeyetimize dayanarak ve seni de diğer arkadaşlarımı da mahcup ettiğim için kendimi anlatmak zorunda hissediyorum.. Geçen hafta hayatımın psikolojik olarak en sıkıntılı haftasıydı.. Sonra bu tatil çok spontane gelişti.. Tatile geldim.. Kafamı toplamam için bana çok iyi geldi.. Ama inan buraya yazmak, arkadaşlarımla konuşmak hatta tv izlemek bile istemedim.. Sadece uyudum ya da yüzdüm kısaca.. İnan diyetimi gerçekten bozmadım.. Sadece ben wc konusunda bulunduğum yeri yadırgıyorum.. Daha ne kadar açık yazabilirim bilemiyorum bu konuyu ama 5 gündür çok ciddi bir wc sıkıntım var.. Yine de menü yazmamam konusunda haksızım.. Biliyorum burada gönüller bir... Ben de burada olmaktan, sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum.. Bu haftaki gibi bir durumu Allah korusun hayatımdaki çok çok ekstrem bir durum olmadığı sürece tekrar yaşanmayacağının garantisini verebilirim... Şu eylül ortasına kadar full konsantre buradayım inşallah.. Tekrardan senden ve diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum.. Haa derseenn ki sana karşı güvenim bitti, listeden çıkartıyorum.. Kararına saygım sonsuzdur.. Sevgilerimle
Bugün bana çok yüklendin çok yazdın kuzucuğum aynı performansı onlar için de bekliyorum çok fenalardayım. Keşke geçen cuma geri gelse keşke..Halen sindiremiyorum gerçekten niye böyle şeyler yaptığıma yediremiyorum kendime..
Yazıp yazıp sildim
Cok ama cok üzgünüm @MiuLego
Çunku ne soylesem bahane olarak görülecekse kendimi anlatmayayim ...
Bise diyemiyorum haklısın menu yazmama meselesi eve gec gidip spor yaptiktan sonra yazayim mantigindan dolayi aksadı.
( klimacilarin gelip evimi toz toprak icinde birakmasi iki gun , banyonun yukardan su akitması ortalik su yeri ,dün ruzgarla carpan kapinın caminın koridora odaya mutfaha yayilması hep is is is aksilikler cikmasi bu hafta beni mahvetti )
Su an is yerindeyim ve sanal ortamda yedigim bu laflar bogazima dugumlendi ve bulanik bulanik yazıyorum ..
Emek emek bunun cok ama cok iyi farkindayim farkinda olmasam su an boyle uzulmezdim zaten ..
Hic bilmedigim yerde aman diyetime uyayim diye evden zaman bulup hazirlayamadigim icin sut yogurt muzla idare ettim evet menu yazmadim haklisın ama sana bunlari yaptgimi soylemistim ...
Beni listeden çıkartabilirsin % 1 ile takimımı geriye çekmek istemem ...
Mium ben hep böyle kilo verdimdi yine öyle sandım ama olmadı bide sporlarım var kız yapmadığım perşembe ve salı bu hafta gerisi var.şimdi ben bu hafta reglden ılduğunu biliyorum sen bana bi de hele ekemği tamamen mi çıkartıcam gerçekten kuralları bilmiyorum tadına baktım derken tadı tuzu olayı zaten hazır aldım çoğu şeyi bi börek kendim yaptım onun tadına kenarından bölüp yedim.başka yoktu.neyse şimdi sen bana de nasıl bi plan izleyim ekmek makarna pilav vs saatler nasıl olacak kaç öğün yapmalıyım gerçekten sıfırladım bu hafta bi deneyelim olmazsa haftaya çıkart olurmuCUMA: takıma girilmiş menü var aşağıda:
Bi dl ekmek
Klasik kahvaltı
Akşam
Kalan menemen bi dl ekmek
Başka bişey yok yiyebileceğim şey yoktu kv gözleme yapmıştı
su yok
spor yok
VE HER İKİ ÖĞÜNDE DE EKMEK VAR. akşamları ekmek yiyor myuz ahu?
