Maşallah ona maşallahOyy kızla az dışarı çıkalım dedik 2 saat yürümüşüz büyüdü de elimi tutup yürüyor artık Benim le zilli.. çok yoruldum onu yıkayıp leslie yapabilirsem yapacağım canlar muhabbet ortasına daldim sohbet koyu
Evet kıskanıyorum börek yapamayisini tencereden sulahiye detoks suyunu nasıl koyacağını bilemeyisinj
Sorma kızz.. bende oğlanı uyutuyorum .. gülmemek için zor dayanıyorum :))
İyiyim kuzucumNasılsın canım ...
Enerjiniz şahane daim olsun..
Cook yorgun ve uykusuzum ama oglum cok ateşli uyumamak için bi yandan kahve bi yandan nette sörf yapıyorum ..
malipina ille protest şarkı olmasada olur diyorsan buika var İspanyol öneririm :)
ispanyol olsun taştan olsun herşeyini dinlerimNasılsın canım ...
Enerjiniz şahane daim olsun..
Cook yorgun ve uykusuzum ama oglum cok ateşli uyumamak için bi yandan kahve bi yandan nette sörf yapıyorum ..
malipina ille protest şarkı olmasada olur diyorsan buika var İspanyol öneririm :)
Patron çıldırdıKalkın lo oturmayami geldiikk
Zengin derdi de bir ayrı oluyor yaAy dun batuna gittik oldum geberdim.
Ay bu yurt disi seyahatleri de cok yorucu oluyo
şimdi berna yeni kaptanımız mı oldu
Jiddi misin senAynen canımistedi ve kaptanlığı devraldı yüce gönüllü berna
Canım kaptanım
Senden ilham alıyorum balım :))nerden aklına geliyor öyle şeyler ya
Patron çıldırdı
Zengin derdi de bir ayrı oluyor ya
mezuniyeti de bana devretseneAynen canımistedi ve kaptanlığı devraldı yüce gönüllü berna
Canım kaptanım
Jiddi yim evetJiddi misin sen
Senden ilham alıyorum balım :))
Devir teslim dönemine ara verdim ya ucundan kaçırdın tühmezuniyeti de bana devretsene
İyiyim kuzucum
Cuma yorgunluğu var sadce azcık uyuyunca geçer inşallah.. böyle sürprizler görünce mıtlu oluyorum.. kahve keyfi oh mis :)
Oğluna geçmiş olsun çok hemen iyileşsin inşallah anne olmak ne zor
etme beni vallaha gram kilo vermemDevir teslim dönemine ara verdim ya ucundan kaçırdın tüh
Birdahaki sezona artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?