İnsallah bakalim
Balik diyince akan sular duruyo esim icin o yüzden bellide olmaz
Hakkıni helal et miume ama dokundu falan diyorsun
oturup baştan okuyorum mesajı ne dedim acaba kalbni kıracak diye.. başım ağrıdı çok zaten..
izne çıkar dedin ona diyorum
ben de işte olması gerekeni ve yapılanı anlatmaya çalışıyorum
varsa helal olsun daHakkıni helal et mium
Bugün ki menümü vereyim. - Cuma
SAbah 10.00
Yarım adet wasa + Domates + K.k. beyaz peynir. + 2 siyah zeytin.
Ara 12.00
Yeşil çay
Öğlen 13.45
Menemen + Salata
Ara 15,00
Mate Çayı
Akşam;
Barbunya var yiyimm mi alternatif ne yesem ? Meyva yoğurt olur mu?
Ya da Ne olabilir ki?
Yatmadan öncesinde de hibiskus içeceğim.
Su şimdiye kadar 2,5 litre oldu.
Yatana kadar 3,5 olur geçer.
Spor yürüyüş ve leslie yapacağım yapınca da yazarım.
@MiuLegoWhiteblacklife
oyy teşhise bak
çok geçmiş olsun desire
sende bebek mi düşünüyosun
%1 kuralını tutturdun.. kendini liste için kurtarmış oldun tebrik ederim.. spor yapabilsen eksi çoğalırdı elbette.. bu hafta düzenini iyice oturtursun diye düşünüyorum
kilom bugün itibari ile 71,8
minnak kiloda sabit sevdim bunu
üzülme özgecim.. tedavi sürecindesin.. bu kiloları illaki vereceğiz .. inancını kaybetme!Kilo bildirimi yapayım bari
Geçen hafta 101,5
Bu hafta 105,2
Yüzde - 3,65
@MiuLegonehirnil111 @matematik61
Şuraya su notu ilistireyim ki belki anlatmış olurum kendimi herkes kendince anlattı kendini
Şimdi size soruyorum size bı emanet veriyor diyorlar ki bu sana emanet sana güveniyorum
Sonra sen o emanete hakkı ile sahip çıkamıyorsun dış sebeplerden dolayı ama sebep ne olursa olsun farkeder mi size olan güveni zedelemez mi siz ne hissedersiniz
Koza ya menü vermesi için uyardım ve bana pazartesi itibariyle vereceğini söylediği halde vermedi
Ahu dan menü istedim
Neslihan etiketledim çarşamba kontrol yap lütfen diye
Baska neler yapabilirdim sayfada yazdım lütfen menü verin diye
Düzenli menü veren eflal malipina pempisler yuzdesi istediğimizin üstünde
Düzensiz menü veren Ahu Simay koza Neslihan yüzdeleri 0,9 bile görmüyor bu da demek ki menü çok çok önemli sizin dusundugunuzden de onemli
Arada ki fark işte gözümuzun önünde siz kaçak Göcek yapmadınız biliyorum ama demek ki bir yerde hata yapıldı ve bu bulunabilirdi düzeltilebilirdi umarım ne demek istediğimi anlarsınız çünkü ben çok üzüldüm
Yok tutturdum diye oraya yazmak zorunda degilsin.malesef kurallara uyamadim ... cok ama cok uzgunum izne ayrilmam gerekiyosa ayrılmak istiyorum%1 kuralını tutturdun.. kendini liste için kurtarmış oldun tebrik ederim.. spor yapabilsen eksi çoğalırdı elbette.. bu hafta düzenini iyice oturtursun diye düşünüyorum
ördek vuracağız diye sevinirken o da ne eksiiiiiiiiiiiii
bravoooooooooooooo
bravooooo
hoşgeldi 6 lar diyelim miiiiii
bir daha 7 leri görme inşallah
sıkı tut diyetini
minnak kiloda sabit sevdim bunu
üzülme özgecim.. tedavi sürecindesin.. bu kiloları illaki vereceğiz .. inancını kaybetme!