CUMARTESİ: MENÜ YOK!
bana aşağıdaki mesajı yazdın:
bu listeye gireceğin zaman ben sana beni zamanında üzdün şimdi öyle olmayacak değil mi dediğimde sen bana olmayacak sözünü vermedin mi.. %1 sözü de dahil?
PAZAR: TAKIMA GİRİLMİŞ 1-2 MESAJ VAR
MENÜ VAR AŞAĞIDA:
Pey-zey
Dom-sal-bib
Bi dl ekm
İkindi
Çorba
Yeşil fasulye
İki dl ekm
Akşam
Yoğurt kürü
Su 2,5
Spor yapınca yazarım
@Whiteblacklife
ÇORBA NE ÇORBASI
YEMEK MİKTARLARI YOK
MESAJIN:
İkindi beş gibiydi toplamda 3 dilim ekmek içinmi kırdın o kadar puanı.canım bence diyete yeni başlamam yolumun uzun olduğunu gösterir birden ekmekleri karbonları sıfıra indiremem ilerde elimde koz kalmaz spor yaparken vücudu kıtlığa sokmamak gerektiğini düşünüyorum haftasonu benim açımdan çok iyi geçti sen her ne kadar dört puan versende ben haftasonunu iyi atlattığımı düşünüyorum
aç kalmazsan zaten vücut kıtlığa girmez.. protein yersin sebze yersin.. diyetin başında değilsin sen belki de hepimizden tecrübelisin.. zaten +10 kilon var karbon yemeni gerektiren ne durum var? zaten gidecek kilo? ileride sorun çıkacak diye ekmek karbon mu yiyeceğiz.. e gelsin o zamanlar bakalım bir ya.. bakalım durunca çare düşünelim.. mali 40 kilo verdi.. durmadı. sağlıklı beslenme+spor varsa genelde durmuyor.. neden dursun.. nasılsa duracak ileride diye şimdiden karbon azaltmamak ne demek yani.. bu düşünceyi asla kabul etmiyorum. HELE Kİ LİSTEDEKİ BİRİSİ İÇİN ASLA! sen yersen ben lsiteden herhangibirine nasıl yeme derim? ne diyim de yeme diyim ne hakla? listede kısıyoruz basit net. ama liste dışı keyfi gönlümüze göre kilo vereceksek kısmayız. liste kuralı belli değil mi ahum?
PAZARTESİ: menü yok sanırım
SALI: menü var gününde aşağıdaki menü:
11:00
Omlet
Yarımdan az ankara simidi
Pey zey
Domates salatalık
Akşam 18:00
Bir tavuk but
Salata
Su dışarda olduğumdan sayamadım
Spor 3 saat avm yürüyüşü
@nehirnil111 @Whiteblacklife
öncelikle bir önceki günün menüsü verilmiş aşağıda:
Klasik kahvaltı
Bi dl ekmk
Akşam
Et güveç
Çorba
Bi dk ekmek
Partide pasta vs yemedim
Sadece yaptıklarımın tadına baktım
Su 2 falan olmuştur
Spor yapamadım
yaptıklarımın tadına baktım nedir abi? neyin tadına baktın? neler yedin? ne kadar tattın? cıs cos var mıydı?
azcık poğaçadan azcık kekten azcık mercimek köftesinden mi? böyle belki.. böyleyse facia ya çarşamba için..klasik kahvaltı içeriği nedir.. herbir gün ayrıntılı istiyorum ben her bir gün.
veeeeeeeee SPOR YOK. Spor yok ama ekmekleri yemekten hem de çorba ile aynı öğünde ekmek yemekten de geri kalmamışız.
klasik kahvaltı
Avuç içi kadar tost
Akşam
Kabak çorba
Yoğurt
Bi kaç parça et haşlama
Su ikiye yakın
Spor 45 dk eliptik
20 dk egzersiz
120 dk normal yürüyüş
@nehirnil111
spor Allahtan var
şimdiiiiiiiiiii
ahu sence bu -300 regl yüzünden mi?
yoksa menüler yüzünden mi?
sen listede böyle olacaksan bana fikir verir misin ben millete meyve bile yedirmiyorum
nasıl yeme diyeyim?
neden diyeyim?
hangi yüzle?
bu apaçık yediğin için gelen az eksi!
başka bahanesi yok ki.
regl ile ilgisi de yok bence..
her ay regl geldi gelecek derken 1-2 haftayı böyle mi geçireceğiz..
listede böyle beslenmiyoruz ki kuzu.. biliyorsun beni.. eskiden de şimdi de.. aynıyım yani..
ben böyle besleneceğim miu diyorsan liste kaldırmaz evet.
bu konuda kararını bana söyle de listeyi paylaşacağım. ona göre izne ayıracağım..
kendi kurallarına göre diyet yapıp listeyi hiçe sayarsan olmaz çünkü.. o zaman liste dışı diyet yapmak lazım..
listenin de kuralları var.. diğer arkadaşlara sorumluluğu var.. hem bana söz vermiştin.. perşembe günü tost yiyorsan o söz çöp! anlamsız yani.. kabul etmem mümkün değil.
ne diyorsun?
Bence deartık vakti gelmişti
oo yakışır kuzuma
Harika git gitkutsal salı pazarını kaçıran ben daha kutsal cuma pazarına gidiyorum
yarın eşim balığa gitmezse beni denize getirecek
hepinizi öpüyorum
İnsallah bakalimHarika git git
senin bu haftaki takım durumunu yazdım simay.. kendi yaptığın kendine mi dokundu bu durumda?Kendimi toparlamam lazım zümredeyim ...
Cok dokundu ...
aradım açsana lenMium ben hep böyle kilo verdimdi yine öyle sandım ama olmadı bide sporlarım var kız yapmadığım perşembe ve salı bu hafta gerisi var.şimdi ben bu hafta reglden ılduğunu biliyorum sen bana bi de hele ekemği tamamen mi çıkartıcam gerçekten kuralları bilmiyorum tadına baktım derken tadı tuzu olayı zaten hazır aldım çoğu şeyi bi börek kendim yaptım onun tadına kenarından bölüp yedim.başka yoktu.neyse şimdi sen bana de nasıl bi plan izleyim ekmek makarna pilav vs saatler nasıl olacak kaç öğün yapmalıyım gerçekten sıfırladım bu hafta bi deneyelim olmazsa haftaya çıkart olurmu
kutsal salı pazarını kaçıran ben daha kutsal cuma pazarına gidiyorum
yarın eşim balığa gitmezse beni denize getirecek
hepinizi öpüyorum
canım benim olabilir.. her birimizin zor zamanı olabilir.. buna asla bir şey diyemem.. en önemli şey senin iyi olmandır..
tatil kafa toplama güzeldir.. listedeyken habersiz bırakmak kötüdür..
en kötü bana dersin "miu kafamı toplayacağım. listedeyim biliyorum . diyetimi asla bozmuyorum ama kendime geleyim.. kk ya hiç girmeyeyim.. " eyvallah derim ben buna.. sadece bana whatsapp dan bile menünü göndersen yeterdi..
haberli.. ama menünü en azından bilirdim kuzu..
derdim bu benim.
anlatabiliyor muyum?
listeden çıkartmıyorum şuan hayır.. sen istersen ancak öyle.. çünkü uyarıları kuralları yazdım.. bundan sonrasında olursa çıkarırım şuanda değil..