Kuzum hakkın ödenmez o kadar işinin yoğunluğunun sıkıntının arasında menülere baktın yorumladın ki menü yorumlamak hakikaten zor ve vakit alıyo.ne desen haklısın her türlü lafı söylemeye de hakkın varŞuraya su notu ilistireyim ki belki anlatmış olurum kendimi herkes kendince anlattı kendini
Şimdi size soruyorum size bı emanet veriyor diyorlar ki bu sana emanet sana güveniyorum
Sonra sen o emanete hakkı ile sahip çıkamıyorsun dış sebeplerden dolayı ama sebep ne olursa olsun farkeder mi size olan güveni zedelemez mi siz ne hissedersiniz
Koza ya menü vermesi için uyardım ve bana pazartesi itibariyle vereceğini söylediği halde vermedi
Ahu dan menü istedim
Neslihan etiketledim çarşamba kontrol yap lütfen diye
Baska neler yapabilirdim sayfada yazdım lütfen menü verin diye
Düzenli menü veren eflal malipina pempisler yuzdesi istediğimizin üstünde
Düzensiz menü veren Ahu Simay koza Neslihan yüzdeleri 0,9 bile görmüyor bu da demek ki menü çok çok önemli sizin dusundugunuzden de onemli
Arada ki fark işte gözümuzun önünde siz kaçak Göcek yapmadınız biliyorum ama demek ki bir yerde hata yapıldı ve bu bulunabilirdi düzeltilebilirdi umarım ne demek istediğimi anlarsınız çünkü ben çok üzüldüm
diyetini bozma haftaya güzel eksi gelecektir.. artık kpss de bitti 5 lere geçmelisin.. bu sabit sadece regl değil belki de yediğin bisküvilerden falandır he ne dersin?Slm kızlar kılo bıldırıp uyuycam kızımı uyuttum cunku gece pek uyutmadı
Cuma kılo 61.7
Pazartesı 62.2
Bu cuma 61.7 dun 61.2ydm bugun regl olmusum pazar gunuydu halbukı 2 gun once geldı o yuzden sabıtım.
@MiuLego
Günaydınlar
5 gündür wc sıkıntım var .. Karnım sert sert oldu.. Bugün dönüyoruz neysekiii...
@MiuLego
Kilo Bildirim:
Geçen Hafta: 69.8
Bu Hafta: 69.4
Fark: -400
Yüzde: 0,57
Kilo bildirimi:
Geçen cuma:67.1
Bugün:66.7
Fark: 400
@MiuLego @matematik61Whiteblacklife
@Portakal Sulu Ordek
Az vermemn sebebi bence sporsuzluk ve yorgunluk . Günde 4 saat uykuyla ayaktayım baya yoğunuz
Geçen Hafta; 85,4
Bu hafta 84,9
Fark 0,50
Yüzde; 0,59 Yesem gam yemeyeceğim niye böyle anlamıyorum..
@MiuLegoWhiteblacklife
bravo pembik
Eki Görüntüle 2178075
Geçen hafta :61
Bu hafta : 60
Fark : -1
Yüzde : 1.64
@MiuLego
Daha fazla aç aç beklemenin manası yok , öğlene kadar duracaktım ama....
sopa geliyoooooooooooooooorrrr
Selam, hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Güncel:55.3
Fark:2.2
Yüzde:%4.14
Adetin 3. günü, fake artı.
@MiuLego
Ben de felaket kilomu bildireyim.
Bahane sunmayi sevmiyorum ama bu hafta kontrol saglayamadigimi spor yapamadigimi soylemistim.evet artim var ama dunku yol odemim ve 3 gunluk wc de gozden kacmasin.misafirlerim gidince detoks yapcam.
Gecen hafta 56.4
Bu hafta 58.5
Fark +2
Yuzde %-3,55
@MiuLego
Geçen hafta 69. 6
Bugün 69.8
Bu hafta pazartesiden beri hergün aynı kilodayım neden bilmiyorum.
Bu saate kadar su bile içmedim tartılmak için. Ama gram oynamamış
Kaptanlarım napıcam ben
kız ağladın durdun da eksi gelmiş ya
Merhaba canlarrrr
Kilo bildireyim
Geçen cuma 58.3
Bu cuma 59.7
Fark 1.4 kg
Yüzde -2.40
@MiuLego
@matematik61
Meğer benim reglim yanaşmışşş 3 güne gelir
Kızlar regli geldi çok ağrılı geldi ondan artıdayım
Geçen cuma 105.6
Bu cuma 106.6
Fark + 1
@MiuLego
Öhö öhö nerde kalmıştım?
Yeniden bismillah
Artılı gidip biraz da üstüne eklemiş olsamda gideceğini bildiğim için üzülmek istemiyorum.
Kilo bildirimi 94,8
@MiuLego
Bu hafta benim diyette geçirdiğim en iyi haftaydı ama malesef erjen regl belirtisi beni mahvetti eksilerim gitti.o yüDen üzülerek kilo bildiriyorum tamamen regl öncesi şişlik.bu saate kadar bekledim ama haftaiçi gördüklerim geri gelmedi..bunu her ay yaşıyorum liste bunu kaldırmaz derseniz başım üstüne..
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 77.5
Fark 300
Yüzde 0.38
Kilo bildirimi
Geçen hafta 60.1
Buğu 59.7
Acil yazdım net yok
Yok tutturdum diye oraya yazmak zorunda degilsin.malesef kurallara uyamadim ... cok ama cok uzgunum izne ayrilmam gerekiyosa ayrılmak istiyorum
spor yaptın mı bugün pembik?
Şimdiye spormu kalır kaptan şuan yemek yiyecemspor yaptın mı bugün pembik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?