yeni hafta yeni güzellikler olsun ve iiyi ol
silkelenip kendine gel ve önümüğze bakalım Neslihan.. kötü olalım diye yazışmıyoruz ki burada.. burada birbirimizin iyiliğinden başka ne istiyoruz..
olmayan bir şey mi yazdım? kafamdan mı uydurdum? ya da yanlış mı gösterdim simay?
yok yani olanı yazdım ben. bunu ben yapmadım ki sen yaptın..
tek tek uğraşıp mesajları tarayıp döküm yaptım. derdim ne ola ki?
sen bana neyi söyledin?
menü vermeyeceğini mi?
takıma hiç uğramadığın günler olacağını mu?
yoo böyle anlaşmadık.
menüyü copy-paste yapmak 30 sn en fazla..
dediğin gibi olsun.
Beni yanlis anlattın veya olmayan birseyi yazdigini iddaa edcek hic birsey yazmadim ki ..canım benim olabilir.. her birimizin zor zamanı olabilir.. buna asla bir şey diyemem.. en önemli şey senin iyi olmandır..
tatil kafa toplama güzeldir.. listedeyken habersiz bırakmak kötüdür..
en kötü bana dersin "miu kafamı toplayacağım. listedeyim biliyorum . diyetimi asla bozmuyorum ama kendime geleyim.. kk ya hiç girmeyeyim.. " eyvallah derim ben buna.. sadece bana whatsapp dan bile menünü göndersen yeterdi..
haberli.. ama menünü en azından bilirdim kuzu..
derdim bu benim.
anlatabiliyor muyum?
listeden çıkartmıyorum şuan hayır.. sen istersen ancak öyle.. çünkü uyarıları kuralları yazdım.. bundan sonrasında olursa çıkarırım şuanda değil..
yeni hafta yeni güzellikler olsun ve iiyi ol
silkelenip kendine gel ve önümüğze bakalım Neslihan.. kötü olalım diye yazışmıyoruz ki burada.. burada birbirimizin iyiliğinden başka ne istiyoruz..
olmayan bir şey mi yazdım? kafamdan mı uydurdum? ya da yanlış mı gösterdim simay?
yok yani olanı yazdım ben. bunu ben yapmadım ki sen yaptın..
tek tek uğraşıp mesajları tarayıp döküm yaptım. derdim ne ola ki?
sen bana neyi söyledin?
menü vermeyeceğini mi?
takıma hiç uğramadığın günler olacağını mu?
yoo böyle anlaşmadık.
menüyü copy-paste yapmak 30 sn en fazla..
dediğin gibi olsun.
Evet farkindayim mium bunlarin kendime faydasi var size yok bununda farkinda ve idrakindeyim .. aksiliklerimi anlattim bende sadece ..senin bu haftaki takım durumunu yazdım simay.. kendi yaptığın kendine mi dokundu bu durumda?
aradım açsana len
anlatacam sana hepsini
oyyy kolay gelsin güzel alışverişler
Ben kanaatkar karıyımSenin gibi listeli ele geçer mi :)) zamanında cnm bana da aynısını yaptı saolsun iyiki yaptım.. ben 80 kiloda diyeti bırakacaktım.. dedim hadi 75 olim 7 leri görim.. ee dedim madem bu kadar yaklaştım 68 olim en son 65te anlaştık.. hep mium sayesinde..
Beni yanlis anlattın veya olmayan birseyi yazdigini iddaa edcek hic birsey yazmadim ki ..
Tam tersi emek verip menuleri aramıssin dedim..
Ben cok yogun oldugumu bir cikis yolu bulmaya calistigimi belirtmistim.
Menuleri vermeme gibi bir anlasma tabiki yapmadik yapamayizda..
Dedigin gibi olsun derken ??
ben de işte olması gerekeni ve yapılanı anlatmaya çalışıyorumEvet farkindayim mium bunlarin kendime faydasi var size yok bununda farkinda ve idrakindeyim .. aksiliklerimi anlattim bende sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?